pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Με εχεις για καμακουλα? ...Μηπως ηρθε η ωρα να γινεις μανουλα,θες να σου κανω παιδακι?Γεια σου καμακι
Με εχεις για καμακουλα? ...Μηπως ηρθε η ωρα να γινεις μανουλα,θες να σου κανω παιδακι?Γεια σου καμακι
εγω παντα ειμαι ευγενικος μαζι σουΌντως...είναι πραγματικός άθλος,να είσαι ευγενικός με τον ακατανόμαστο..... ;)
μλκ, ο αβράμης αυτήν την στιγμή σου'ριξε τέτοια τάπα που δεν έχω ξαναδεί...
Αβραμάκο μου, μπράβο ρε..μπράβο και πάλι μπράβο...επιθετικο-αμυντικό ποστ δίχως μπινελίκια και με έξυπνη ατάκα για γλάσσο..κόνγρατς από μένα
πλακιτσα κανουμε ρε,να δουμε ποιος θα την πει πιο πολυ στον αλλον.
εγω παντα ειμαι ευγενικος μαζι σου
πλακιτσα κανουμε ρε,να δουμε ποιος θα την πει πιο πολυ στον αλλον.
Α,ετσι κανετε πλακα μεταξυ σας εσεις?
Δλδ αν μαλωνατε τι θα γινοταν?
Παω πασο
Με εχεις για καμακουλα? ...Μηπως ηρθε η ωρα να γινεις μανουλα,θες να σου κανω παιδακι?
τυπε καινουργιος εισαι ;μην πειράζεις το καλύτερο παιδί του μπου..μην πω όλων των φόρουμ
:'(Τσου δεν θα παρω
τυπε καινουργιος εισαι ;
τυπε οταν τα εκανες εσυ και εσπαγες πλακα με τους αλλους ηταν ωραια ε;Ωραία πλάκα ρε χαμένε..........στο έχω πει 100 φορές,να περιοριστείς στα οπαδικά να βγάζεις εκεί τη χολή σου....εδώ δε σου φταίμε τίποτα μωρή όρθια κουράδα με κασκώλ της ΑΕΚ....
Δλδ αν μαλωνατε τι θα γινοταν?
Ωραία πλάκα ρε χαμένε..........στο έχω πει 100 φορές,να περιοριστείς στα οπαδικά να βγάζεις εκεί τη χολή σου....εδώ δε σου φταίμε τίποτα μωρή όρθια κουράδα με κασκώλ της ΑΕΚ....
τυπε οταν τα εκανες εσυ και εσπαγες πλακα με τους αλλους ηταν ωραια ε;
τυπε καινουργια εισαι ;τράβα γαμήσου μωρή πουθταρδέλλα
ρε παπαρα,τωρα ειλικρινα,χωρις μαλακιες.πες μου εσυ ποιος νοημων ανθρωπος θα κανονισει ραντεβου μεσω νετ.Κάτι τέτοιο αποκλείεται να πραγματοποιηθεί,οι λόγοι είναι πασίγνωστοι.....
Σοβαρά ρε master21.....είσαι σπάνιο είδος.....κότες συνήθως βλέπω σε αγροτικά μέρη....κότα στον Πειραιά πρώτη φορά βλέπω ;)