Επισκέπτης
ΟΙ ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΜΕΜΟΟΟΟΟΟ ΟΥΟΥΥΥΥΥ!!!σωστα τα λες μαναρι μου
αμα ελεγες και οτι οι Ρωσσιδες ειναι πιο ομορφες θα σουκανα και μια αγκαλια τωρα...
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΟΙ ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΜΕΜΟΟΟΟΟΟ ΟΥΟΥΥΥΥΥ!!!σωστα τα λες μαναρι μου
αμα ελεγες και οτι οι Ρωσσιδες ειναι πιο ομορφες θα σουκανα και μια αγκαλια τωρα...
Aααα του πούστηδες με κοροιδεύανε για να παίρνω τους μικροτσούτσουνους!!!μυθος . το ποδι ειναι.τσεκαρισμενο.οβερ.
Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε...H μύτη λένε ρε,όχι το πόδι!!!![]()
![]()
![]()
διαφωνω. οβερ.Όχι,αλλά δεν είναι κ πολλοί αυτοί!!!![]()
Εσύ σε αυτό που λέω διαφωνείς;;;![]()
Μάσε τα σάλια ρεεεε!!!ΟΙ ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΜΕΜΟΟΟΟΟΟ ΟΥΟΥΥΥΥΥ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω - γι' αυτό σε ρώτησα.Σοβαρα ? Οντως σκαλωσα![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω - γι' αυτό σε ρώτησα.Ξέρω πότε γεννήθηκε, όχι όμως πόσο ήταν όταν βγήκε η φωτο.
Σ' αρέσει?![]()
Εεε έχεις λάθος,ΤΕΛΟΣ,δεν επιδέχομαι διαφωνίες,κάνω επίκλιση στην αυθεντία μου!!!διαφωνω. οβερ.
Λες να βάλω καλύτερα αυτή που έχει ο gastez?εχμμ οχι![]()
Ναι αλλά πριν λέγαμε ότι ο θεός με το πακέτο πάει στην θεά με το πακέτο!!!ναι αλλα εχω προσωπικοτητα ρε!
αχαχαχαχα
Με Ρωσοπόντιο;!Μέμο, ήρθε η στιγμή να το εξομολογηθώ...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΡΩΣΣΙΔΑ![]()
Μάσε τα σάλια ρεεεε!!!
Πριν λίγο ήσουνα σίγουρη ότι ο Μέμος είναι μπάζο,τώρα πάει αυτό!!!![]()
![]()
![]()
Ναι αλλά πριν λέγαμε ότι ο θεός με το πακέτο πάει στην θεά με το πακέτο!!!![]()
![]()
Kαι έγινε μία ομιχλή η υποψία,η ομίχλη διαλύθηκε κ βγήκε ο θεός με προσωπικότητα Μέμος!!!Δεν ειμαι σιγουρη...υποψιαζομαι σφοδρα...![]()
Με Ρωσοπόντιο;!![]()
![]()
Λες να βάλω καλύτερα αυτή που έχει ο gastez?![]()
Ελά όμως που εσύ είσαι το μπάζο κ απέναντι έχεις την θέα!!!αμα και οι δυο ειναι μπαζα ομως, στα @@ τους και τα λεφτα και οι προσωπικοτητες ναουμε
αχαχαχαχαχα
Είσαι παθητικός λοιπόν,το ήξερα!!!Παπά ξέρω που το πας.... θέλεις να με μερεντιάσεις...![]()
![]()