Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.884
- Πόντοι
- 12.756
Εγω τύπε οταν μπηκα σε αναλογο διλημμα βρηκα την σωστη λυση. Κρατησα και τις δυο.
αυτο ειναι το νοημα , στα ειπα και πριν
Εγω τύπε οταν μπηκα σε αναλογο διλημμα βρηκα την σωστη λυση. Κρατησα και τις δυο.
ειπαμε οχι..τωρα εχω μια υγιη σχεση μου με γεμιζει συναισθηματικα...εχω εναν ανθρωπο να στηριχτω.....να ανοιξω την καρδουλα μου....αλοιφη σε ειχε κανει δηλαδη τυπε...να τα λεμε και αυτα
παρολα αυτα αμα γυρναγε σε σενα σουτερνες ανετα την καινουργια , σωστα ?
θελει δεξιοτητα αυτοΕγω τύπε οταν μπηκα σε αναλογο διλημμα βρηκα την σωστη λυση. Κρατησα και τις δυο.
ο ηλιας κ ο σουκερας που ειναι?
ο Ηλιας ειναι μπαρκο τυπε ..
λες να εχασε την μαχη απο κανα παρασημο?ο σουκερας εχει καιρο να γραψει...ουτε στο θρεν της Σκορδα δεν ξαναγραψε..
ειπαμε οχι..τωρα εχω μια υγιη σχεση μου με γεμιζει συναισθηματικα...εχω εναν ανθρωπο να στηριχτω.....να ανοιξω την καρδουλα μου....
ψυχουλα εισαι κ συ
ειπαμε οχι..τωρα εχω μια υγιη σχεση μου με γεμιζει συναισθηματικα...εχω εναν ανθρωπο να στηριχτω.....να ανοιξω την καρδουλα μου....
ο σουκερας εχει καιρο να γραψει...ουτε στο θρεν της Σκορδα δεν ξαναγραψε..
ψυχουλα εισαι κ συ
ειπαμε οχι..τωρα εχω μια υγιη σχεση μου με γεμιζει συναισθηματικα...εχω εναν ανθρωπο να μου ανοιγει την κωλοχαραδρα του....
αυτη σε γεμιζει , αλλα εσυ θελεις ακομα να γεμισεις το κωλαντερο της πρωην με την πουτσα σου .... κοιτα τι παιχνιδια παιζει η ζωη
παντως οπου γραφει ο ραοπαοκ για το γκομενετο παει το θρεντ μπουνια.
να τα λετε κ αυτα
οχι ρε μαν μη λες τετοια...λες να εχασε την μαχη απο κανα παρασημο?
ουτε αυτη μου δινει τον κωλο της...αλλα δεν θα κανω σκηνικο για μια τρυπα τωρα...αυτη σε γεμιζει , αλλα εσυ θελεις ακομα να γεμισεις το κωλαντερο της πρωην με την πουτσα σου .... κοιτα τι παιχνιδια παιζει η ζωη
γιατι υπαρχει πονος τυπε , και οταν ενας μπουρδελιαρης ποναει μονο εμεις μπορουμε να τον καταλαβουμε και να του δωσουμε δυναμη
να τα λεμε κ αυτα/