Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μόλις έμαθα ότι η λέξη παρτούζα προέρχεται από την γαλλική φράση "λα παγτουζ" που σημαίνει πάμε όλοι μαζί  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.149
Πόντοι
25.467
[size=30pt]ωραια εσυ εισαι μαζι μου τελος...περιμενω απαντηση απο αγιο αλλιως θα τεθει στους εχθρους,απαντηση αγιε οχι πουστικα.....μιλας με μενα......ευθεια και ωραια απαντηση....εισαι με τον πορνορεπορτερ και τοπ αξιολογητη του σαιτ και τοπ ποστερ;η εισαι με εναν παθολογικο ψευτη ,πουστη ,οπισθοβολο και φυρα για το σαιτ;[/size]

Επειδή ακριβώς μιλώ με εσάς, σας απαντώ ευθέως:

Καίτοι γνώριζα ότι αρέσκεσται στο να δημιουργείτε κλώνους με στόχο να με υβρίζετε, έχω πολλάκις εκφράσει δημόσια την αντίθεση μου για τον σκαιότατο τρόπο με τον οποίον σας απέπεμψαν τα "κολλητάρια σας της διοίκησης",  και ευθύς κατόπιν σας εξεδίωξαν εντελώς από τον παρόντα.

Επίσης, καίτοι μετά το γεγονός αυτό συνεχίζατε να με καθυβρίζετε με κλώνους (όπως άλλωστε και πανηγυρικά παραδεχθήκατε), όταν όντας μιουταρισμένος (μιουταρισμένος ως gl... να εξηγούμεθα, γιατί οι κλώνοι σας ακόμα αλώνιζαν ελεύθεροι και εξύβριζαν θρασύτατα), ζητήσατε την βοήθεια μου (επειδή άπασες οι κολλητες σας κλωνομάνες μαζί με τις οποίες διοργανώνατε  παρτάκια ομαδικού τραμπουκισμού εναντίον μελών για να "διασκεδάσετε την πλήξη σας¨", σας γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη), όχι μόνον παραμερισα αυτή την εντελώς άνανδρη συμεριφορά σας, αλλά σας συμπαραστάθηκα και πήρα κιόλας και το ρίσκο να αναρτήσω δηλώσεις σας στον παρόντα.

Αν λοιπόν παρόλα ταύτα, με την παραπάνω έγκληση σας προς εμέ δεν τρολλάρετε, αλλά μου ζητάτε σοβαρά να διαλέξω στρατόπεδο, είστε για δέσιμο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επειδή ακριβώς μιλώ με εσάς, σας απαντώ ευθέως:

Καίτοι γνώριζα ότι αρέσκεσται στο να δημιουργείτε κλώνους με στόχο να με υβρίζετε, έχω πολλάκις εκφράσει δημόσια την αντίθεση μου για τον σκαιότατο τρόπο με τον οποίον σας απέπεμψαν τα "κολλητάρια σας της διοίκησης",  και ευθύς κατόπιν σας εξεδίωξαν εντελώς από τον παρόντα.

Επίσης, καίτοι μετά το γεγονός αυτό συνεχίζατε να με καθυβρίζετε με κλώνους (όπως άλλωστε και πανηγυρικά παραδεχθήκατε), όταν όντας μιουταρισμένος (μιουταρισμένος ως gl... να εξηγούμεθα, γιατί οι κλώνοι σας ακόμα αλώνιζαν ελεύθεροι και εξύβριζαν θρασύτατα), ζητήσατε την βοήθεια μου (επειδή άπασες οι κολλητες σας κλωνομάνες μαζί με τις οποίες διοργανώνατε  παρτάκια ομαδικού τραμπουκισμού εναντίον μελών για να "διασκεδάσετε την πλήξη σας¨", σας γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη), όχι μόνον παραμερισα αυτή την εντελώς άνανδρη συμεριφορά σας, αλλά σας συμπαραστάθηκα και πήρα κιόλας και το ρίσκο να αναρτήσω δηλώσεις σας στον παρόντα.

