gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τι θες να σου πω ακριβως;που να επενδυσεις τα λεφτα σου;τυπε περιμενω να μου πεις να κονομησω,γιατι ο ματζεστικ μαλακιζεται...![]()
τι θες να σου πω ακριβως;που να επενδυσεις τα λεφτα σου;τυπε περιμενω να μου πεις να κονομησω,γιατι ο ματζεστικ μαλακιζεται...![]()
Ηταν μαλλον προβοκατόρικος ο τιτλος του νηματος τύπε.
"Ο σκοτεινος ρολος του Alex71 στο σαιτ".
Το αναφερω ως ιστορικο γεγονος.ειναι καταγγελια ον δε ρεκορντ ή απλα το αναφερεις?
του σταμουλη να δωσειεγω πληρωνω κασ η διοικηση θα σου δωσει κανενα νικ τιμημενος και καλα
Μπορει να με κανουν μοντερειτορ όμως ;)εγω πληρωνω κασ η διοικηση θα σου δωσει κανενα νικ τιμημενος και καλα
να παρει προβατα λες τυπε? θα τα οικονομησει και θα εχει γαλα,γιαουρτι,μαλλι για πουλοβερ και κρεας να φαειτι θες να σου πω ακριβως;που να επενδυσεις τα λεφτα σου;
τι θες να σου πω ακριβως;που να επενδυσεις τα λεφτα σου;
Το αναφερω ως ιστορικο γεγονος.
Μπορει να με κανουν μοντερειτορ όμως ;)
τοτε ειναι που δεν σε σωζει τιποτα.....θα σε χεζει ολο το σαιτ καθε μερα και δεν θα μπορεις να τους κανεις τιποτα....θα σε εμπαιζουν διαρκωςΜπορει να με κανουν μοντερειτορ όμως ;)
Όπως?τοτε ειναι που δεν σε σωζει τιποτα.....θα σε χεζει ολο το σαιτ καθε μερα και δεν θα μπορεις να τους κανεις τιποτα....θα σε εμπαιζουν διαρκως
σκοτεινες συναλλαγες δηλαδη τυπε?τελικα ο γλου σου ζητησε συγγνωμη ή υποχωρησες ναζιαρικα στις απαιτησεις επιστροφης σου?![]()
τοτε ειναι που δεν σε σωζει τιποτα.....θα σε χεζει ολο το σαιτ καθε μερα και δεν θα μπορεις να τους κανεις τιποτα....θα σε εμπαιζουν διαρκως
τι οπως;ειναι γνωστο πως δεν μπορεις να γινεις μοντ αμα εισαι πιρφορος
ευκολο τροπο να κονομησω ....οτι θες εσυ ....πες οτι εχω 100.000€ να ριξω καπου...που να τα ριξω?![]()
Αυτό θα το δουμε.τι οπως;ειναι γνωστο πως δεν μπορεις να γινεις μοντ αμα εισαι πιρφορος
δωστα σε μενα τυπε να τα ριξω ολα στον γαβρο σημερα και στις εννια και το βραδυ θα χεις 170000ευκολο τροπο να κονομησω ....οτι θες εσυ ....πες οτι εχω 100.000€ να ριξω καπου...που να τα ριξω?![]()
αλεξ προσπαθουν να βαλουν εμποδια στην καριερα σου στο μπου ,ειναι κακος ο κοσμος :SΑυτό θα το δουμε.
Ποιος μπουκ θα δεχθεί να παρει τετοιο στοίχημα?δωστα σε μενα τυπε να τα ριξω ολα στον γαβρο σημερα και στις εννια και το βραδυ θα χεις 170000