Και πού ξερουν πώς ειναι οι αντρικες και βγαζουν συμπερασμα?????
γιατί όταν δεν παλεύονται οι γυναικείες τουαλέτες, αναγκάζονται και πηγαίνουν στις αντρικές τύπε
Και πού ξερουν πώς ειναι οι αντρικες και βγαζουν συμπερασμα?????
μαθαινω τα πμ με βρισιδι για μενα πανε συνεφο ανθρωπακο
θυμάσαι τότε που σε πήγαιναν γαμιόντας ο σισι με τον νιπλ και όταν ήσουν έτοιμος να σπάσεις επενέβη εγώ και σταματήσαν να σε πειράζουν ?
άμα παίρνεις αλοπεριντιν τυπε τι περιμένεις;σε βρίζουν σε pm?
τυπε λατρευουμε μπαλουρδουςΠαιδιά στην αληθινή σας ζωή θα κάνατε παρέα με ένα χοιρινό;
τυπε ο εκτορ είναι ένα κομπλεξικο μπατσακι των 800 ευρω και πουστρακι μαζί άσχημος συνδυασμόςτυπε λατρευουμε μπαλουρδους
άμα παίρνεις αλοπεριντιν τυπε τι περιμένεις;
τυπε ο εκτορ είναι ένα κομπλεξικο μπατσακι των 800 ευρω και πουστρακι μαζί άσχημος συνδυασμός
μην τσιμπας απο τα χαζουλικα που πεταει ο βολταιρος. ειμαι πολυ ψηλα και πολυ δικτυωμενος. ζορικα τα βλεπω τα πραγματα για σενα.
καλα δεν καθοσουν στη μοναξια σου?
τζιελ δε σε βλεπω καλα μαν :Sειμαι πολυ ψηλα και πολυ δικτυωμενος. ζορικα τα βλεπω τα πραγματα για σενα.
πολυ δικτυωμενος.
πολύ ψηλά παιδιά φυλάει 2-4 το μάξιμου μην μπει καμία κοταμην τσιμπας απο τα χαζουλικα που πεταει ο βολταιρος. ειμαι πολυ ψηλα και πολυ δικτυωμενος. ζορικα τα βλεπω τα πραγματα για σενα.
καλα δεν καθοσουν στη μοναξια σου?
πολύ ψηλά παιδιά φυλάει 2-4 το μάξιμου μην μπει καμία κοτα
τζιελ δε σε βλεπω καλα μαν :S
http://[URL unfurl="true"]www.neatv.gr/wp-content/uploads/2016/03/%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-744x411.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ναι τυπε ο διοικητής του θα χαρεί πολύ που είναι εξέχον μέλος σε μπορδελοσαιτ
λιρατη έχουν την εκτορινα καμία αλεξις λεμελιρατη ;
ο διοικητης του ειναι κι αυτος εδω μεσα ρε χαζουληναι τυπε ο διοικητής του θα χαρεί πολύ που είναι εξέχον μέλος σε μπορδελοσαιτ
ο διοικητης του ειναι κι αυτος εδω μεσα ρε χαζουλη
ναι είναι η εριναλο διοικητης του ειναι κι αυτος εδω μεσα ρε χαζουλη