Επισκέπτης
Δεν λες κ το σωστό όμως!!!παλι λαθος εισαι!
ρε βλακα η ζωη δεν ειναι ΚΚΕ!
Τελικά όλοι παίζουνε μόνο με την ομορφιά πιστεύεις;;;
Δεν λες κ το σωστό όμως!!!παλι λαθος εισαι!
ρε βλακα η ζωη δεν ειναι ΚΚΕ!
Αν κυκλοφορείς έτσι,μάλλον αδερφή θα σε πούνε!!!
Σκασκα,μαζέψου!!!![]()
![]()
![]()
Aντρακλά μου εσύ,με κολάζεις βραδιάτικα,γρρρ!!!Όχι ρε, εγώ παίζω με τριμένα τζιν ή στρατιωτικά παντελόνια και αρβύλα ή αθλητικό...
1,92, 87 κιλα, 47 παπούτσι...Aντρακλά μου εσύ,με κολάζεις βραδιάτικα,γρρρ!!!![]()
Στους άντρες το σύνολο δεν νομίζεις ότι μετράει κάπως παραπάνω;;;μελετησε το και αυριο θα σου βαλω προχειρο διαγωνισμα
χεστον αυτον ...σε θελω εγω...47 παπουτσι1,92, 87 κιλα, 47 παπούτσι...
τα άλλα με pm![]()
Το μέγεθος με νοιάζει,μόνο αυτό μετράει!!!1,92, 87 κιλα, 47 παπούτσι...
τα άλλα με pm![]()
Προφανώς - αφού είναι 45 και βάλε, μπορεί και 50. Πόσο την κάνεις?Πριστινε κατι ασχετο...η γυναικα στο αβαταρ σου δεν εχει εχμμμ δεν εχει υπερωριμα βυζα ? (ποιο ευγενικα δεν ξερω να το πω χαχαχαχαχαχαχα)
χεστον αυτον ...σε θελω εγω...47 παπουτσι![]()
![]()
![]()
Στους άντρες το σύνολο δεν νομίζεις ότι μετράει κάπως παραπάνω;;;
Ελά ρε συ τώρα παραδέξου του οι άντρες κυρίως την εμφάνιση προσέχουμε,ελάχιστοι το σύνολο!!! ;)
Προφανώς - αφού είναι 45 και βάλε, μπορεί και 50. Πόσο την κάνεις?
Σκάλωσες?![]()
σου αρέσουν οι κλωτσιές????
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο άντρας με το πακέτο μετράει περισσότερο χωρίς να είναι κουκλί σε σχέση με την γυναίκα.Ρε παπαζολο μου καταλαβε το οτι ενας αντρας που διαθετει το πακετο και κυριως εξυπναδα θα ΚΑΛΟΓΑΜΗΘΕΙ με μια που διαθετει το πακετο...αλλο γαμιεμαι και αλλο ΚΑΛΟΓΑΜΙΕΜΑΙ... Σωστα τα λεω μεμο μουυυυυυ![]()
![]()
![]()
H μύτη λένε ρε,όχι το πόδι!!!οχι απλα λενε οτι το ποδι παει αναλογα με το πουλι![]()
Ο άντρας με το πακέτο μετράει περισσότερο χωρίς να είναι κουκλί σε σχέση με την γυναίκα.
Διαφωνείς;;;
μυθος . το ποδι ειναι.τσεκαρισμενο.οβερ.H μύτη λένε ρε,όχι το πόδι!!!![]()
![]()
![]()
Όχι,αλλά δεν είναι κ πολλοί αυτοί!!!Ο αντρας με το πακετο ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΙ μετραει περισσοτερο απ'ολους...Διαφωνεις?