alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Και πού ξερουν πώς ειναι οι αντρικες και βγαζουν συμπερασμα?????τύπε οι γυναικείες τουαλέτες είναι πιο βρώμικες, έτσι μου λένε γυναίκες
Και πού ξερουν πώς ειναι οι αντρικες και βγαζουν συμπερασμα?????τύπε οι γυναικείες τουαλέτες είναι πιο βρώμικες, έτσι μου λένε γυναίκες
Πώς εξηγεις αυτο το εντυπωσιακο αποτελεσμα τύπεοχι τυπε
ξερω απο μικρος οτι και οι γκομενες χεζουν
αλλα αν το δικο μου χεσιμο μετα το πασχαλινο τραπεζι μυριζε 5/10
το χεσιμο της γκομενας η οποια παρεμπιπτοντως ηταν δεν ηταν 50 κιλα και λεπτεπιλεπτη μη μου απτου ξεπερνουσε το 9.5/10
μιλαμε για αποφορα, θυμαμαι βγηκα εξω ψιλοδακρυσμενος
Αυτος εβριζε τα παιδια μου και δεν θα ειμαι αντικειμενικη.Κανενα αλλο παραδειγμα?Εχει κανει πολλα ασχημα σε παιδια απ το σαιτ οταν ειχε τη δυναμη... τον Αχαχουχα πχ. Δεν τον λυπηθηκε καθολου.
τώρα θα γαμαω εσένα λουγγρα και θα σε χυνω στο στόμα που σ αρέσειΕχει κανει πολλα ασχημα σε παιδια απ το σαιτ οταν ειχε τη δυναμη... τον Αχαχουχα πχ. Δεν τον λυπηθηκε καθολου.
στην δική σου θα γράψουν τον γαμησε από κώλο ο μαβερικΣτην ταφοπλακα σου θα γραψουν καταφερε να γινει πορνορεπορτερ.
Αυτος εβριζε τα παιδια μου και δεν θα ειμαι αντικειμενικη.Κανενα αλλο παραδειγμα?
εκτορινα επικέντρωση στο να μου πινεις το σπέρμα όσο μιλαωκαι ο γλου το εκανε αυτο. με τους κλωνους του οταν ηταν ζωντανο το τσατ ρουμ. να τα ξερεις και αυτα.
Αυτος εβριζε τα παιδια μου και δεν θα ειμαι αντικειμενικη.Κανενα αλλο παραδειγμα?
:Sκαι ο γλου το εκανε αυτο. με τους κλωνους του οταν ηταν ζωντανο το τσατ ρουμ. να τα ξερεις και αυτα.
εκτορινα επικέντρωση στο να μου πινεις το σπέρμα όσο μιλαω
μην ακούς αυτό το παλιοαρχιδι θα φάει πολύ γαμησι
φυσικά περίττωμα του σάιτ και θα στείλω και έναν στον αρχηγό φαντασιοπληκτε και κωλογαμημενε πουσταραμαθαινω τα πμ με βρισιδι για μενα πανε συνεφο ανθρωπακο
τυπε εχει πολυ ιντριγκα, πισωπλατα μαχαιρωματα, πρακτοριλικια και αντικατασκοπεια η ολη φασηΡε Αλι, εδω δεν εχω καταλαβει καλα καλα εγω τι εχει γινει, που τους παρακολουθω δεκα μερες να μπινελικωνονται, θα καταλαβεις εσυ σε δεκα λεπτα?
φυσικά περίττωμα του σάιτ και θα στείλω και έναν στον αρχηγό φαντασιοπληκτε και κωλογαμημενε πουσταρα
λάθος είναι μπατσακι που δεν σε γαμησα μικρότσ λαθη λαθη. αλλα γιαυτο ειναι τα λαθη. για να τα πληρωνεις να μαθαινεις
τυπε εχει πολυ ιντριγκα, πισωπλατα μαχαιρωματα, πρακτοριλικια και αντικατασκοπεια η ολη φαση
Τύπε βλεπω καταθεση ψυχης απο νικολκρος την οποια αφησες αναπαντητη, γεννωνται ερωτηματικα απο την σιωπη σου, μαλλον σε συγκινησε ;)τσ λαθη λαθη. αλλα γιαυτο ειναι τα λαθη. για να τα πληρωνεις να μαθαινεις.