dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ακα κρεμπιεδες τις εριχνε πιστευω.ηταν και μουναρα οπως λεει τυπε , ενα ενα μας τα λεει τα υπερ της ο μουνης ο ροπαου
ακα κρεμπιεδες τις εριχνε πιστευω.ηταν και μουναρα οπως λεει τυπε , ενα ενα μας τα λεει τα υπερ της ο μουνης ο ροπαου
παντα το λεγα...ηταν ομως και μουναρα να τα λεμε αυτα παιδια
ηταν και μουναρα οπως λεει τυπε , ενα ενα μας τα λεει τα υπερ της ο μουνης ο ροπαου
γιατι σε παρατησε
Eχουμε fb ή skype τύπε? Θα την εκδικηθω για λογαριασμο σου.
ηταν τερμα χαζη τυπε..δεν ηταν για πολλα πολλα
τωρα που εριξα τα στανταρ ειμαι πιο καλα τυπε...η αλλη μου ψησε το πσαρι στα χειληθα σου απαντησει τωρα οτι ο λογος ηταν που δεν ηξερε η ΜΟΥΝΑΡΑ την προπαίδεια του 9 , και θα πηδηξουμε απο κανα μπαλκονι
ακα κρεμπιεδες τις εριχνε πιστευω.
σωστο κ αυτο.σιιιιιγουρα , την ξεμουνιαζε κανονικα , αλλα ηταν χαζη ρε μαν ... δεν τον ''γεμιζε'' συναισθηματικα
τωρα που εριξα τα στανταρ ειμαι πιο καλα τυπε...η αλλη μου ψησε το πσαρι στα χειλη
αρχιδια τυπε...την κωλοτρυπιδα της δεν μ αφηνε να την πλησιασω ουτε με σφαιρες...σιιιιιγουρα , την ξεμουνιαζε κανονικα , αλλα ηταν χαζη ρε μαν ... δεν τον ''γεμιζε'' συναισθηματικα
ναι ρε φιλε ναι
τωρα που εριξα τα στανταρ ειμαι πιο καλα τυπε...η αλλη μου ψησε το πσαρι στα χειλη
Εγω τύπε οταν μπηκα σε αναλογο διλημμα βρηκα την σωστη λυση. Κρατησα και τις δυο.αλοιφη σε ειχε κανει δηλαδη τυπε...να τα λεμε και αυτα
παρολα αυτα αμα γυρναγε σε σενα σουτερνες ανετα την καινουργια , σωστα ?
αρχιδια τυπε...την κωλοτρυπιδα της δεν μ αφηνε να την πλησιασω ουτε με σφαιρες...
Εγω τύπε οταν μπηκα σε αναλογο διλημμα βρηκα την σωστη λυση. Κρατησα και τις δυο.
ο σουκερας εχει καιρο να γραψει...ουτε στο θρεν της Σκορδα δεν ξαναγραψε..ο ηλιας κ ο σουκερας που ειναι?