μετα λες οτι δεν εχεις λεφτα....τυπε
![]()
![]()
τα εχω αλλα δεν χαλάω τυπε ;)
μετα λες οτι δεν εχεις λεφτα....τυπε
![]()
![]()
σαν απειλη φανηκε αυτο τυπε :SΑυτό θα το δουμε.
τι να δουμε ρε αλεξ; αφου εχεις μηδεν συνεισφορα σε ενημερωτικα θεματαΑυτό θα το δουμε.
δωστα σε μενα τυπε να τα ριξω ολα στον γαβρο σημερα και στις εννια και το βραδυ θα χεις 170000
στον ασσο του αστερα τυπε?δωστα σε μενα τυπε να τα ριξω ολα στον γαβρο σημερα και στις εννια και το βραδυ θα χεις 170000
τυπε μαλλον καποιοι τον ειχαν απαξιωσει τον αλεξ
εδω υπαρχουν στοιχεια οτι κερδισε υποθεση και μαλιστα μεσω αλληλογραφιας![]()
Αυτό το εχεις ξαναπει. Το ότι οπου μπαινω δεκαπλασιάζεται η επισκεψιμοτητα δεν ενδιαφερει?τι να δουμε ρε αλεξ; αφου εχεις μηδεν συνεισφορα σε ενημερωτικα θεματα
απο που θα τις φερεις απο το σουπερμαρκετ?Αυτό το εχεις ξαναπει. Το ότι οπου μπαινω δεκαπλασιάζεται η επισκεψιμοτητα δεν ενδιαφερει?
Ασε που με εμενα μοντ θα γεμισετε κορίτσια εδώ μεσα.
Θα τις φερνω να με καμαρωνουν.
τελικα ο γλου σου ζητησε συγγνωμη ή υποχωρησες ναζιαρικα στις απαιτησεις επιστροφης σου?![]()
φαντασου ποσο τσακαλι ειναι που δεν χρειαστηκε καν να παραστει στην δικη τυπε
Συγνωμη ζητησε δημοσιως από την τριτη μερα. Καθοριστικος παραγων όμως ηταν τα δεκάδες πμ που ζητουσαν την επιστροφη μου.χασοδικη δεν απαντησες θα στο βαζω συνεχεια
τυπε εχει και αλλα επαγγελματα στο μπου που μπορει να σου χρειαστουν ;)για να μην το κουραζουμε μεμο κλπ πρωκτικοι αληταραδες του μπου: ο alex71 ειναι παιδι διαμαντι και φοβερος δικηγορος και ολο αυτο που περιγραφω (αυτο που περασα και η βοηθεια του) ειναι η πιο τρανταχτη αποδειξη πως το μπου εκτος απο φορουμ για χαβαλε,δινει βοηθεια(μεσω επιφανων μελων του) ακομα και σε πολυπλοκα ζητηματα...
Τωρα αν ο μεμος νομιζει πως ειμαι στημενος,τοτε τι να πω:αν χρειαστει δικηγορο τοτε να μην ζητησει βοηθεια απο τον alex αλλα να παει σε καποιον απο αυτους που πηγαινα και εγω και μου γαμησαν την ψυχη και την καθημερινοτητα.
για να μην το κουραζουμε μεμο κλπ πρωκτικοι αληταραδες του μπου: ο alex71 ειναι παιδι διαμαντι και φοβερος δικηγορος και ολο αυτο που περιγραφω (αυτο που περασα και η βοηθεια του) ειναι η πιο τρανταχτη αποδειξη πως το μπου εκτος απο φορουμ για χαβαλε,δινει βοηθεια(μεσω επιφανων μελων του) ακομα και σε πολυπλοκα ζητηματα...
Τωρα αν ο μεμος νομιζει πως ειμαι στημενος,τοτε τι να πω:αν χρειαστει δικηγορο τοτε να μην ζητησει βοηθεια απο τον alex αλλα να παει σε καποιον απο αυτους που πηγαινα και εγω και μου γαμησαν την ψυχη και την καθημερινοτητα.
τυπε ο μεμος ειναι γνωστος τραμπουκοςγια να μην το κουραζουμε μεμο κλπ πρωκτικοι αληταραδες του μπου: ο alex71 ειναι παιδι διαμαντι και φοβερος δικηγορος και ολο αυτο που περιγραφω (αυτο που περασα και η βοηθεια του) ειναι η πιο τρανταχτη αποδειξη πως το μπου εκτος απο φορουμ για χαβαλε,δινει βοηθεια(μεσω επιφανων μελων του) ακομα και σε πολυπλοκα ζητηματα...
Κωστακη λεφτα δεν υπαρχουνμετα λες οτι δεν εχεις λεφτα....τυπε
![]()
![]()
Κωστακη λεφτα δεν υπαρχουν
και μου γαμησαν την ψυχη και την καθημερινοτητα.
Συγνωμη ζητησε δημοσιως από την τριτη μερα. Καθοριστικος παραγων όμως ηταν τα δεκάδες πμ που ζητουσαν την επιστροφη μου.
Η Ροζυ δεν ηθελε παντως να επιστρεψω.