Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ ΑνναΜαράκι γουστάρω τους συνειδητοποιημένους Μπουρδελιάρηδες του τύπου "Ασχετα με το πως είμαι ,γουστάρω να γαμάω μοντέλα γι'αυτό και πληρώνω ct και κοπέλες ανάλογης εμφάνισης".Οι υπόλοιποι που κράζουν κι έχουν κάνει τα dating sites δεύτερο σπίτι τους μπας και γαμήσουν καμιά ξεβράκωτη στο τζάμπα,είναι θλιβεροί Γιωργάκηδες.Το πιο θλιβερό είναι πως για να απενοχοποιηθούν στον ίδιο τους τον εαυτό έχουν εφεύρει διάφορους τρόπους..ένας απο αυτούς είναι το κράξιμο στις Ελληνίδες.

δεν εχω καταλαβει κατι. πληρωνω πουτανα σημαινει απαραιτητα πως θα ναι και μουναρα η παει αναλογα με το προιον που πληρωνεις :P? γιατι σε κατι πιατσες που χω δει περαστικη απ το κεντρο μονο μουναρες δεν βλεπεις!
επισης οι αντρες δεν διαχωριζονται μονο σ αυτους που πληρωνουν πουτανες και σ αυτους που ψαχνονται στο ιντερνετ, υπαρχουν κι αυτοι που γαμανε με το κλασσικο παραδοσιακο τροπο, γνωριζουν τη γκομενα, φλερταρουν και τους καθεται, ειτε επειδη ειναι ωραιος γκομενος, ειτε επειδη εχει τροπο, η για οποιονδηποτε λογο!
οχι φυσικα και δεν κατακρινω καποιον που γουσταρει να παει σ'ενα μπουρδελο και να πληρωσει, πολυ που με νοιαζει κιολας, αλλα παρατηρω πως αυτο σε μερικες οχι σε ολες τις περιπτωσεις, αναγαγεται και σε αλλες συμπεριφορες οπως το κραξιμο που προανεφερες και εσυ

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
εχω παει κι οχι μια φορα  :sunglasses:
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω, αλλά OK. :rolleyes:

Αυτό δε βγάζει νόημα με τίποτα

οχι φυσικα και δεν κατακρινω καποιον που γουσταρει να παει σ'ενα μπουρδελο και να πληρωσει, πολυ που με νοιαζει κιολας, αλλα παρατηρω πως αυτο σε μερικες οχι σε ολες τις περιπτωσεις, αναγαγεται και σε αλλες συμπεριφορες οπως το κραξιμο που προανεφερες και εσυ

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
δεν εχω καταλαβει κατι. πληρωνω πουτανα σημαινει απαραιτητα πως θα ναι και μουναρα η παει αναλογα με το προιον που πληρωνεις :P? γιατι σε κατι πιατσες που χω δει περαστικη απ το κεντρο μονο μουναρες δεν βλεπεις!
επισης οι αντρες δεν διαχωριζονται μονο σ αυτους που πληρωνουν πουτανες και σ αυτους που ψαχνονται στο ιντερνετ, υπαρχουν κι αυτοι που γαμανε με το κλασσικο παραδοσιακο τροπο, γνωριζουν τη γκομενα, φλερταρουν και τους καθεται, ειτε επειδη ειναι ωραιος γκομενος, ειτε επειδη εχει τροπο, η για οποιονδηποτε λογο!

Αναλογα απο τι πιατσα περασες,η καθε μια μαζευει συγκεκριμενο στυλ γυναικων πχ στην Σολωνος ειναι κατι τελειωμενα πρεζονια.Υπαρχουν και πουτανες πολυτελειας

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
παμε και τις δυο μαζι τωρα!

Κοριτσοπουλα, αυτο που δε λεει να χωρεσει το μυαλουδακι σας, ειναι πως το χαρακτηριστικο του αντρα ΔΕΝ ειναι η ομορφια! Αυτο ειναι δουλεια της γυναικας να το εχει και να το διατηρρει, και οι Ελλεηνιδες συγκεκριμενα ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ το βασικο χαρακτηριστικο δεν εχουν!

Και ειναι αποριας αξιο, πως καποια που απο τη μια κραζει οσους και καλα πληρωνουν να πηδηξουν μια Ρωσσιδα, τους αποθεωνει αν πληρωσουν για μια πουτανα!

Το μυνημα βεβαια ειναι υποχθονιο και καθαρα Ελλεηνιδιστικο! "Θες να με πηδηξεις? θα πληρωσεις κυριε!" (οχι εμενα, αλλα για μενα)

Και αυτες οι ιδιες που τις κοιτας στο δρομο και κοιτανε κατω ή απο την αλλη, και αποφευγουνε το φλερταρισμα σαν το διαολο το λιβανι, μπας και τελικα τις καταφερεις και τους κατακτησεις το απορθητο διαμαντοπλατενορουμπινοχρυσοπανακριβο μουνι τους, θεωρουνε γελοιο να φλερταρει καποιος διαδικτυακα (πως αλλιως) με μια κοπελα απο ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, η οποια ειναι ευπροσχαρη, δεκτικη στο φλερτ και ειναι ετοιμη να δοθει και να αγαπησει!

Γιαυτα και γιαυτα θα μεινετε αγαμητες κυριες μου!

Γιαυτα και γιαυτα, ενισχυομενων των γεγονοτων απο την κριση, δε θα βρισκετε πια μαλακες να χαλανε μια περιουσια για την συντροφια σας και τρεις περιουσιες για να σας πηδανε!

Η "τιμη" σας στο χρηματιστηριο του μουνιου ειναι μια φουσκα! Ακριβως σαν τις οικοδομες στην Ελλαδα, τα γνωστα απουλητα! Και οπως και οι τιμες τωνακινητων θα ξεφουσκωσουν αποτομα, και θα πεσουνε στο ναδιρ, εκει που πραγματικα πρεπει να ειναι, το ιδιο και η δικια σας τιμη θα πεσει εκει που ειναι η πραγματικη της αξια, στο μηδεν!!!

Μεγαλε Μεμοσαν εσυ χαραμιζεσαι εδω μεσα  :2funny: εισαι για τον αρειο παγο  :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Κοριτσοπουλα, αυτο που δε λεει να χωρεσει το μυαλουδακι σας, ειναι πως το χαρακτηριστικο του αντρα ΔΕΝ ειναι η ομορφια! Αυτο ειναι δουλεια της γυναικας να το εχει και να το διατηρρει, και οι Ελλεηνιδες συγκεκριμενα ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ το βασικο χαρακτηριστικο δεν εχουν!

Και ειναι αποριας αξιο, πως καποια που απο τη μια κραζει οσους και καλα πληρωνουν να πηδηξουν μια Ρωσσιδα, τους αποθεωνει αν πληρωσουν για μια πουτανα!

Το μυνημα βεβαια ειναι υποχθονιο και καθαρα Ελλεηνιδιστικο! "Θες να με πηδηξεις? θα πληρωσεις κυριε!" (οχι εμενα, αλλα για μενα)

Και αυτες οι ιδιες που τις κοιτας στο δρομο και κοιτανε κατω ή απο την αλλη, και αποφευγουνε το φλερταρισμα σαν το διαολο το λιβανι, μπας και τελικα τις καταφερεις και τους κατακτησεις το απορθητο διαμαντοπλατενορουμπινοχρυσοπανακριβο μουνι τους, θεωρουνε γελοιο να φλερταρει καποιος διαδικτυακα (πως αλλιως) με μια κοπελα απο ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, η οποια ειναι ευπροσχαρη, δεκτικη στο φλερτ και ειναι ετοιμη να δοθει και να αγαπησει!

Γιαυτα και γιαυτα, ενισχυομενων των γεγονοτων απο την κριση, δε θα βρισκετε πια μαλακες να χαλανε μια περιουσια για την συντροφια σας και τρεις περιουσιες για να σας πηδανε!

Η "τιμη" σας στο χρηματιστηριο του μουνιου ειναι μια φουσκα! Ακριβως σαν τις οικοδομες στην Ελλαδα, τα γνωστα απουλητα! Και οπως και οι τιμες τωνακινητων θα ξεφουσκωσουν αποτομα, και θα πεσουνε στο ναδιρ, εκει που πραγματικα πρεπει να ειναι, το ιδιο και η δικια σας τιμη θα πεσει εκει που ειναι η πραγματικη της αξια, στο μηδεν!!!

ολη την ωρα για τιμες λες και για λεφτα! δεν ειναι ολα παρε δωσε αγορι μου γλυκο, ειδικα στο να γνωρισεις εναν ανθρωπο και να χεις μια συντροφια και να κανεις σεξακι! οι αποψεις σου ειναι εντελως ακραιες γι αυτο δεν ευσταθουν ουτε κατα διαννοια ειναι κανονας οτι οι ακραιες αποψεις ειναι και λανθασμενες!
τετοιες μαλακιες εγω μονο εδω μεσα εχω ακουσει. real life ξερω αντρες που τις ρωσσιδες τις θεωρουν βρωμιαρες σκατοφατσες και δεν τις πλησιαζουν (επισης ακραια ρατσιστικη αποψη με την οποια δεν συμφωνω απλα παρουσιαζω και την αντιθετη οψη) και αντρες που δεν γουσταρουν να πανε σε πουτανα! απλα τα πραγματα

Επισκέπτης
ολη την ωρα για τιμες λες και για λεφτα! δεν ειναι ολα παρε δωσε αγορι μου γλυκο, ειδικα στο να γνωρισεις εναν ανθρωπο και να χεις μια συντροφια και να κανεις σεξακι! οι αποψεις σου ειναι εντελως ακραιες γι αυτο δεν ευσταθουν ουτε κατα διαννοια ειναι κανονας οτι οι ακραιες αποψεις ειναι και λανθασμενες!
τετοιες μαλακιες εγω μονο εδω μεσα εχω ακουσει. real life ξερω αντρες που τις ρωσσιδες τις θεωρουν βρωμιαρες σκατοφατσες και δεν τις πλησιαζουν (επισης ακραια ρατσιστικη αποψη με την οποια δεν συμφωνω απλα παρουσιαζω και την αντιθετη οψη) και αντρες που δεν γουσταρουν να πανε σε πουτανα! απλα τα πραγματα
Eλάχιστοι κ δεν είναι ότι δεν γουστάρουνε τόσο,μάλλον δεν μπήκανε στον πειρασμό ποτέ!!! :grin:

Επισκέπτης

Έχεις μπερδέψει τις πουτάνες πολυτελείας εκ πεποιθήσεως και τις πουτάνες πολυτελείας εξ επαγγέλματος.Ένας αχταρμάς το μυαλουδάκι σου.Σε αυτό σου το ποστ πετάγεσαι απο την 1 κατηγορία στην άλλη θεωρώντας τες ταυτόσημες.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω, αλλά OK. :rolleyes:

Αυτό δε βγάζει νόημα με τίποτα

εννοω οτι καποιοι "μπουρδελιαρηδες", για τους χ-ψ λογους δεν θα κανω ψυχαναλυση τωρα, βγαζουν καποιες συμπεριφορες,οπως  τεραστια επιθετικοτητα απεναντι στις Ελληνιδες (εντελως ακυρο αυτο, πρωτη φορα σ'αυτο το site το δα! μα κι αυτοι Ελληνες δεν ειναι?) η προσπαθουν να μας πεισουν πως ειναι τεραστιο κατορθωμα το να πας σε μπουρδελο και αντρας που δεν παει ειναι μαλθακος και "αγαπουλης".
Ολα αυτά πρωτη φορά τα δα εδω απο άτομα που απ οτι καταλαβαίνω πάνε τακτικά σε οίκους ανοχής. Real life κανένας ποτέ δεν μου εξέφρασε ποτέ κατι τετοιο  

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
πες τα ντε! :rockon:
χαζευα χτες κατι παλληκαρια, νεοι ολοι τους μεχρι 30, ζητημα αν εβλεπες εναν χωρις μπυροκοιλια!!!
οχι οτι εχω προβλημα εγω με τη μπυροκοιλια αντιθετα τις ατελειες τις βρισκω και γοητευτικες
αλλα βλεπω εδω συνεχεια κατι κομπλεξικα να παραπονιουνται για τις αχλαδωτες, για τις κυτταριτιδες για τις ραγαδες κλπ.
εσυ εισαι τελειος δλδ ρε μαλακα που μου θες και τη τελεια γυναικα?  :uglystupid: :P
ναι και ναι :birdman:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Eλάχιστη κ δεν είναι ότι δεν γουστάρουνε τόσο,μάλλον δεν μπήκανε στον πειρασμό ποτέ!!! :grin:

