Εμενα να με πειραξει που δεν με εβαλε στην λιστα, η να το θεωρησω καλο;αυτους τους ρώτησες μαν;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
όχι εγώ δεν έχω ακόλουθους οπαδούς ούτε έχω φτιάξει καμία θρησκεία σαν κάτι αλλά μαλακισμενα έδω μεσααυτους τους ρώτησες μαν;
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Εμενα να με πειραξει που δεν με εβαλε στην λιστα, η να το θεωρησω καλο;
ΣΚΑΣΕ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θεώρησε το καλό όπως ήταν καλό που η ελβετια ήταν ουδέτερη πχΕμενα να με πειραξει που δεν με εβαλε στην λιστα, η να το θεωρησω καλο;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
τσιμπας όμως πουτανιτσα ψοφας για ηθικολογία
Και αυτον τον εβριζες με κλωνο ΜΑΚΗΣ14.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.457
- Πόντοι
- 25.467
τσιμπας όμως πουτανιτσα ψοφας για ηθικολογία
Δεν νομίζω ότι έθεσα θέμα ηθικής. Δεν θα μπορούσα άλλωστε ως ανήθικος που είμαι να το υποστηρίξω. Έιναι όμως θέμα ήθους και πολύ περισσότερο, θέμα αξιοπρέπειας.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.457
- Πόντοι
- 25.467
όχι εγώ δεν έχω ακόλουθους οπαδούς ούτε έχω φτιάξει καμία θρησκεία σαν κάτι αλλά μαλακισμενα έδω μεσα
Θα τα θέλατε πολύ όμως και τα δυο, σύμφωνα με τα όσα έχετε καταμαρτυρήσει.
Να τα γράφουμε αυτά.
Θα σε γαμησω μεχρι να πεις πως το αβαταρ μου γαμαει.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ναι εφτιαξα εγω μαλακαόχι εγώ δεν έχω ακόλουθους οπαδούς ούτε έχω φτιάξει καμία θρησκεία σαν κάτι αλλά μαλακισμενα έδω μεσα
Που πεταξα μια μαλακια μετα τα μπαν και ο κοσνικ γουσταρε τρολαρισμα... Υπαρχει καποιος νομος δικος μου η κατι τετοιο;
Σιγα. Λες και ειχα τιμημενο κλωνο κανεις
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν έχω καμιά αξιοπρέπεια γυρισα απλά να γίνω αντιπαθής να γαμησω κωλους να βρίσω μανες να ξεκωλιασω συνειδήσεις να εκσπερμάτωσω σε σπασμένα κρανία αντιπαλων να χέσω τάφους και να κατουρησω στόματα αδηφάγα για πουτσα να φάω ένα μπαν κανονικό όμως με κόκκινη βούλα και να ξαναφυγω για πανταΔεν νομίζω ότι έθεσα θέμα ηθικής. Δεν θα μπορούσα άλλωστε ως ανήθικος που είμαι να το υποστηρίξω. Έιναι όμως θέμα ήθους και πολύ περισσότερο, θέμα αξιοπρέπειας.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.457
- Πόντοι
- 25.467
Και αυτον τον εβριζες με κλωνο ΜΑΚΗΣ14.
Να ταν μόνο ο Μάκης!!!
Με έχει σκυλοβρίσει με πολλούς κλώνους.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εσύ όταν μιλάνε οι άντρες να κάνεις διατάσεις την κωλοτρυπιδα σου με την σφήνα γροθιά που σου αγορασαΚαι αυτον τον εβριζες με κλωνο ΜΑΚΗΣ14.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
και δεν βρίσκεις πουθενα το μπος για να τα σουρεις... ε;δεν έχω καμιά αξιοπρέπεια γυρισα απλά να γίνω αντιπαθής να γαμησω κωλους να βρίσω μανες να ξεκωλιασω συνειδήσεις να εκσπερμάτωσω σε σπασμένα κρανία αντιπαλων να χέσω τάφους και να κατουρησω στόματα αδηφάγα για πουτσα να φάω ένα μπαν κανονικό όμως με κόκκινη βούλα και να ξαναφυγω για παντα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σου άξιζε παλιογαμιολα attention whore αφουΝα ταν μόνο ο Μάκης!!!
Με έχει σκυλοβρίσει με πολλούς κλώνους.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.457
- Πόντοι
- 25.467
δεν έχω καμιά αξιοπρέπεια γυρισα απλά να γίνω αντιπαθής να γαμησω κωλους να βρίσω μανες να ξεκωλιασω συνειδήσεις να εκσπερμάτωσω σε σπασμένα κρανία αντιπαλων να χέσω τάφους και να κατουρησω στόματα αδηφάγα για πουτσα να φάω ένα μπαν κανονικό όμως με κόκκινη βούλα και να ξαναφυγω για παντα
Αυτό καλείται ρεβανσισμός ή μνησικακία.
Εκτός αν βρίσκεστε σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους δίπλα. Οπότε καλείται δολιοφθορά.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
δεν έχω καμιά αξιοπρέπεια γυρισα απλά να γίνω αντιπαθής να γαμησω κωλους να βρίσω μανες να ξεκωλιασω συνειδήσεις να εκσπερμάτωσω σε σπασμένα κρανία αντιπαλων να χέσω τάφους και να κατουρησω στόματα αδηφάγα για πουτσα να φάω ένα μπαν κανονικό όμως με κόκκινη βούλα και να ξαναφυγω για παντα
Τα ιδια ελεγε και ο Αχαχουχας. Καντε με μπαν γιατι δε με κανετε μπαν κλπ. Καρμπον λεξη προς λεξη τα λογια του Αχαχουχα. Διαβασε τις απαντησεις που του εδινες και κρινε τον εαυτο σου. Μπορεις να αυτοθεραπευτεις.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
όχι έχεις κάνα νούμερο whatsup να τον πάρω μη σε χρεωσωκαι δεν βρίσκεις πουθενα το μπος για να τα σουρεις... ε;
Ναι αλλα πριν την επιθεση μια χαρα μαζεμενος ησουν. Δεν ηταν αυτος ο σκοπος σου, απλα τωρα πας για αυτοκαταστροφη.δεν έχω καμιά αξιοπρέπεια γυρισα απλά να γίνω αντιπαθής να γαμησω κωλους να βρίσω μανες να ξεκωλιασω συνειδήσεις να εκσπερμάτωσω σε σπασμένα κρανία αντιπαλων να χέσω τάφους και να κατουρησω στόματα αδηφάγα για πουτσα να φάω ένα μπαν κανονικό όμως με κόκκινη βούλα και να ξαναφυγω για παντα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τον έχεις μέσα σου ;Τα ιδια ελεγε και ο Αχαχουχας. Καντε με μπαν γιατι δε με κανετε μπαν κλπ. Καρμπον λεξη προς λεξη τα λογια του Αχαχουχα. Διαβασε τις απαντησεις που του εδινες και κρινε τον εαυτο σου. Μπορεις να αυτοθεραπευτεις.
Ναι αλλα μας εχει δωσει τοσες τσοντες. Πρεπει να του το αναγνωρισουμε.Αυτό καλείται ρεβανσισμός ή μνησικακία.
Εκτός αν βρίσκεστε σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους δίπλα. Οπότε καλείται δολιοφθορά.