gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μαριε αγόρι μου παίξε με τον ελβετικό σου σουγιαΝαι αλλα πριν την επιθεση μια χαρα μαζεμενος ησουν. Δεν ηταν αυτος ο σκοπος σου, απλα τωρα πας για αυτοκαταστροφη.
μαριε αγόρι μου παίξε με τον ελβετικό σου σουγιαΝαι αλλα πριν την επιθεση μια χαρα μαζεμενος ησουν. Δεν ηταν αυτος ο σκοπος σου, απλα τωρα πας για αυτοκαταστροφη.
Ναι αλλα πριν την επιθεση μια χαρα μαζεμενος ησουν. Δεν ηταν αυτος ο σκοπος σου, απλα τωρα πας για αυτοκαταστροφη.
σου άξιζε παλιογαμιολα attention whore αφου
Ναι αλλα μας εχει δωσει τοσες τσοντες. Πρεπει να του το αναγνωρισουμε.
Ναι αλλα μας εβριζε και με κλωνους. Το μουνι.Γεγονός.
Ναι αλλα μας εβριζε και με κλωνους. Το μουνι.
ψοφας για αντιπολίτευση στον αντμιν αφουΜετά όμως ξέρατε να παρακαλάτε την "παλιογαμιόλα attention whore αφού", προκειμένου να αναρτήσει μηνύματά σας στον ιστότοπο. ;)
σιγά μην χαραμισω κλώνο για σένα ρε μαριε....Ναι αλλα μας εβριζε και με κλωνους. Το μουνι.
ψοφας για αντιπολίτευση στον αντμιν αφου
και γω φιλος σου είμαι φιλε...Είπα και ελαλησα...για όλους σας είμαι ένας κουβάς σκατά εξαιρούνται κοσνικ και παλιοδιαβολος και μπραβους γιατί έτσι μου αρέσει....χεζω το μέλι σας και το απαξιωνω χύνοντας μέσα όταν το τρώτε
δεν πειραξα κανενανκαι γω φιλος σου είμαι φιλε...
πες 3 φορες δυνατα "ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ" και οι αμαρτίες σου θα συγχωρεθουν...δεν πειραξα κανεναν
δεν πειραξα κανεναν
δεν πειραξα κανεναν
Κράτς.
εχει γινει ζελες μαλλον πλατσ κανει
δεν έχω καμιά αξιοπρέπεια γυρισα απλά να γίνω αντιπαθής να γαμησω κωλους να βρίσω μανες να ξεκωλιασω συνειδήσεις να εκσπερμάτωσω σε σπασμένα κρανία αντιπαλων να χέσω τάφους και να κατουρησω στόματα αδηφάγα για πουτσα να φάω ένα μπαν κανονικό όμως με κόκκινη βούλα και να ξαναφυγω για παντα