gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αλλά την άγια σου μουνοτρυπα θέλω να την καρφωσω ρε παλιοπουτανα γαμω το χρήστοσουΚράτς.
αλλά την άγια σου μουνοτρυπα θέλω να την καρφωσω ρε παλιοπουτανα γαμω το χρήστοσουΚράτς.
ξεκωλιαρα όσο υπάρχω θα χυνω στο στόμα σου να ρουφας ηδονή καθυστερημενε μογγολε που νόμισες θα κάνω πισωσυγκινησιακο πλατς πλατς
ξεκωλιαρα όσο υπάρχω θα χυνω στο στόμα σου να ρουφας ηδονή καθυστερημενε μογγολε που νόμισες θα κάνω πισω
φέρνω τον αρκανη να σε γαμησει εσένα περίμενεοχι πια δακρυα γλυκουλι
Άγιε αν θες σε κάνω πορνορεπορτερ όπως έκανα την παρτη μου παιρνοντας πιπες κ πρηζοντας τα αρχιδια του Αφεντικου με πμ.
στην κενταγε καλα την κωλοτρυπιδα σου ο Ντουτφέρνω τον αρκανη να σε γαμησει εσένα περίμενε
αλλά την άγια σου μουνοτρυπα θέλω να την καρφωσω ρε παλιοπουτανα γαμω το χρήστοσου
με δανεικά άρχιδια γαμαγες και συ κι αυτοί...τώρα μόνο με την οπισθεν θα γαμας όσο εγώ θα χυνω στο κρανίο το σακατεμένο του μπεβερλυστην κενταγε καλα την κωλοτρυπιδα σου ο Ντουτ
κ ο μπιλυς μαζι
κλαψε τωρα.
ειναι θεμα χρονου να απαλλαγουμε απο σεναμε δανεικά άρχιδια γαμαγες και συ κι αυτοί...τώρα μόνο με την οπισθεν θα γαμας όσο εγώ θα χυνω στο κρανίο το ανακατεμένο του μπεβερλυ
θες να φέρεις και το εσρ εδώ μωρή αντζελα δημητρίου του μπου;Παπάρια...
Ούτε να βρίσεις σαν άντρας δεν μπορείς πια, σκιά του εαυτού σου.
κλαψε μπεμπηδεν πειραξα κανεναν
σε έχει πονέσει ότι εμαθες ότι είσαι ένας μαϊμού τιμημενος και αξιζεις όσο ένα χαρτομαντηλο με χυσια μαλακιαςκλαψε μπεμπη
Για πες...Που ναι ο σκληρός χρυσαυγιτης με τον καφέ;τονε θέλω κι αυτόν για ένα ξεκωλιασμα
σε πονεσε που ειδες την πορτα της εξοδου?σε έχει πονέσει ότι εμαθες ότι είσαι ένας μαϊμού τιμημενος και αξιζεις όσο ένα χαρτομαντηλο με χυσια μαλακιας
φέρνω τον αρκανη να σε γαμησει εσένα περίμενε
δεν πειραξα κανεναν
θα πω στον φανουρη να μην υπογραψει μια φωτο να την παρεις για ενημερωση βρε