Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
πες τα ντε! :rockon:
χαζευα χτες κατι παλληκαρια, νεοι ολοι τους μεχρι 30, ζητημα αν εβλεπες εναν χωρις μπυροκοιλια!!!
οχι οτι εχω προβλημα εγω με τη μπυροκοιλια αντιθετα τις ατελειες τις βρισκω και γοητευτικες
αλλα βλεπω εδω συνεχεια κατι κομπλεξικα να παραπονιουνται για τις αχλαδωτες, για τις κυτταριτιδες για τις ραγαδες κλπ.
εσυ εισαι τελειος δλδ ρε μαλακα που μου θες και τη τελεια γυναικα?  :uglystupid: :P

Οι τέλειοι δεν "έχουν" συνήθως, ωραίες γυναίκες...
Οι ωραίες, λόγω ανασφάλειας,  τους αποφεύγουν ωσάν ο διάολος το λιβάνι...
Συνήθως τις βλέπεις με κάτι σάπιους, άχρωμους, άοσμους, άγευστους, οι οποίοι δεν μπορούν να κλέψουν τα βλέματα από την ωραία που συνοδεύουν...

Κατά τα άλλα, οι τελευταίες σελίδες θα μπορούσαν να μεταφερθούν αυτούσιες στο "γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν"

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Συνημμένα

• repossessed.gif
    repossessed.gif
    47,9 KB · Εμφανίσεις: 15

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τα posts σου βγάζουν κόμπλεξ δεικτικά που υποτίθεται ότι καυτηριάζεις η ίδια - δηλ κομπλεξικές συμπεριφορές ανδρών και στεγανά όσον αφορά στο τι νομίζουν ότι αντιπροσωπεύουν οι γυναίκες γι' αυτούς κλπ. Για παράδειγμα, όποιος πάει σε μπουρδέλο δεν το θεωρεί κατόρθωμα - εσύ αντίθετα το θεωρείς μαλακία απ' ότι καταλαβαίνω.

Άτομα πάνε σε οίκους ανοχής ενώ έχουν απόλυτα φυσιολογικές ζωές - άρα δεν είναι αλήθεια ότι εδώ μέσα ακούς πράγματα για πρώτη φορά. Θες να νομίζεις ότι είναι καινούργια, όμως όλα είναι same old. Κάτι τελευταίο - ποιος σου είπε ότι αυτό το περίεργο κοινωνικο-πολιτικό μόρφωμα που βιώνεις εδώ μέσα είναι απαραίτητα και αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινωνίας? :rolleyes:

δεν καταλαβες καθολου τι λεω μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις το ποστ μου
δεν ξερω αν το θεωρει καποιος κατορθωμα η οχι, απο κουβεντες οπως που κανα με καποιους εδω μεσα μου δηλωσαν πως αυτη ειναι η συμπεριφορα του αντρα του σωστου!
ειπα και πριν πως οχι δεν το θεωρω μαλακια, μαλακια ειναι να θεωρεις πως μονο το να πηγαινεις σε μπουρδελο ειναι το σωστο και το υγειες!
για πρωτη φορα ειπα πως ακουω καποιες ακροτητες του στυλ οτι ολες οι ελληνιδες ειναι μπαζα ολες οι ελληνιδες ειναι γτπ, μονο οι γυναικες του ανατολοκου μπλοκ αξιζουν και ποσο τελεια ειναι τα μπουρδελα και οι πουτανες δεν ειπα πως πρωτη φορα φορα ακουω οτι οι αντρες πανε σε μπουρδελα!  :uglystupid:
Φυσικα και αυτο που "βιωνω" εδω δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα της κοινωνιας χτυπα ξυλο!  :headbang:

Επισκέπτης
δεν ξερω αν το θεωρει καποιος κατορθωμα η οχι, απο κουβεντες οπως που κανα με καποιους εδω μεσα μου δηλωσαν πως αυτη ειναι η συμπεριφορα του αντρα του σωστου!
ειπα και πριν πως οχι δεν το θεωρω μαλακια, μαλακια ειναι να θεωρεις πως μονο το να πηγαινεις σε μπουρδελο ειναι το σωστο και το υγειες!
για πρωτη φορα ειπα πως ακουω καποιες ακροτητες του στυλ οτι ολες οι ελληνιδες ειναι μπαζα ολες οι ελληνιδες ειναι γτπ, μονο οι γυναικες του ανατολοκου μπλοκ αξιζουν και ποσο τελεια ειναι τα μπουρδελα και οι πουτανες δεν ειπα πως πρωτη φορα φορα ακουω οτι οι αντρες πανε σε μπουρδελα!  :uglystupid:
Φυσικα και αυτο που "βιωνω" εδω δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα της κοινωνιας χτυπα ξυλο!  :headbang:
Nα γαμάει πολλές,όχι απαραίτητα πουτάνες.

