τυπε καινουργια εισαι ;
ο παλιός είν'αλλιώς
τυπε καινουργια εισαι ;
ποιος σου ειπε οτι δεν σε γουσταρωΑφού ρε σάπιε,δεν με γουστάρεις γιατί δεν έρχεσαι να μου "σπάσεις τα αρχίδια" από κοντά,και να σου βάλω την ταυτότητα μου,στον κώλο να δεις και πόσων ετών είμαι,να σου φύγει η περιέργια;;;;;
ο νεος εισαι ωραιοςο παλιός είν'αλλιώς
ρε παπαρα,τωρα ειλικρινα,χωρις μαλακιες.πες μου εσυ ποιος νοημων ανθρωπος θα κανονισει ραντεβου μεσω νετ.
που ξερεις εσυ ποιος ειμαι εγω και ποιους μπορω να φερω μαζι μου,που ξερω εγω ποιος εισαι εσυ και ποιους μπορει να φερεις μαζι σου.
εχεις iq μυγας.
αβραμη περιμενε λιγο παω να χεσω.μην φυγεις τυπε γιατι αργω,διαβαζω και εφημεριδα.Τώρα το γυρίζεις ρε ανόητε;;;;
Εσύ επιμένεις,και μάλιστα βάζεις το χέρι στη φωτιά,ότι είμαι 17αρης.....και φοβάσαι έναν....17αρη;;;;;;
Εγώ κανονικά έπρεπε να φοβάμαι εσένα σε αυτήν την περίπτωση.......
ποιος σου ειπε οτι δεν σε γουσταρω
ξεκινα.......Θα τα σπάσω όλα σήμερα...
αβραμη περιμενε λιγο παω να χεσω.μην φυγεις τυπε γιατι αργω,διαβαζω και εφημεριδα.
[size=20pt]ο νεος εισαι ωραιος [/size]
Αρχίζω από το ψυγείο..ξεκινα.......
Εγω αρχιζω απο το ΚοσμαΑρχίζω από το ψυγείο..
Δεν μου κάνει στρογγυλά παγάκια..μου κάνει τετράγωνα..
Να βαφτίσω τα παγάκια μου Κοσμά να βαράμε μαζί?Εγω αρχιζω απο το Κοσμα
Να βαφτίσω τα βυζάκια μου Κοσμά να βαράμε μαζί?
τυπε εχω υπερλουξ μπιτεΚάνε και μπάνιο μετά την αφόδευση,για να μη βρωμάς......τουλάχιστον στο σώμα......
Θα ειναι περιεργη η κατασταση ,γιατι οταν ακουω Κοσμα ειμαι σε ετοιμοτητακαι απο την αλλη οταν βλεπω παγακιακια θελω να τα γλυφωΝα βαφτίσω τα παγάκια μου Κοσμά να βαράμε μαζί?
Εσένα άμα αρχίσω να σε ρουφάω δεν θα βρουν υγρά για το DNA σου για να βρουν την ταυτότητα σου....
Θα ειναι περιεργη η κατασταση ,γιατι οταν ακουω Κοσμα ειμαι σε ετοιμοτητακαι απο την αλλη οταν βλεπω παγακιακια θελω να τα γλυφω
Με μπερδεψε μπορω να πω ,αλλα το εσωσαΕσένα άμα αρχίσω να σε ρουφάω δεν θα βρουν υγρά για το DNA σου για να βρουν την ταυτότητα σου....
Με μπερδεψε μπορω να πω ,αλλα το εσωσα