The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.106
- Πόντοι
- 25.467
να την παμε δικαστικα τυπε?θέλεις να την τσακισω τύπε?
παιδια απο τα λαθη μας γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι
Δεν το πιστευω αυτο τύπεψαρωσες και εσυ αμεσως , για να μην του την γαμησουνε δεν την εβγαζε, γιατι την ειχε θεα και εβγαλε κτητικοτητα ο τυπος
δεν ειναι μπαζο ρε ψηλε...μια χαρα κοπελα ειναι...για μας ισχυει αυτο , εσυ που την ακουσες που σου ελεγε οχι και δεν την ξεκωλιασες χειροτερεψες τυπε , με το μπαζο εισαι τωρα , να τα λεμε και αυτα
Να της στειλουμε ενα εξωδικο να επιστρεψει τα δωρα σουνα την παμε δικαστικα τυπε?
δεν ειναι μπαζο ρε ψηλε...μια χαρα κοπελα ειναι...
να την παμε δικαστικα τυπε?
παιδια ας το ληξουμε εδω...ειμαι συναισθηματικα φορτισμενος τωρα
δεν ειναι μπαζο ρε ψηλε...μια χαρα κοπελα ειναι...
γτ ρε μαν η κοπελιτσα μπορει οντως να ναι καλη...τυπε... το μια χαρα ειναι βρισια για γκομενα...
αυτο το λενε οι χαμενοι οταν τους παραταει η μουναρα και μπλεκουν με τα μπαζα μετα..
δεν εχεις να βρεις ενα καλο να πεις για την καινουργια και λες "μια χαρα ειναι "
δεν ειναι ντροπη που σερνεις μπαζο μαζι σου.
παιδια ας το ληξουμε εδω...ειμαι συναισθηματικα φορτισμενος τωρα
καλη ειναι ρε μαλεα...απλα η αλλη ηταν αλλο επιπεδο...μπαιναμε σε μαγαζι για καφε και με κοιτουσαν οι αλλοι σαν προαγωγοτυπε... το μια χαρα ειναι βρισια για γκομενα...
αυτο το λενε οι χαμενοι οταν τους παραταει η μουναρα και μπλεκουν με τα μπαζα μετα..
δεν εχεις να βρεις ενα καλο να πεις για την καινουργια και λες "μια χαρα ειναι "
δεν ειναι ντροπη που σερνεις μπαζο μαζι σου.
μαλακια κ αυτο ;)καλη ειναι ρε μαλεα...απλα η αλλη ηταν αλλο επιπεδο...μπαιναμε σε μαγαζι για καφε και με κοιτουσαν οι αλλοι σαν προαγωγο
να τα λεμε και αυταμαλακια κ αυτο ;)
καλη ειναι ρε μαλεα...απλα η αλλη ηταν αλλο επιπεδο...μπαιναμε σε μαγαζι για καφε και με κοιτουσαν οι αλλοι σαν προαγωγο
εναι...μου χει τυχει κ μενα για αυτο το λεω.να τα λεμε και αυτα
γτ ρε μαν η κοπελιτσα μπορει οντως να ναι καλη...