Επισκέπτης
Να στο θέσω απλά:
Ασχημό λεφτά θα τον επιλέξει ομορφή γυναίκα.
Ασχημή λεφτού θα την επιλέξει όμορφος νεαρός;;;
Δεν αναφέρομαι σε πληρωμένο έρωτα φυσικά.
Δεν εχεις δει εσυ ποτε ασχημη λεφτου με ομορφο αντρα?
Να στο θέσω απλά:
Ασχημό λεφτά θα τον επιλέξει ομορφή γυναίκα.
Ασχημή λεφτού θα την επιλέξει όμορφος νεαρός;;;
Δεν αναφέρομαι σε πληρωμένο έρωτα φυσικά.
λαθος,
γιατι το πρωτυπο του αντρα που περιεγραψε το τσουρεκακι,ειναι ΕΛΛΕΗΝΙΔΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΡΩΤΥΠΟ!
Οι ξενες ειναι μεγαλωμενες να τον βλεπουνε τον αντρα ΩΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟ οχι σαν τζων τζων!
ουτε εγω τρελαινομαι να φτιαχνεται ο αντρας απλα λεω πως ετσι εχουν πλεον τα πραγματα και καλως η κακως ασχολουνται και τα αρσενικα με την εμφανιση
καποιοι δεν το χουν βεβαια αναγκη και απο φυσικου τους ειναι μαναρια
η ουσια ειναι αυτο που λεει και η Ροχαλα
τα ωραια γκομενακια χτυπανε και πιο ευκολα γυναικες
τα μπαζακια μενουν αγαμητα η πληρωνουν πουτανες και μετα τους φταινε οι γυναικες που ναι στριμμενες και σνομπ και δεν τους καθονται
καλά βαθιά νυχτωμένη είσαι!ουτε εγω τρελαινομαι να φτιαχνεται ο αντρας απλα λεω πως ετσι εχουν πλεον τα πραγματα και καλως η κακως ασχολουνται και τα αρσενικα με την εμφανιση
τα μπαζακια μενουν αγαμητα η πληρωνουν πουτανες και μετα τους φταινε οι γυναικες που ναι στριμμενες και σνομπ και δεν τους καθονται
Μωρή μαλάκο έχω γνωρίσει αρκετούς από εδώ,αν τους ήξερες θα καταλάβαινες ότι γουστάρουνε να πηδάνε,όχι ότι δεν μπορούνε χωρίς λεφτά(πολύ απόλυτη είσαι)!!!ουτε εγω τρελαινομαι να φτιαχνεται ο αντρας απλα λεω πως ετσι εχουν πλεον τα πραγματα και καλως η κακως ασχολουνται και τα αρσενικα με την εμφανιση
λαθος,
γιατι το πρωτυπο του αντρα που περιεγραψε το τσουρεκακι,ειναι ΕΛΛΕΗΝΙΔΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΡΩΤΥΠΟ!
Οι ξενες ειναι μεγαλωμενες να τον βλεπουνε τον αντρα ΩΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟ οχι σαν τζων τζων!
Και όμως Μέμο,λάθος στο λάθος είσαι κ εσύ.λαθος,
Έχεις φάει κόλλημα - σε πουτάνες πάνε και τα ωραία γκομενάκια και άτομα μέσα σε απόλυτα φυσιολογικές σχέσεις. Η Άλι είναι tough και δεν τη φοβάμαι - εσένα σε βλέπω να τρως πολλά πακέτα ακόμα με το tunnel visioned μυαλό που κουβαλάς.τα μπαζακια μενουν αγαμητα η πληρωνουν πουτανες και μετα τους φταινε οι γυναικες που ναι στριμμενες και σνομπ και δεν τους καθονται
ουτε εγω τρελαινομαι να φτιαχνεται ο αντρας απλα λεω πως ετσι εχουν πλεον τα πραγματα και καλως η κακως ασχολουνται και τα αρσενικα με την εμφανιση
Αυτή δηλαδή τώρα με τέτοια εμφάνιση στα 50 της είναι άσχημη πλούσια;;;Δεν εχεις δει εσυ ποτε ασχημη λεφτου με ομορφο αντρα?
Ε Αλιντι?? ;)
Ε τι είναι?Αυτή δηλαδή τώρα με τέτοια εμφάνιση στα 50 της είναι άσχημη πλούσια;;;
καλά βαθιά νυχτωμένη είσαι!
σκέψου με πόσους πανέμορφους πήγες και με πόσους, όχι και τόσο ωραίους
....βρες τι σου έκανε κλικ
και θα δεις ότι κάνεις λάθος
Kαλά εντάξει!!!Ε τι είναι?
Ε Αλιντι?? ;)
Μωρή μαλάκο έχω γνωρίσει αρκετούς από εδώ,αν τους ήξερες θα καταλάβαινες ότι γουστάρουνε να πηδάνε,όχι ότι δεν μπορούνε χωρίς λεφτά(πολύ απόλυτη είσαι)!!!
Κάτι χοντρές παρθένες μέχρι τα 30+ τις λαμβάνεις υπόψην;;;
Οι μπαζόλες νομίζεις βρίσκουνε άντρα;;;
Αναρωτιέμαι για την κριτική σου ικανότητα στο ωραίο!!!το πρωτο ηταν σιγουρα η εμφανιση
μετα ειδα τα υπολοιπα
ασχημος δεν ηταν κανενας
μαλιστα 2-3 ηταν μονο ωραιοι τιποτα μα τιποτα αλλο
Μεμο αρχιζω να υποψιαζομαι σοβαρα τωρα οτι εισαι καραμπαζο...τετοια υποστηριξη στους μπαζοελληνες πρωτη φορα βλεπω και νομιζω πως κατι τρεχει με σενανε ...αν εισαι ασχημαντρας πες το τωρα πριν αρχισω κι εγω τα κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
το πρωτο ηταν σιγουρα η εμφανιση
μετα ειδα τα υπολοιπα
ασχημος δεν ηταν κανενας
μαλιστα 2-3 ηταν μονο ωραιοι τιποτα μα τιποτα αλλο
Αυτή δηλαδή τώρα με τέτοια εμφάνιση στα 50 της είναι άσχημη πλούσια;;;
Γιατί να μην ισχύει;;;είδες λοιπόν ότι δεν παίζει και τόσο ρόλο η ομορφιά? :o
μόνο ωραίοι σου κάτσαν!