Αγαπη ρε μαν.σιγά μην χαραμισω κλώνο για σένα ρε μαριε....
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
Αγαπη ρε μαν.σιγά μην χαραμισω κλώνο για σένα ρε μαριε....
γαμαω και σένα και τον αχαχουχα και ολο το καθυστερημένο σόι σουΠειραξες τον Αχαχουχα χωρις εκεινος να σου εχει κανει τιποτα. Ηρθε η ωρα της δικαιωσης του. Η ωρα να βρεθεις εσυ στη θεση του. Πως νιωθεις τωρα για αυτα που εκανες; Μετανοεις τις αμαρτιες σου ή πρεπει να συνεχιστει το καθαρτηριο;
Εις το ονομα του Μητσου περνας οτι περνας. Εκεινος σε δικαζει.
τι αβαταρ ειναι αυτο μωρη αδερφω?βαλε τον κθουλου αν εχεις αρχιδια κι ελα να τα κανουμε ολα πουταναΓια πες...
Τι σε απασχολει; Πες μου εμενα... Μπορω να φανω χρησιμος;
Μην βγεις κ εσυ μετα και μας πεις οτι εχεις ψυχοσωματικο προβλημα και το χω βαρος![]()
γαμαω και σένα και τον αχαχουχα και ολο το καθυστερημένο σόι σου
αθωος;για σας ενα θα ειμαι μονο ο γαμιας σας που απόζητάτε ....αφου η σουφρα σας θελει γαμησι γαμησι θα λαβετεΤοτε δικαιωνεις του διωκτες σου. Μην ξαναπεις οτι εισαι αθωος.
Στρατηγε ομοβροντια!
ο κθουλου εχει φαει δεν ξερω ποσα μπαν και εσυ δεν εκανες ουτε σχολιο, επισης ο κθουλου στη δυσκολη ηταν εκει, αλλα εσυ στην ευκολη εκανες τον μαλακα, ο κθουλου σε συμβουλεψε απο την αρχη οτι κανεις μαλακια...τι αβαταρ ειναι αυτο μωρη αδερφω?βαλε τον κθουλου αν εχεις αρχιδια κι ελα να τα κανουμε ολα πουτανα
σας γαμαω ολες μην ανησυχεις εγω δεν θελω σφουγγοκωλαριους.....παω να εργαστω λιγο τωρα καθιστε φρονιμα,παιξτε με τις κλειτοριδες σας,ο ντιμμιτς μπορει να παιξει και με την κωλοτρυπιδα του με προσοχη μονο και σε κανα διωρο ενας ενας να ρθειτε με την οπισθεν να σας γαμησω ξαναενας για συμπαρασταση βρε παιδια να μην κλαιει?
την ρουφιανια πολλοι αγαπησανε,τον ρουφιανο κανεις.ενας για συμπαρασταση βρε παιδια να μην κλαιει?
κατουρα κ λιγο γαμια του 30 αρικου...σας γαμαω ολες
κατουρα κ λιγο γαμια του 30 αρικου...
περα απο πουτανες κ την χουφτα σου δεν εχεις δει μουνι αλλο...
ναυαγιο,καθυστερημενε.
αφου βλεπεις οτι δε σε σηκωνει το κλιμα γτ δεν πας στα τσακιδια μια κ καλη.?
αθωος;για σας ενα θα ειμαι μονο ο γαμιας σας που απόζητάτε ....αφου η σουφρα σας θελει γαμησι γαμησι θα λαβετε
δεν σου ειπα σε ενα διωρο;γιατι μπηκες νωριτερα να με παραθεσεις;θες να σε γαμησω;Εμεις ειμαστε το σαιτ. Δεν υπαρχουν "αλλοι".
σταματα πια να βριζεις..μας διαβαζουν και μικρα παιδια...δεν σου ειπα σε ενα διωρο;γιατι μπηκες νωριτερα να με παραθεσεις;θες να σε γαμησω;
εσυ ειδικα δεν εισαι ουτε το σαιτ ουτε τιποτα εισαι μια χοντρη κουραδομηχανη που γαμιεται για μια τυροπιτα και προσεχε μην σου βαλω το κονταρι με τα λαχεια στον κωλο παλιομαλακα
αν εννοεις τον ολντντεβιλ το σεβομαι και δεν θα ξαναβρισωσταματα πια να βριζεις..μας διαβαζουν και μικρα παιδια...![]()
![]()
![]()
![]()