dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
χοντροακομη τυπε πρεπει να σκεφτεται ο φιλος μας πως στραβωθηκε αυτη και ηταν μαζι του τυπε.
να τα λεμε και αυτα.
χοντροακομη τυπε πρεπει να σκεφτεται ο φιλος μας πως στραβωθηκε αυτη και ηταν μαζι του τυπε.
να τα λεμε και αυτα.
τιναιτουτασιμ, ζιφ εκανε
νορμαλ προσωπο και σωμα πορνοσταρ....και εδω τελειωνουν τα θετικα της... :'( :'( :'(
να πλενει,να μαγειρευει κ να ανοιγει κ φυλλο χωριατικο για πιταδηλαδη ηθελες και αλλα θετικα εσυ και σου ελειψαν μαζι της ?
σαν τι δηλαδη ? να ξερει να σετταρει windows 10 ?
νοικοκυρήστικα πραγματατιναιτουτα
ρε τι μαλακα εισαι συ...δηλαδη ηθελες και αλλα θετικα εσυ και σου ελειψαν μαζι της ?
σαν τι δηλαδη ? να ξερει να σετταρει windows 10 ?
ρε τι μαλακα εισαι συ...
δηλαδη ρε τυπε ποσο να το τραβηξεις το θεμα,αν η γκομενα δεν εχει τιποτα αλλο????
ρε τυπε εδω ντρεπομουν να την βγαλω με τους φιλους μου μην τυχον πεταξει καμια μαλακια και γινω ρεζιλι...ηταν περιορισμενης ευθυνηςγια θυμισε μου λιγο... :- :- :- αυτη σε παρατησε ...
να πλενει,να μαγειρευει κ να ανοιγει κ φυλλο χωριατικο για πιτα
ο ροπαου σιγουρα θα εχει μετανιωσει την ωρα κ την στιγμη που ξεστομισε για την πρωην του εδω στο μελιμαλακα αυτος εχει αυθυποβαλει τον ευατο του οτι δεν την ηθελε κιολας..
αλλα το χερι το απλωσε να την χαιρετησει και πηρε τ αρχιδια μας ..
κατσε τωρα σε λιγο θα μας πει οτι τον προλαβε αυτη και του ειπε να χωρισουν
ρε τυπε εδω ντρεπομουν να την βγαλω με τους φιλους μου μην τυχον πεταξει καμια μαλακια και γινω ρεζιλι...ηταν περιορισμενης ευθυνης
κωλο γιατι δε σου δωσε
Ωχ αυτο ειναι σοβαρο τύπε.ρε τυπε εδω ντρεπομουν να την βγαλω με τους φιλους μου μην τυχον πεταξει καμια μαλακια και γινω ρεζιλι...ηταν περιορισμενης ευθυνης
ε νταξει ρε τυπε ενα γεια ειπα να πω αφου απο μπροστα μου περασε...ασχετο που με γειωσε σαν κατσαριδα η ρουφιανα...και την ειδες την ψωλα και σε πιασαν τα κοινωνικα σου ενστικτα και ηθελες να την χαιρετησεις κιολα ρε τυπε ..? καπου τα εχεις μπερδεμενα , τοσο ζημια σου εχει κανει αυτη εγκεφαλικα ?
θέλεις να την τσακισω τύπε?ε νταξει ρε τυπε ενα γεια ειπα να πω αφου απο μπροστα μου περασε...ασχετο που με γειωσε σαν κατσαριδα η ρουφιανα...
ε νταξει ρε τυπε ενα γεια ειπα να πω αφου απο μπροστα μου περασε...ασχετο που με γειωσε σαν κατσαριδα η ρουφιανα...
βαρυ :-δεν ηταν ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ
και το ξερει και αυτος
παιδια απο τα λαθη μας γινομαστε καλυτεροι ανθρωποικαι να το ξεχασεις αυτο το σκηνικο να ξερεις οτι εμεις οι φιλοι σου ειμαστε εδω να στο θυμίζουμε
Ωχ αυτο ειναι σοβαρο τύπε.