raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
καλησπερα μαν, τι λεει?ολα γκουντ?παίζει ενας γύφτος κοιλαρας κωλομπαρας άμα θες έξω από το Καρδίτσης σε γαμει 20 λεπτά για μία πράσινη και ένα πιτογυρο
καλησπερα μαν, τι λεει?ολα γκουντ?παίζει ενας γύφτος κοιλαρας κωλομπαρας άμα θες έξω από το Καρδίτσης σε γαμει 20 λεπτά για μία πράσινη και ένα πιτογυρο
από τοτες που πουστεψα
γυρισα και είμαι ένας κουβάς σκατά για όλους
μία χαρά μπόικαλησπερα μαν, τι λεει?ολα γκουντ?
με τον ντιμμιτς είσαι ο παθητικός; Ή γαμας;συνεχισε την καταθεση ψυχης. μιλησε μας παραπανω. γιατι πιστευεις οτι γυρισες απο τοτε που πουστεψες και που οφειλεται οτι σε δεχτηκαμε σαν κουβα με σκατα?
τη γνωμη σου
εσυ γλιτσα κανε την προσευχη σου.All we have to decide is what to do with the time that is given us
θα ναυαγήσεις εννοώ
γλιτσα ποσες πιπες πηρες για να γινεις ρεπορτερ απο τα σπαργανα?με τον ντιμμιτς είσαι ο παθητικός; Ή γαμας;
αν χρειαστεις τιποτε μαν, μην διστασεις...εδω ειμαι....μία χαρά μπόι
γλιτσα ποσες πιπες πηρες για να γινεις ρεπορτερ απο τα σπαργανα?
εδω π.χ. ο Φανουρης που ειναι τοπ ενημερωτης κ του δωσανε περυσι τιτλο...κ πολυ αργησανε...
εσυ εδωσες κωλο>?
γεώργιος γκιόλβας και μπέβατρον για τους μύστες μπάβατρον για τον λαό
ο οποιος Φανουρης ολες οι φωτος απο Λαρισα-Βολο ειναι δικες του..να τα λεμε αυτααντεγραφε τον φανουρη ο λεχριτης
εσύ φάε την πουτσα και μη μιλάςstam90 detected
ο οποιος Φανουρης ολες οι φωτος απο Λαρισα-Βολο ειναι δικες του..να τα λεμε αυτα
που ηταν ο τοπ κλικαδορος ρεπορτερ γλιτσας να ανεβασει φωτο απο την Θεσσαλια?
γτ να παρει τιτλο>?
επειδη ανεβασε φωτος απο τα 4 τσαρδια Τρικαλων? χα,χα
;)γιατι νομιζεις εβαζε τα υδατογραφηματα? τον ειχε δει τι λεχριτης κλεφτης ειναι
ιδέα δεν είχε από αυτά ο σταμ μόνο για καμιά αστρική προβολή ήταν ;)
κ μας κουνιεται το μαλακιστηρι του ''χθες'' οτι ειναι ο πρωτος... ;)μονο αληθειες μονο τεκμηριωμενα
πουτανακι μου είσαι σε μπουκωνω ως τον υποφαρυγγα και σε χυνω στις αμυγδαλεςγιατι νομιζεις εβαζε τα υδατογραφηματα? τον ειχε δει τι λεχριτης κλεφτης ειναι