Οι Ρωσίδες γενικά είναι καλύτερες από τις ελληνίδες ήτανε η άποψη κ ισχύει για τον μόνο λόγο ότι οι γυναίκες εδώ έχουνε αρχίσει να χλαπακιάζουνε σαν κτήνη.

Επισκέπτης
Τη μαλακια οτι η ομορφια ειναι δουλεια της γυναικας μην την ξανακουσω , ειδικα απο σενα μεμο που σε θεωρω και εξυπνο...γιατι αμα ρωτησεις τις γυναικες καμια δεν θα αρνηθει πηδημα σε εναν ομορφαντρα  και μαλιστα χωρις καθολου ψησιμο...Εμας μας ρωτησατε ρε αν θελουμε να βλεπουμε πατσοκοιλιες? ακου ειναι δουλεια της γυναικας...ελεος με τους κουασιμοδους που θελουν να γαμουν και καλα μουνια...πφφφφ

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Nα γαμάει πολλές,όχι απαραίτητα πουτάνες.

Οι Ρωσίδες γενικά είναι καλύτερες από τις ελληνίδες ήτανε η άποψη κ ισχύει για τον μόνο λόγο ότι οι γυναίκες εδώ έχουνε αρχίσει να χλαπακιάζουνε σαν κτήνη.

ελα αυτο ειναι γελοιο επιχειρημα!  :jerking:
ολα τα κοριτσακια που βλεπω εγω τσιλιβιθρες ειναι παχουλες βλεπω μονο 50αρες!
συν του οτι οι περισσοτεροι αντρες που ξερω γουσταρουν καμπυλες και οχι γυναικα απ τα κοκκαλα βγαλμενη!
και τελος εμενα οι Ρωσσιδες δεν με τρελαινουν και στο προσωπο! και ας μην αρχισει ο Μεμος να πεταει τις φωτογραφιες τις τινγκα στο φωτοσοπ που πιο τινγκα blur και airbrushing δεν γινεται!
ειναι απλα θεμα γουστου δεν υπαρχει σ αυτο αντικειμενικοτητα καποιοι γουσταρουν μεσογειακη ομορφια!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τη μαλακια οτι η ομορφια ειναι δουλεια της γυναικας μην την ξανακουσω , ειδικα απο σενα μεμο που σε θεωρω και εξυπνο...γιατι αμα ρωτησεις τις γυναικες καμια δεν θα αρνηθει πηδημα σε εναν ομορφαντρα  και μαλιστα χωρις καθολου ψησιμο...Εμας μας ρωτησατε ρε αν θελουμε να βλεπουμε πατσοκοιλιες? ακου ειναι δουλεια της γυναικας...ελεος με τους κουασιμοδους που θελουν να γαμουν και καλα μουνια...πφφφφ

πες τα λεμε!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ελα αυτο ειναι γελοιο επιχειρημα!  :jerking:
ολα τα κοριτσακια που βλεπω εγω τσιλιβιθρες ειναι παχουλες βλεπω μονο 50αρες!
συν του οτι οι περισσοτεροι αντρες που ξερω γουσταρουν καμπυλες και οχι γυναικα απ τα κοκκαλα βγαλμενη!
και τελος εμενα οι Ρωσσιδες δεν με τρελαινουν και στο προσωπο! και ας μην αρχισει ο Μεμος να πεταει τις φωτογραφιες τις τινγκα στο φωτοσοπ που πιο τινγκα blur και airbrushing δεν γινεται!
ειναι απλα θεμα γουστου δεν υπαρχει σ αυτο αντικειμενικοτητα καποιοι γουσταρουν μεσογειακη ομορφια!
Και όμως υπάρχουνε πάρα πολλές παχουλές προς το χοντρές!!!

Η διαιτολογία έχει γίνει νο 1 σε δουλειά!!!

Εγώ πάντως πήγα Γαλλία κ Ιταλία,ένα χοντρό άτομο δεν είδα,έχω να το λέω!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Κατάλαβα πολύ καλά όπως κατάλαβες κι εσύ. Η ζωή δεν είναι μαύρο άσπρο και δεν ξέρω με ποιους μιλάς και βγάζεις τέτοια συμπεράσματα. Εγώ πάντως δεν ήμουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom