Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Μέμο τα έχεις χαμένα αγόρι μου.Δεν κυκλοφορούν ελληνίδες σε αυτά τα κιλά.Αιντε παραπήρατε αέρα πάλι.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μέμος & Άλι είναι δυνατό δίδυμο στο off - δώστε. :boobies: :dancing:

Επισκέπτης
συγχιστικες ματακια μου?

κλασσικη Ελληνιδιστικη συμπεριφορα παντως, της κανεις ενα δωρο και σου ζαλιζει τα πελε αντι να πει ευχαριστω, ειμαι σιγουρος πως αμα της εκανα δωρο μια μερσεντες, θα μου εκανε γκρινια γιατι δεν εχει ροζ τελειωμα στο τασακι ναουμε.....
Ευχαριστώ για το υπέροχο δωράκι σου Μεμούλη μου...

..αν και μου ανέβασε την πίεση στα ύψη! :'(

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
1 στις 1000.Θες να σου πω για τον μέσο Έλληνα μπυροκοιλιά φαλάκρα κτλ κτλ?Κι εδώ δεν μιλάμε για εξαιρέσεις αλλά για τον μέσο όρο.

πες τα ντε! :rockon:
χαζευα χτες κατι παλληκαρια, νεοι ολοι τους μεχρι 30, ζητημα αν εβλεπες εναν χωρις μπυροκοιλια!!!
οχι οτι εχω προβλημα εγω με τη μπυροκοιλια αντιθετα τις ατελειες τις βρισκω και γοητευτικες
αλλα βλεπω εδω συνεχεια κατι κομπλεξικα να παραπονιουνται για τις αχλαδωτες, για τις κυτταριτιδες για τις ραγαδες κλπ.
εσυ εισαι τελειος δλδ ρε μαλακα που μου θες και τη τελεια γυναικα?  :uglystupid: :P

Επισκέπτης
χαζευα χτες κατι παλληκαρια, νεοι ολοι τους μεχρι 30, ζητημα αν εβλεπες εναν χωρις μπυροκοιλια!!!
οχι οτι εχω προβλημα εγω με τη μπυροκοιλια αντιθετα τις ατελειες τις βρισκω και γοητευτικες
αλλα βλεπω εδω συνεχεια κατι κομπλεξικα να παραπονιουνται για τις αχλαδωτες, για τις κυτταριτιδες για τις ραγαδες κλπ.
εσυ εισαι τελειος δλδ ρε μαλακα που μου θες και τη τελεια γυναικα?  :uglystupid: :P
Εγώ ΑνναΜαράκι γουστάρω τους συνειδητοποιημένους Μπουρδελιάρηδες του τύπου "Ασχετα με το πως είμαι ,γουστάρω να γαμάω μοντέλα γι'αυτό και πληρώνω ct και κοπέλες ανάλογης εμφάνισης".Οι υπόλοιποι που κράζουν κι έχουν κάνει τα dating sites δεύτερο σπίτι τους μπας και γαμήσουν καμιά ξεβράκωτη στο τζάμπα,είναι θλιβεροί Γιωργάκηδες.Το πιο θλιβερό είναι πως για να απενοχοποιηθούν στον ίδιο τους τον εαυτό έχουν εφεύρει διάφορους τρόπους..ένας απο αυτούς είναι το κράξιμο στις Ελληνίδες.

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

Σωστη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Billy έλα δίπλα γίνεται χαμός λέμε  :2funny: :2funny: :2funny: