αν δε εχει -οπως λεει -σ[size=20pt]την κατοχη του πμ που ο αντμιν του εστειλε[/size] και αφορα εμενα τον καλω να το βαλει για πολλους λογους
αν μεν εκει ο αντμιν λεει οτι εγω τον διεβαλλα σ αυτον η τον κατηγορησα ειναι ψευτης ο αντμιν και θα του φερθω αναλογως και αυτουνου γιατι εγω τετοιο πμ με τον αντμιν δεν εχω ανταλλαξει ,εχω ανταλλαξει πολλα και ειναι κρατημενα ολα πουθενα δεν περιεχεται ντιμμιτς
αν μεν ο αντμιν λεει στο πμ προσεχε τον τζιελ ή ετσι ειναι ο τζιελ ή ο τζιελ ειναι ενας ανωμαλος σπαμερ με πολλους κλωνους τοτε αλλαζει το πραμα και ειναι ενα κουτσομπολιστικο πμ και παλι θα φερθω αναλογως προς τον αποστολεα του
αν ο αντμιν στο πμ ρωταει να μαθει και τσεκαρει για μενα πετωντας αδεια να πιασει γεματα αν οι κριτικες και οι αναφορες ΜΟΥ ισχυουν(ΠΡΑΓΜΑ που δεν το αποκλειω γιατι κι αυτος τετοια κανει ενιοτε δεδομενου οτι δεν ξερει τα επαρχιακα)ειναι αλλο πραγμα εκτος αν πεταει καποια σποντα για μενα οποτε θα τον αντιμετωπισω κι αυτον αναλογως
[size=30pt]οσο ο ντιμμιτς ισχυριζεται οτι εχει τετοιο πμ και δεν το βγαζει λεει προφανως ψεματα και εμπλεκει και τον αντμιν στο ψεμα του και θα ελεγχθει γιαυτο αν εγω καλεσω τον αντμιν στην κουβεντα...δεν το κανω ακομα γιατι κανω υπομονη απλα[/size]
το πμ υπαρχει το χω σωσμενο.
το χω διαγραψει απ εδω για λογους ασφαλειας κ γενικα δεν κρατω πμ πια.
το πμ ελεγε καποια πραγματα που δεν τα ηξερα...ειχα ρωτησει τον αντι γτ εφυγες με αυτον τον τροπο απο δω κ μου απαντησε ο ανθρωπος κ τον ευχαριστω.
Θα μπορουσε να με γραψει κ στα @@ του αλλα προς τιμην του δεν το εκανε.Τεσπα...
δεν προκειται να το βγαλω κ ξερεις γτ?
γτ οταν εσενα ο Αντι σου πε καποια πραγματα (ασχετα που δεν αφορουν εμας κ δεν ξερω ποια ειναι κ φυσικα δεν με αφορουν) με πμ ο ιδιος μετα με ενημερωσε οτι εσυ φροντισες να τα βγαλεις στην φορα σε καποιο θρεντ..πραγμα που προφανως κ δικαιως τον εξοργισε...
με καλεις λοιπον να κανω το ιδιο πραγμα (που εκανες εσυ κ εξοργισες τον Αντι) για να παω για μπανιο μετα....κ να βγεις ωραιος στον αφρο...
το πμ ηταν για μενα φιλαρακο δεν ηταν να το βγαζω εδω φορα παρτιδα.Ξεχασε το.
κ γτ να το βγαλω στη τελικη?για να πεισω εσενα?αν θες το πιστευεις ,αν παλι οχι παμε παρακατω.
ο Αντι με ενημερωσε για το πληθος των κλωνων σου (πραγματα που τα γνωριζα) κ ποσο αβολα τον εφερνες σε δυσκολη θεση με τις ενεργειες σου αυτες...αλλα αυτα αφορουν εσας.
αλλα ποτε δεν μου πε οτι καποιοι απο αυτους με εβρισαν εμενα...προσεξε ομως:
Μου τα ειπαν ομως αλλα μελη μεσω πμ _-δεν εννοω τον λοπεζ- κ φροντιζω να τους προστατευσω γιατι μου τα ειπαν εμπιστευτικα.Ετσι δεν θα επρατε ο καθενας?
η Συγγνωμη που λες αφορα καποιον αλλο κ οχι εμενα...βρες τον ποιον εννοω.
θες να βαλουμε τελος?
δεν εχω κανενα προβλημα ,γραφε οτι θες εδω (εκτος απο το να ασχολεισαι με εμενα) κ σου ορκιζομαι δεν θα ασχοληθω κ γω με σενα,ουτε καν παραθεση με χιουμοριστικο ποστ δεν θα κανω που αφορα εσενα...μαρτυς μου οποιος διαβαζει το θρεντ.Αντε γτ το κουρασαμε κιολας...ασε που ειμαστε κ φλατ οπως λεει ο χασοδικης.