Αν λοιπόν παρόλα ταύτα, με την παραπάνω έγκληση σας προς εμέ δεν τρολλάρετε, αλλά μου ζητάτε σοβαρά να διαλέξω στρατόπεδο, είστε για δέσιμο.
τελευταία φορά μιλώ για αυτό μετα θα πεφτουν γαμωμανες δεν έκανα ποτέ άλλον κλώνο δεν αλωνισα κανένα θρεντ δεν εβρισα κανέναν οσο ελειπα από δω είχα αλλά να ασχοληθω και όχι μαλακιες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον απλά χρήσιμο ηλίθιο που τον φορτωσε τα μυαλά το μαλακισμενο η εκτορινα

Ειδικά λοιπόν με την εκτορινα και  με το ψυχανωμαλο προφιλ της θα ασχοληθεί λοιπόν η διοίκηση αναγκαστικά για την αποπομπή του από το σάιτ

Σκουπίδια τύπου τασουλης πουσταρουλης και duke pordem δεν απασχολουν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ποιον κλωνο μου αποδιδεις οτι σε εβριζε;

και ποιον κλωνο μου αποδιδει ο ντιμμιτς οτι τον εβριζε;

εσας τους δυο συγκεκριμενα,οχι αλλανταλλα της παρασκευης το γαλα ντουντηδες και μπιλυδες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.149
Πόντοι
25.467
ποιον κλωνο μου αποδιδεις οτι σε εβριζε;

και ποιον κλωνο μου αποδιδει ο ντιμμιτς οτι τον εβριζε;

εσας τους δυο συγκεκριμενα,οχι αλλανταλλα της παρασκευης το γαλα ντουντηδες και μπιλυδες

Εδώ, υπάρχει ήδη παραδοχή σας ότι με βριζατε με κλώνους:

Όσο για την κόντρα σας με τον κ. Ντίμιτς, σας λέγω ότι με αφήνει παγερά αδιάφορο και δεν έχω καμία όρεξη να μάθω ποιος την έχει πιο μεγάλη (την πουτανοπείρα στην κεντρική και βόρεια ελλάδα). Άλλωστε και εξ αντικειμένου δεν με ενδιαφέρει να παρακολουθώ, επειδή δραστηριοποιούμαι κυρίως στο νομό Αττικής.-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Όσο για την κόντρα σας με τον κ. Ντίμιτς, σας λέγω ότι με αφήνει παγερά αδιάφορο και δεν έχω καμία όρεξη να μάθω ποιος την έχει πιο μεγάλη (την πουτανοπείρα στην κεντρική και βόρεια ελλάδα). Άλλωστε και εξ αντικειμένου δεν με ενδιαφέρει να παρακολουθώ, επειδή δραστηριοποιούμαι κυρίως στο νομό Αττικής.-
TO χτεσινο βρισιμο μου βαζει ο μαλεας :jerking: :jerking:

ρε μαλακα συνεννοουμαστε;για πριν μιλαμε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.149
Πόντοι
25.467
TO χτεσινο βρισιμο μου βαζει ο μαλεας :jerking: :jerking:

ρε μαλακα συνεννοουμαστε;για πριν μιλαμε

Κόψτε τα βαριά, γιατί σας χαλάνε.

Στην συγκεκριμμένη ανάρτηση, παραδέχεστε ότι με βρίζατε με κλώνους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κόψτε τα βαριά, γιατί σας χαλάνε.

Στην συγκεκριμμένη ανάρτηση, παραδέχεστε ότι με βρίζατε με κλώνους.
καλα εισαι μαλακας;δεν καταλαβαινεις που σε τρολλαρω;ονοματα φιλε κλωνων μου που σε εβριζαν....συγκεκριμενα αυτος αυτος κι αυτος....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.149
Πόντοι
25.467
καλα εισαι μαλακας;δεν καταλαβαινεις που σε τρολλαρω;ονοματα φιλε κλωνων μου που σε εβριζαν....συγκεκριμενα αυτος αυτος κι αυτος....

Μάλιστα...

Με τρολλάρετε....

Και δε μου λέτε!!!

Κι εδώ με τρολάρετε;

ξαναλεω μην υπερασπιζεσαι πουστρακια που σκοπευω να γαμησω οσονουπω.....μπες κανε χαβαλε και δωσε αγωγες ανοιας στον κθουλου

[size=18pt]α και για την ιστορια μειλ δεν ζητουσα εγω εσεις μου στειλατε ενα μειλ για να μην χαθουμε[/size]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.149
Πόντοι
25.467
ονοματα φιλε....κλωνοι μου που σε εβρισαν

Γιατί αποφεύγετε να μου απαντήσετε ευθέως και πάτε ξανά την κουβέντα σε κατι που έχετε ήδη παραδεχθεί ότι κάνατε και μετά το ονομάσατε τρολλάρισμα ;  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γιατί αποφεύγετε να μου απαντήσετε ευθέως και πάτε ξανά την κουβέντα σε κατι που έχετε ήδη παραδεχθεί ότι κάνατε και μετά το ονομάσατε τρολλάρισμα ;  :)
οσο δεν λές ονοματα κλωνων μου που σε εβρισαν εισαι μια γαμημενη πουστρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom