pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Το τελευταιο αστο,το κανει ο ΓλΤι να κάνω το πρωί?
Να μοιράσω το γάλα,να πάω για κυνήγι,ή να μαζέψω κλαρί για τη γίδα?
Το τελευταιο αστο,το κανει ο ΓλΤι να κάνω το πρωί?
Να μοιράσω το γάλα,να πάω για κυνήγι,ή να μαζέψω κλαρί για τη γίδα?
+1Εκεί εσύ κολημένος στο 17....δε πας σε κανέναν ιατρό να σε κοιτάξει;;;;;
Και άκου να σου πω βλακέντιε....ακόμα και τόσο να είμαι όπως λες,γιατί σε κόφτει τόσο πολύ;;;; Σε ένα οποιοδήποτε φόρουμ ο καθένας μπορεί να λέει και να συστήνεται όπως θέλει:
Ο 60αρης ως 40αρης
Ο άνδρας ως γυναίκα
Ο straight ως gay
Ο γαύρος ως χανουμάκι
Ο Νεοδημοκράτης ως ΠΑΣΟΚτζης
Ο Αντώνης ως Χαραλάμπης
Ο Κρεατοφάγος ως χορτοφάγος
Ο θρήσκος ως άθεος
Ο Ισιομάλλης ως κατσαρομάλλης
Ο καπνιστής ως αντι-καπνιστής
Και ότι άλλο θες.....εσένα δε σου πε΄φτει κανένας λόγος......αλλιώς τράβα σε κανά φόρουμ,που ο καθένας δηλώνει τα πραγματικά του στοιχεία.....άμα θες να ξέρεις τι είναι ο άλλος....εδώ μέσα,θα δηλώνουμε και ότι είμαστε συνομήλικοι του Δημόκριτου και του Σωκράτη,και κανένας κομπλεξικός σαν και του λόγου σου,δεν έχει δικαίωμα να ανακατεύετε....άντε ΟΥΣΤ τώρα ;)
Όσο πάω του μοιάζω ε?γεια σου τζο......
αβραμη τυπε παιρνω εκδικηση για ολο το σαιτ.επι χρονια εσπαγες ολων τα αρχιδια,ηρθε η ωρα λοιπον να βρεις τον μαστορα σου.τωρα στα σπαω εγω και γουσταρουν ολοι.Εκεί εσύ κολημένος στο 17....δε πας σε κανέναν ιατρό να σε κοιτάξει;;;;;
Και άκου να σου πω βλακέντιε....ακόμα και τόσο να είμαι όπως λες,γιατί σε κόφτει τόσο πολύ;;;; Σε ένα οποιοδήποτε φόρουμ ο καθένας μπορεί να λέει και να συστήνεται όπως θέλει:
Ο 60αρης ως 40αρης
Ο άνδρας ως γυναίκα
Ο straight ως gay
Ο γαύρος ως χανουμάκι
Ο Νεοδημοκράτης ως ΠΑΣΟΚτζης
Ο Αντώνης ως Χαραλάμπης
Ο Κρεατοφάγος ως χορτοφάγος
Ο θρήσκος ως άθεος
Ο Ισιομάλλης ως κατσαρομάλλης
Ο καπνιστής ως αντι-καπνιστής
Και ότι άλλο θες.....εσένα δε σου πε΄φτει κανένας λόγος......αλλιώς τράβα σε κανά φόρουμ,που ο καθένας δηλώνει τα πραγματικά του στοιχεία.....άμα θες να ξέρεις τι είναι ο άλλος....εδώ μέσα,θα δηλώνουμε και ότι είμαστε συνομήλικοι του Δημόκριτου και του Σωκράτη,και κανένας κομπλεξικός σαν και του λόγου σου,δεν έχει δικαίωμα να ανακατεύετε....άντε ΟΥΣΤ τώρα ;)
αβραμη τυπε παιρνω εκδικηση για ολο το σαιτ.επι χρονια εσπαγες ολων τα αρχιδια,ηρθε η ωρα λοιπον να βρεις τον μαστορα σου.τωρα στα σπαω εγω και γουσταρουν ολοι.
για αυτο και ακομη σε κραταμε και δεν εχεις φαει μπαν. ;)
Θα τσαντιστει ο Γλ και θα πατησει το κουμπακι
Γεια σου ινακι
αβραμη τυπε παιρνω εκδικηση για ολο το σαιτ.επι χρονια εσπαγες ολων τα αρχιδια,ηρθε η ωρα λοιπον να βρεις τον μαστορα σου.τωρα στα σπαω εγω και γουσταρουν ολοι.
για αυτο και ακομη σε κραταμε και δεν εχεις φαει μπαν. ;)
γεια σου ινα :-*
για ποιόν χτυπά η καμπάνα?
Γεια σου ινακι
Ινααααααααααααααααααααααααααααααα.....
πλακιτσα κανουμε ρε,να δουμε ποιος θα την πει πιο πολυ στον αλλον.Παλι μαλωνετε οι δυο σας?
μλκ, ο αβράμης αυτήν την στιγμή σου'ριξε τέτοια τάπα που δεν έχω ξαναδεί...
Αβραμάκο μου, μπράβο ρε..μπράβο και πάλι μπράβο...επιθετικο-αμυντικό ποστ δίχως μπινελίκια και με έξυπνη ατάκα για γλάσσο..κόνγρατς από μένα
γεια σου ινα :-*
Ινααααααααααααααααααααααααααααααα.....