Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.875
- Πόντοι
- 12.756
μην κρυβεις την αληθεια απο τον ευατο σου , γραψτην εδω να φυγει το βαρος απο πανω σου..
αχαχαχα οπως ελεγε κι ο πλεζουρας για τους ζελες τα μαρτυρανε χωρις γαμησι...ειχα πει στον ντοπα οτι την ειχα πετυχει στον δρομο και ενω ημουν ετοιμος να την χαιρετισω, αυτη με εκλασε κανονικα....
ακομα με το χτυπαει το μουνι ο ντοπας... :'(
αλλο αυτο...και δεν με αφορα κιολας....απλα λεω οτι δεν ευκολο να παιζεις συγχρονως σε δυο ταμπλο
εισαι ωμος αλλα αληθινος
μποι για αλεξ μιλας.δυο ταμπλο τα καταπινει για πλακα..αλλο αυτο...και δεν με αφορα κιολας....απλα λεω οτι δεν ευκολο να παιζεις συγχρονως σε δυο ταμπλο
Σιγα μωρε. Μεχρι τρια ταμπλο ανετα. Προσωπικα στα τεσσερα και πανω το χανω λιγο.αλλο αυτο...και δεν με αφορα κιολας....απλα λεω οτι δεν ευκολο να παιζεις συγχρονως σε δυο ταμπλο
πρεπει να ειναι μ αλλον τωρα....μην κρυβεις την αληθεια απο τον ευατο σου , γραψτην εδω να φυγει το βαρος απο πανω σου..
Μα αφου τα δυο ταμπλο ειναι το συνηθες εδω και χρονια! Για το παραπανω μιλαμε.μποι για αλεξ μιλας.δυο ταμπλο τα καταπινει για πλακα..
"φιλε" πες μας , ηταν 8αρακι καθαρο η μουναρα , η πλησιαζει προς το 9 ? με τα δικη σου κριση εννοειτε.
πσσσσσσσσσσσσσσ.....εσεις απ τη μανη ειστε ολοί σαμάνοιΣιγα μωρε. Μεχρι τρια ταμπλο ανετα. Προσωπικα στα τεσσερα και πανω το χανω λιγο.
Εγω τύπε οταν μπηκα σε αναλογο διλημμα βρηκα την σωστη λυση. Κρατησα και τις δυο.
πως ειναι αυτες που λες θα ανοιξω σπιτικο μαζι της... ε, ακριβως τ αντιθετο..."φιλε" πες μας , ηταν 8αρακι καθαρο η μουναρα , η πλησιαζει προς το 9 ? με τα δικη σου κριση εννοειτε.
πρεπει να ειναι μ αλλον τωρα....
μποι για αλεξ μιλας.δυο φιδια τα καταπινει για πλακα..
πως ειναι αυτες που λες θα ανοιξω σπιτικο μαζι της... ε, ακριβως τ αντιθετο...
καψωκαλυβα μποι μου?πως ειναι αυτες που λες θα ανοιξω σπιτικο μαζι της... ε, ακριβως τ αντιθετο...
νορμαλ προσωπο και σωμα πορνοσταρ....και εδω τελειωνουν τα θετικα της... :'( :'( :'(δηλαδη 9αρακι καθαρο ? λεγε ρε μουνη
σιμ, ζιφ εκανενορμαλ προσωπο και σωμα πορνοσταρ....και εδω τελειωνουν τα θετικα της... :'( :'( :'(
καψωκαλυβα μποι μου?