pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
πρόσεξε μην τα μπερδέψεις
πρόσεξε μην τα μπερδέψεις
Πάλι καλά...Με μπερδεψε μπορω να πω ,αλλα το εσωσα
τώρα με μπέρδεψες εσύ
Πρωτα θα παρεις αδεια απο τον Αρχικαμακουλα ΚοσνικΤώρα είδα το thread για πρώτη μου φορά και ρωτάω... μπαίνουν κοπέλες εδώ στο site για να έχουμε και καμάκια??? (Ναι, έχω δει μερικές κοπέλες, αλλά είναι ελάχιστες!)
Που είστε να σας καμακώσουμε και εμείς?
Εσένα άμα αρχίσω να σε ρουφάω δεν θα βρουν υγρά για το DNA σου για να βρουν την ταυτότητα σου....
Τώρα είδα το thread για πρώτη μου φορά και ρωτάω... μπαίνουν κοπέλες εδώ στο site για να έχουμε και καμάκια??? (Ναι, έχω δει μερικές κοπέλες, αλλά είναι ελάχιστες!)
επειδή δεν είναι πολλές, βολευόμαστε και με τον πιστολέρο
Τι εγινε Κοσμα τι καις τη βατα?επειδή δεν είναι πολλές, βολευόμαστε και με τον πιστολέρο
Εγώ φοράω αλεξίσφαιρο,αλεξικέραυνο και αλεξικαμάκωτο...Τώρα είδα το thread για πρώτη μου φορά και ρωτάω... μπαίνουν κοπέλες εδώ στο site για να έχουμε και καμάκια??? (Ναι, έχω δει μερικές κοπέλες, αλλά είναι ελάχιστες!)
Τι εγινε Κοσμα τι καις τη βατα?
Τι εγινε Κοσμα τι καις τη βατα?
Το αλοιφη το φυστικοβουτυρομάλλον το μαστιγώνει το δελφίνι..μπορεί βέβαια να στραβώνει και το υποβρύχιο....παίζει και να πίνει την κανελλάδα αλλά το πιο πιθανό είναι να βουτυρώνει το ταψί
Το αλοιφΕΙ το φυστικοβουτυρο
μάλλον το μαστιγώνει το δελφίνι..μπορεί βέβαια να στραβώνει και το υποβρύχιο....παίζει και να πίνει την κανελλάδα αλλά το πιο πιθανό είναι να βουτυρώνει το ταψί
γαμώ το σχολείο σας
με συζητάν στον καφενέ επειδή δέρνω την μαϊμού, λες κι αυτοί δεν τον λαδώνουν τον κολιό
Φιλε τι να κανω που ποτε δεν μου αρεσε να πιανω τα μολυβια αλλα μου αρεσε να βλεπω τα κοριτσια που πιαναν τα μολυβια και φανταζομουνα αλλα εγωγαμώ το σχολείο σας