master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
του ειπα για ονλαιν στριτ φαιτερ η μορταλ κομπατ και φοβαται τυπετυπε δεν του ξηγιεσαι κανα ραντεβου ξυλου?![]()
του ειπα για ονλαιν στριτ φαιτερ η μορταλ κομπατ και φοβαται τυπετυπε δεν του ξηγιεσαι κανα ραντεβου ξυλου?![]()
τυπε δεν του ξηγιεσαι κανα ραντεβου ξυλου?![]()
και τι εγινε?δεν δεχτηκε?Και αυτό το έχω δοκιμάσει.....τι νόμισες;![]()
Σε μπαρακι να πεσει το ξυλο και να αλλαξει ονομασια μετα το μπαρακι και να λεγεται ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΠΑΡΑΚΙτυπε δεν του ξηγιεσαι κανα ραντεβου ξυλου?![]()
του ειπα για ονλαιν στριτ φαιτερ η μορταλ κομπατ και φοβαται τυπε
τι να πω εσυ ξερεις καλυτερα...εννούσα με το θρεντ μου ότι για την κάθε μαλακία που σκέφτεται κάποιος ανοίγει και ένα θρεντκάπου καταντάει κουραστικό
Υ.Γ. το τελευταίο θρεντ που συγχωνεύτηκε ήταν τύπου κοσμοπόλιταν![]()
street fight τυπε επαιζα στα 17 μου οπως εσυ τωρα,πλεον εχω ωριμασει,δεν κανω τετοιες μαλακιες,μονο football manager,pro evo,και κανα starcraft online προκαλω.Είσαι τρελός ρε άνθρωπε;;; Έχεις παλαβώσει εντελώς;;;
Αλλά αν θες να παίξουμε street fight (όχι fighter) είμαι μέσα.....εσύ όμως;;;;;;; ;)
τυπε ο κιθαρας δεν παιζει τετοια παιχνιδιατου ειπα για ονλαιν στριτ φαιτερ η μορταλ κομπατ και φοβαται τυπε
εεεεεεεεετσι........Και γω έχω βίσμα τον λάκι,εεεε γκλ;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι τρελός ρε άνθρωπε;;; Έχεις παλαβώσει εντελώς;;;εννούσα με το θρεντ μου ότι για την κάθε μαλακία που σκέφτεται κάποιος ανοίγει και ένα θρεντκάπου καταντάει κουραστικό
Υ.Γ. το τελευταίο θρεντ που συγχωνεύτηκε ήταν τύπου κοσμοπόλιταν![]()
το χω τερματισει απειρες φορες τυπε ακομη και εκει τον σκιζωτυπε ο κιθαρας δεν παιζει τετοια παιχνιδια
μονο bubble bοbble του αρεσει
εεεεεεεεετσι........
Είσαι τρελός ρε άνθρωπε;;; Έχεις παλαβώσει εντελώς;;;
Αν θες να παίξουμε street fight (όχι fighter) είμαι μέσα.....εσύ όμως;;;;;;;
καλησπερα μορτισαΚαλησπέρα μόρτηδεεεεες...![]()
![]()
![]()
![]()
Πεμπτη πρωι ησουνα στο μαγαζι?Καλησπέρα μόρτηδεεεεες...![]()
![]()
![]()
![]()
κιθαρα εδω εχουμε μια προκληση προσκλησητο χω τερματισει απειρες φορες τυπε ακομη και εκει τον σκιζω
γεια σου τζο......Καλησπέρα μόρτηδεεεεες...![]()
![]()
![]()
![]()
street fight τυπε επαιζα στα 17 μου οπως εσυ τωρα,πλεον εχω ωριμασει,δεν κανω τετοιες μαλακιες,μονο football manager,pro evo,και κανα starcraft online προκαλω.
Τι να κάνω το πρωί?Πεμπτη πρωι ησουνα στο μαγαζι?![]()