The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.346
- Πόντοι
- 25.467
Διός Αετός το μαχητικό το έχει πετάξει και ο πάλμος έχει βγει από την στρατόσφαιρα νομίζω 6 φορές
Λατρεία μου. :-* :-* :-*
Διός Αετός το μαχητικό το έχει πετάξει και ο πάλμος έχει βγει από την στρατόσφαιρα νομίζω 6 φορές
ήσουν η επίσημη γκρούπι μου :-*
κωλογριαΛατρεία μου. :-* :-* :-*
όχι πατσι είμεθαμαν θεωρείς ότι σου φέρθηκε ανέντιμα ο δε σεντ
κωλογρια
άμα σου κατέβασω τίποτα χριστοπαναγιες θα ασχοληθεις όμωςΌντως κωλόγρια... που δεν αχολείται όμως με οσφυοκάμπτες.
Ωρα για αληθινο τεστ.μαν θεωρείς ότι σου φέρθηκε ανέντιμα ο δε σεντ
όχι γκρούπι δεν θυμάμαι
3 αντρες, μια γυναικα. Μαν, δεν γινεται να ξεχνας.
άμα σου κατέβασω τίποτα χριστοπαναγιες θα ασχοληθεις όμως
Αμα δεν παιξεις λιγο μπαλα στο τζερτζελο θα παθεις κατι.Μπά...
Καμμένο χαρτί είστε πια. Αναμασάτε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Κανένα "νεύρο", καμία πρωτοτυπία, καμία σπιριτόζικη ατάκα. Και το χειρότερο; Καήκατε από μόνος σας. Οι υπόλοιποι το μόνον που κάνουν, είναι να ρίχνουν λίγο λάδι στα τελευταία αποκαΐδια, μέχρι να γίνουν τα πάντα στάχτη.
σκληρο αλλα αληθεςΜπά...
Καμμένο χαρτί είστε πια. Αναμασάτε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Κανένα "νεύρο", καμία πρωτοτυπία, καμία σπιριτόζικη ατάκα. Και το χειρότερο; Καήκατε από μόνος σας. Οι υπόλοιποι το μόνον που κάνουν, είναι να ρίχνουν λίγο λάδι στα τελευταία αποκαΐδια, μέχρι να γίνουν τα πάντα στάχτη.
Αμα δεν παιξεις λιγο μπαλα στο τζερτζελο θα παθεις κατι.
αυτό νομίζω είχε συζητηθεί παλιότερα παρούσια λαστφορλάιφ το αν κάνουμε διαγωνισμό ατάκας εδώ μέσα
Δεν εισαι ο βατραχος.είδες που δεν θυμόσουν την βίλμα ;)
τότε η άλλη θα ήταν η βέλβυ και ο τρίτος ο βάρος
τσιμπας όμως πουτανιτσα ψοφας για ηθικολογίαΣωστό.
Παλαιότερα έπαιζα περισσότερο. Τώρα, κυρίως λόγω του προκεχωρημένου της ηλικίας μου, περιορίζομαι σε κάνα δυο μπαλίες.
αυτους τους ρώτησες μαν;Είπα και ελαλησα...για όλους σας είμαι ένας κουβάς σκατά εξαιρούνται κοσνικ και παλιοδιαβολος και μπραβους γιατί έτσι μου αρέσει....χεζω το μέλι σας και το απαξιωνω χύνοντας μέσα όταν το τρώτε