apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ηταν ενα(ς)γαϊδαροςφωτομοντελο με μεγαλα αυτια......
ηταν ενα(ς)γαϊδαροςφωτομοντελο με μεγαλα αυτια......
Για ρίξε κ τον γκόμενο της....Ρε πας καλα? Δεν εχει καν τριανταρισει!!!!!!!!!!1 Η Αθηνα Ωναση ειναι συνελθε.
Αναρωτιέμαι για την κριτική σου ικανότητα στο ωραίο!!!
Αν κρίνω ότι πήγες να κάνεις το μοντέλο,δεν θα είναι κ πολύ σόι!!!
Για ρίξε κ τον γκόμενο της....
Όταν λες ότι όλοι οι εραστές σου ήταν μανάρια,δεν με πείθεις!!!αντε παλι! δεν πηγα ποτε μου να κανω το μοντελο και θεωρω οτι δεν κανω για μοντελο!!!
σ'επεισα για τη κριτικη μου ικανοτητα?
Ούτε η Αθηνά Ωνάση είναι κουκλάρα,ούτε ο γκόμενος.
Ούτε η Αθηνά Ωνάση είναι κουκλάρα,ούτε ο γκόμενος.
Ε μην πας τωερα να μας τα γυρισεις οτι και καλα δεν ειναι ωραιος ο ΑλβαροοοοοοοΟύτε η Αθηνά Ωνάση είναι κουκλάρα,ούτε ο γκόμενος.
Όταν λες ότι όλοι οι εραστές σου ήταν μανάρια,δεν με πείθεις!!!
Μάλλον εσύ τους έβλεπες έτσι!!!
το πρωτο ηταν σιγουρα η εμφανιση
μετα ειδα τα υπολοιπα
ασχημος δεν ηταν κανενας
μαλιστα 2-3 ηταν μονο ωραιοι τιποτα μα τιποτα αλλο
Με την πρώην γυναίκα του θα με επιβεβαίωσεις,όχι διαψεύσεις!!! ;)Πατερ να ριξω και την πρωην γυναικα του για επιβεβαιωση?
Σας είχα για πιο έξυπνες (ορισμένες τουλάχιστον ) - το να ποστάρεις φωτος στα μπουρδέλα σημαίνει ότι ξεκίνησαν αύριο όλοι love affairs απ' το Internet? Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για πετυχημένες σχέσεις & γάμους - εσύ αν είσαι παντρεμένη θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό.Προσφατα ενα μικρο απο την ταξη της κορης μου με μητερα ρωσσιδα επαθε ψυχολογικα και το τρεχαν στους παιδοψυχολογους γιατι η ρωσσιδα μανα του ( αυτη η τελεια που περιγραφεις μεμο) παρατησε αντρα και τρια παιδια γιατι δεν της επαιρνε ο αντρας αμαξι ... Ροχαλοιστοριες βγαλμενες κι αυτες απο τη ζωη μεμουκο , μονο και μονο για να σου αποδειξω οτι δεν ειναι ολες οι ρωσσιδες τελειες...ανθρωποι ειναι και αυτες και οπως εχει καλες εχει και σκαρτες
Δεν κάνω διάλογο με πουλημένα κορμιά που το έπαιζαν ιδεολόγοι στα νιάτα τους!!!Για ποιον από τους δύο ενδιαφέρεσαι?
Γιατί απολογεισαι κούκλα μου?αντε παλι! δεν πηγα ποτε μου να κανω το μοντελο και θεωρω οτι δεν κανω για μοντελο!!!
σ'επεισα για τη κριτικη μου ικανοτητα?
Νιώθει ενοχές κατά βάθος που πήρε τζάμπα λεφτά!!!Γιατί απολογεισαι κούκλα μου?
Μονίμως όλες (μα όλες μηδενός εξαιρ () μπερδεύετε τον αγοραίο έρωτα με τις σχέσεις - ξεκολλάτε επιτέλους, έλεος. Τα μπουρδέλα είναι μη σχέση - δηλ το αντίθετο. Γκέκε?
Δεν κάνω διάλογο με πουλημένα κορμιά που το έπαιζαν ιδεολόγοι στα νιάτα τους!!!
Τόσος ξεπεσμός εεε;;;Σωστά... εκτός από την ψυχή, πουλάω και το κορμί μου...
Σας είχα για πιο έξυπνες (ορισμένες τουλάχιστον ) - το να ποστάρεις φωτος στα μπουρδέλα σημαίνει ότι ξεκίνησαν αύριο όλοι love affairs απ' το Internet? Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για πετυχημένες σχέσεις & γάμους - εσύ αν είσαι παντρεμένη θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό.
Μονίμως όλες (μα όλες μηδενός εξαιρ () μπερδεύετε τον αγοραίο έρωτα με τις σχέσεις - ξεκολλάτε επιτέλους, έλεος. Τα μπουρδέλα είναι μη σχέση - δηλ το αντίθετο. Γκέκε?
Θες να την πηδήξεις δίχως έλεος, εσυ ειδικά παπαζόλη ..και μην μου πεις το αντίθετο,στην Αλίντι δεν περνάν αυτά.Νιώθει ενοχές κατά βάθος που πήρε τζάμπα λεφτά!!!