ολοι οσοι ξερω πηγαν σαν πιτσιρικαδες και απο τοτε απλα δεν καυλωνουν με την ιδια να τους κατσει μια γκομενα μονο αν της σκασουν χρημα

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

Αυτο το τελευταιο που ειπες δεν παιζει,οποιος αντρας πει οτι δεν εχει παει ποτε σε πουτανα η λεει ψεματα η ειναι πουσταρα.Ολοι εχουμε περασει αυτο το σταδιο εστω και στο στρατο

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο το τελευταιο που ειπες δεν παιζει,οποιος αντρας πει οτι δεν εχει παει ποτε σε πουτανα η λεει ψεματα η ειναι πουσταρα.Ολοι εχουμε περασει αυτο το σταδιο εστω και στο στρατο

απαντησα στο παραπανω ποστ
δεν γουσταρουν ειπα οχι οτι δεν εχουν παει ποτε  :P

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αααα μπράβοοοοο....

Πάντως πήγανε έστω κ μία φορά!!! ;)

ε ναι προφανως!
και παραπανω να πηγαιναν δεν λεω οτι ειναι κακο
απλα λεω οτι σε αντιθεση με καποιους με τους οποιους κατα καιρους εχω μιλησει εδω μεσα και προσπαθουν να με πεισουν οτι το απολυτο αρσενικο ειναι αυτο που παει μονο σε πουτανες και κλανει τις αλλες γυναικες, υπαρχουν κι αυτοι που δεν ειναι και τοσο αυτου του στυλ αλλα πιστεψτε με μια χαρα τα τιμουν τα παντελονια που φορανε!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ε ναι προφανως!
και παραπανω να πηγαιναν δεν λεω οτι ειναι κακο
απλα λεω οτι σε αντιθεση με καποιους με τους οποιους κατα καιρους εχω μιλησει εδω μεσα και προσπαθουν να με πεισουν οτι το [glow=red,2,300]απολυτο αρσενικο [/glow] ειναι αυτο που παει μονο σε πουτανες και κλανει τις αλλες γυναικες, υπαρχουν κι αυτοι που δεν ειναι και τοσο αυτου του στυλ αλλα πιστεψτε με μια χαρα τα τιμουν τα παντελονια που φορανε!!!
εκτος απο αυτα ειμαι και πανκ και καμικαζι  :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
εννοω οτι καποιοι "μπουρδελιαρηδες", για τους χ-ψ λογους δεν θα κανω ψυχαναλυση τωρα, βγαζουν καποιες συμπεριφορες,οπως  τεραστια επιθετικοτητα απεναντι στις Ελληνιδες (εντελως ακυρο αυτο, πρωτη φορα σ'αυτο το site το δα! μα κι αυτοι Ελληνες δεν ειναι?) η προσπαθουν να μας πεισουν πως ειναι τεραστιο κατορθωμα το να πας σε μπουρδελο και αντρας που δεν παει ειναι μαλθακος και "αγαπουλης".
Ολα αυτά πρωτη φορά τα δα εδω απο άτομα που απ οτι καταλαβαίνω πάνε τακτικά σε οίκους ανοχής. Real life κανένας ποτέ δεν μου εξέφρασε ποτέ κατι τετοιο  
Τα posts σου βγάζουν κόμπλεξ δεικτικά που υποτίθεται ότι καυτηριάζεις η ίδια - δηλ κομπλεξικές συμπεριφορές ανδρών και στεγανά όσον αφορά στο τι νομίζουν ότι αντιπροσωπεύουν οι γυναίκες γι' αυτούς κλπ. Για παράδειγμα, όποιος πάει σε μπουρδέλο δεν το θεωρεί κατόρθωμα - εσύ αντίθετα το θεωρείς μαλακία απ' ότι καταλαβαίνω.

Άτομα πάνε σε οίκους ανοχής ενώ έχουν απόλυτα φυσιολογικές ζωές - άρα δεν είναι αλήθεια ότι εδώ μέσα ακούς πράγματα για πρώτη φορά. Θες να νομίζεις ότι είναι καινούργια, όμως όλα είναι same old. Κάτι τελευταίο - ποιος σου είπε ότι αυτό το περίεργο κοινωνικο-πολιτικό μόρφωμα που βιώνεις εδώ μέσα είναι απαραίτητα και αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινωνίας? :rolleyes:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
apolytos.png

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τυπε μου :rockon:

Stories