Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.877
- Πόντοι
- 12.756
σταματησες να φερνεις στο μυαλο σου εικονες που γαμιεται με τον αλλον ?
ηταν καταδρομεας τυπε...αν επεσε εν ωρα καθηκοντος, θα χουμε εναν αγγελο εκει ψηλα να μας φυλαει εμας τους φιλους του απο εδω μεσα...οχι ρε μαν μη λες τετοια...
να τα λεμε κ αυτα/
σωστο κ αυτοηταν καταδρομεας τυπε...αν επεσε εν ωρα καθηκοντος, θα χουμε εναν αγγελο εκει ψηλα να μας φυλαει εμας τους φιλους του απο εδω μεσα...
ειχα πει στον ντοπα οτι την ειχα πετυχει στον δρομο και ενω ημουν ετοιμος να την χαιρετισω, αυτη με εκλασε κανονικα....σταματησες να φερνεις στο μυαλο σου εικονες που γαμιεται με τον αλλον ?
ουτε αυτη μου δινει τον κωλο της...αλλα δεν θα κανω σκηνικο για μια τρυπα τωρα...
ειχα πει στον ντοπα οτι την ειχα πετυχει στον δρομο και ενω ημουν ετοιμος να την χαιρετισω, αυτη με εκλασε κανονικα....
ακομα με το χτυπαει το μουνι ο ντοπας... :'(
:oη κωλυτρυπιδα της πρωην σου γρατσουναει την καρδια , αυτηνης στ αρχιδια σου..
την μουναρα ηθελες να ξεκωλιασεις , οχι το μπαζο που βρηκες για αντικαταστατρια της , και την βρηκες και χειροτερη για να μην τυχον και σου φυγει και αυτη σαν και την πρωην ..
τυπε με προβληματιζεις τωρα...η κωλυτρυπιδα της πρωην σου γρατσουναει την καρδια , αυτηνης στ αρχιδια σου..
την μουναρα ηθελες να ξεκωλιασεις , οχι το μπαζο που βρηκες για αντικαταστατρια της , και την βρηκες και χειροτερη για να μην τυχον και σου φυγει και αυτη σαν και την πρωην ..
Εκανα την αναγκη φιλοτιμία τύπε. Δεν μου εκανε καρδια να αφησω καμια απο τις δυο. Διαμαντάκια και τα δυο.θελει δεξιοτητα αυτο
ειπαμε οχι..τωρα εχω μια υγιη σχεση μου με γεμιζει συναισθηματικα...εχω εναν ανθρωπο να στηριχτω.....να ανοιξω την καρδουλα μου....
ειχα πει στον ντοπα οτι την ειχα πετυχει στον δρομο και ενω ημουν ετοιμος να την χαιρετισω, αυτη με εκλασε κανονικα....
Εσυ τελικα εισαι μεγαλος αλητηςη κωλυτρυπιδα της πρωην σου γρατσουναει την καρδια , αυτηνης στ αρχιδια σου..
σου κανε κ εκεινο που πας να δωσεις και καλα το χερι σου και τελικα πιανεις τ αρχιδια σου?? :oειχα πει στον ντοπα οτι την ειχα πετυχει στον δρομο και ενω ημουν ετοιμος να την χαιρετισω, αυτη με εκλασε κανονικα....
Εκανα την αναγκη φιλοτιμία τύπε. Δεν μου εκανε καρδια να αφησω καμια απο τις δυο. Διαμαντάκια και τα δυο.
και οσο σε κλανει ακομα πιο πολυ θες να την ξεκωλιασεις .. γιατι δεν τα λες και αυτα ?
και οσο σε κλανει ακομα πιο πολυ θες να την ξεκωλιασεις .. γιατι δεν τα λες και αυτα ?
σου κανε κ εκεινο που πας να δωσεις και καλα το χερι σου και τελικα πιανεις τ αρχιδια σου?? :o
αλλο αυτο...και δεν με αφορα κιολας....απλα λεω οτι δεν ευκολο να παιζεις συγχρονως σε δυο ταμπλοΕκανα την αναγκη φιλοτιμία τύπε. Δεν μου εκανε καρδια να αφησω καμια απο τις δυο. Διαμαντάκια και τα δυο.
σου κανε κ εκεινο που πας να δωσεις και καλα το χερι σου και τελικα πιανεις τ αρχιδια σου?? :o