- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
βαλβίδα
ψήφισες τον εαυτό σου μωρό μου εδώ?
εχω ξεντεριαστει στο γελιο
εγραψες.....Tο αντιθετο θα γινοταν με την boomb
εγραψες.....
αν και ηταν κακιουλα....
εγω πιστευω παντως οτι εσυ δε θα τον απεφευγες, ουτε καν θα το προσπαθουσες ;)
αχαχαχα
Απιστεύτου :oαλιντι σουχω ενα δωρακι
το νεο εμβλημα του σωματειου σας!
[flash=468,60]]
1 στις 1000.Θες να σου πω για τον μέσο Έλληνα μπυροκοιλιά φαλάκρα κτλ κτλ?Κι εδώ δεν μιλάμε για εξαιρέσεις αλλά για τον μέσο όρο.αχαχαχαχαχαχαχαχα ελα που δεν υπαρχουν....
Εγω θα τον ετρεχα να του δωσω την τσαντα μου χαχαχαχαχαχαχα ...το ζεσταμα ολα τα λεφτα χαχαχαχαχαχα.
Ευχαριστώ για το υπέροχο δωράκι σου Μεμούλη μου...συγχιστικες ματακια μου?
κλασσικη Ελληνιδιστικη συμπεριφορα παντως, της κανεις ενα δωρο και σου ζαλιζει τα πελε αντι να πει ευχαριστω, ειμαι σιγουρος πως αμα της εκανα δωρο μια μερσεντες, θα μου εκανε γκρινια γιατι δεν εχει ροζ τελειωμα στο τασακι ναουμε.....
1 στις 1000.Θες να σου πω για τον μέσο Έλληνα μπυροκοιλιά φαλάκρα κτλ κτλ?Κι εδώ δεν μιλάμε για εξαιρέσεις αλλά για τον μέσο όρο.
Εγώ ΑνναΜαράκι γουστάρω τους συνειδητοποιημένους Μπουρδελιάρηδες του τύπου "Ασχετα με το πως είμαι ,γουστάρω να γαμάω μοντέλα γι'αυτό και πληρώνω ct και κοπέλες ανάλογης εμφάνισης".Οι υπόλοιποι που κράζουν κι έχουν κάνει τα dating sites δεύτερο σπίτι τους μπας και γαμήσουν καμιά ξεβράκωτη στο τζάμπα,είναι θλιβεροί Γιωργάκηδες.Το πιο θλιβερό είναι πως για να απενοχοποιηθούν στον ίδιο τους τον εαυτό έχουν εφεύρει διάφορους τρόπους..ένας απο αυτούς είναι το κράξιμο στις Ελληνίδες.πες τα ντε!
χαζευα χτες κατι παλληκαρια, νεοι ολοι τους μεχρι 30, ζητημα αν εβλεπες εναν χωρις μπυροκοιλια!!!
οχι οτι εχω προβλημα εγω με τη μπυροκοιλια αντιθετα τις ατελειες τις βρισκω και γοητευτικες
αλλα βλεπω εδω συνεχεια κατι κομπλεξικα να παραπονιουνται για τις αχλαδωτες, για τις κυτταριτιδες για τις ραγαδες κλπ.
εσυ εισαι τελειος δλδ ρε μαλακα που μου θες και τη τελεια γυναικα?
πες τα ντε!
χαζευα χτες κατι παλληκαρια, νεοι ολοι τους μεχρι 30, ζητημα αν εβλεπες εναν χωρις μπυροκοιλια!!!
οχι οτι εχω προβλημα εγω με τη μπυροκοιλια αντιθετα τις ατελειες τις βρισκω και γοητευτικες
αλλα βλεπω εδω συνεχεια κατι κομπλεξικα να παραπονιουνται για τις αχλαδωτες, για τις κυτταριτιδες για τις ραγαδες κλπ.
εσυ εισαι τελειος δλδ ρε μαλακα που μου θες και τη τελεια γυναικα?