Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
τι να δουμε ρε αλεξ; αφου εχεις μηδεν συνεισφορα σε ενημερωτικα θεματα
Αυτό το εχεις ξαναπει. Το ότι οπου μπαινω δεκαπλασιάζεται η επισκεψιμοτητα δεν ενδιαφερει?
Ασε που με εμενα μοντ θα γεμισετε κορίτσια εδώ μεσα.
Θα τις φερνω να με καμαρωνουν.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.137
Πόντοι
2.606
Αυτό το εχεις ξαναπει. Το ότι οπου μπαινω δεκαπλασιάζεται η επισκεψιμοτητα δεν ενδιαφερει?
Ασε που με εμενα μοντ θα γεμισετε κορίτσια εδώ μεσα.
Θα τις φερνω να με καμαρωνουν.
απο που θα τις φερεις απο το σουπερμαρκετ?

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
για να μην το κουραζουμε μεμο κλπ πρωκτικοι αληταραδες του μπου: ο alex71 ειναι παιδι διαμαντι και φοβερος δικηγορος και ολο αυτο που περιγραφω (αυτο που περασα και η βοηθεια του) ειναι η πιο τρανταχτη αποδειξη  πως το μπου εκτος απο φορουμ για χαβαλε,δινει βοηθεια(μεσω επιφανων μελων του) ακομα και σε πολυπλοκα ζητηματα...

Τωρα αν ο μεμος νομιζει πως ειμαι στημενος,τοτε τι να πω:αν χρειαστει δικηγορο τοτε να μην ζητησει βοηθεια απο τον alex αλλα να παει σε καποιον απο αυτους που πηγαινα και εγω και μου γαμησαν την ψυχη και την καθημερινοτητα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
χασοδικη δεν απαντησες θα στο βαζω συνεχεια
Συγνωμη ζητησε δημοσιως από την τριτη μερα. Καθοριστικος παραγων όμως ηταν τα δεκάδες πμ που ζητουσαν την επιστροφη μου.
Η Ροζυ δεν ηθελε παντως να επιστρεψω.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
για να μην το κουραζουμε μεμο κλπ πρωκτικοι αληταραδες του μπου: ο alex71 ειναι παιδι διαμαντι και φοβερος δικηγορος και ολο αυτο που περιγραφω (αυτο που περασα και η βοηθεια του) ειναι η πιο τρανταχτη αποδειξη  πως το μπου εκτος απο φορουμ για χαβαλε,δινει βοηθεια(μεσω επιφανων μελων του) ακομα και σε πολυπλοκα ζητηματα...

Τωρα αν ο μεμος νομιζει πως ειμαι στημενος,τοτε τι να πω:αν χρειαστει δικηγορο τοτε να μην ζητησει βοηθεια απο τον alex αλλα να παει σε καποιον απο αυτους που πηγαινα και εγω και μου γαμησαν την ψυχη και την καθημερινοτητα.
τυπε εχει και αλλα επαγγελματα στο μπου που μπορει να σου χρειαστουν  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε μη χανεσαι να γραφεις συχνα γιατι ο χασοδικης τρωει πυκνες επιθεσεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε ο μεμος ειναι γνωστος τραμπουκος
τα ιδια εκανε και σε αλλα νικ και εσπασαν ψυχολογικα :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κωστακη λεφτα δεν υπαρχουν
lefta-yparxoun-blahblah_gr11.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Συγνωμη ζητησε δημοσιως από την τριτη μερα. Καθοριστικος παραγων όμως ηταν τα δεκάδες πμ που ζητουσαν την επιστροφη μου.
Η Ροζυ δεν ηθελε παντως να επιστρεψω.

τον εσπασες ψυχολογικα μεσα σε τρεις μερες λοιπον  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom