apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
1 νοεμβριου 2014 η ημερα δημιουργιας του αλεξισμου τυπεκαθαρο ποστ ενεργοποιησης νεας θρησκειας χασοδικισμου. καθαγιαζει ψυχες ο προφητης χασοδικης
1 νοεμβριου 2014 η ημερα δημιουργιας του αλεξισμου τυπεκαθαρο ποστ ενεργοποιησης νεας θρησκειας χασοδικισμου. καθαγιαζει ψυχες ο προφητης χασοδικης
τυπε εγω δεν σου ειχα στειλει πμ αλλα ειχα δηλωσει δημοσια σε καποιο θρεντ οτι πρεπει να επιστρεψειςΣυγνωμη ζητησε δημοσιως από την τριτη μερα. Καθοριστικος παραγων όμως ηταν τα δεκάδες πμ που ζητουσαν την επιστροφη μου.
Η Ροζυ δεν ηθελε παντως να επιστρεψω.
1 νοεμβριου 2014 η ημερα δημιουργιας του αλεξισμου τυπε![]()
τυπε για το δευτερο θα υπαρξουν ενστασεις-εντασεις :Sτυπε σημαντικη μερα η σημερινη 1η νοεμβριου. ταυτοχρονη γεννηση νεας θρησκειας και παραλληλα παραδοχης του μεμου οτι ο νωντας ειναι πιρφορος στην κουζινα με φακιολι στο κεφαλι
τυπε για το δευτερο θα υπαρξουν ενστασεις-εντασεις :S
εχει μαγειρεψει τουλαχιστο ή θα τον πιασει υστερια αμα δει οτι εχει παει δυομιση και η ελλεηνιδα πειναει?![]()
![]()
στο μπου τυπε ειναι ολοι πλουσιοι με μεγαλη ψωλη ομορφοι με μαλλια με ακινητα με κοτερα και εχουν 5-6 γκομενεςπολυ πεινας και εσυ τυπε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε σημαντικη μερα η σημερινη 1η νοεμβριου. ταυτοχρονη γεννηση νεας θρησκειας και παραλληλα παραδοχης του μεμου οτι ο νωντας ειναι πιρφορος στην κουζινα με φακιολι στο κεφαλι
Κωστακη ο μπιλυ δεν εχει Μερσεντες...πολυ πεινας και εσυ τυπε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στο μπου τυπε ειναι ολοι πλουσιοι με μεγαλη ψωλη ομορφοι με μαλλια με ακινητα με κοτερα και εχουν 5-6 γκομενες![]()
στο μπου τυπε ειναι ολοι πλουσιοι με μεγαλη ψωλη ομορφοι με μαλλια με ακινητα με κοτερα και εχουν 5-6 γκομενες![]()
τυπε μονο εγω και ο λαιον ειμαστε κονδοικαι ανω του 1.87 τυπε
και ανω του 1.87 τυπε
Εγώ ο μπραμπους 67 οικεία και ελευθέρα βουλήσει, ενώπιον του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος αλεξ και της Σεπτής ταύτης ομηγύρεως των μπουρδελιαριδων , επί του γνώμονος και του διαβήτου, εμβλημάτων της συνειδήσεως, της ευθύτητος και του δικαίου, επί του προφυλακτικου , συμβόλου ασφαλειας, και επί της Βίβλου του Νόμου του αλεξισμου, υπισχνούμαι επισήμως και ειλικρινώς, και ορκίζομαι να μην αποκαλύψω ποτέ τι περί των πιρφορικων μυστηρίων, όσα θέλετε μοι εμπιστευθήτε ειμή εις τακτικόν και αγαθόν πιρφορον ή εις μεγαλην πιρφορικην Στοάν κανονικώς συγκεκροτημένην.
Υπόσχομαι ωσαύτως τοις εμοίς Αδελφοίς, αγάπην και άρωγήν εν ταις ανάγκαις αυτών. Υπόσχομαι προς τούτοις πίστιν και υπακοήν εις τα Μεγάλα Συντάγματα του Αλεξισμου, εις το Σύνταγμα και τον Γενικόν Κανονισμόν της Μεγάλης Στοάς του Μπου ως και τον ειδικόν κανονισμόν και τα ψηφίσματα της Σεπτής ταύτης Στοάς. Έστω η μνήμη μου αποτρόπαιος, εάν ποτέ παραβώ τον όρκον μου στον μεγαλο οδηγητη Αλεξ ».
Εγώ ο μπραμπους 67 οικεία και ελευθέρα βουλήσει, ενώπιον του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος αλεξ και της Σεπτής ταύτης ομηγύρεως των μπουρδελιαριδων , επί του γνώμονος και του διαβήτου, εμβλημάτων της συνειδήσεως, της ευθύτητος και του δικαίου, επί του προφυλακτικου , συμβόλου ασφαλειας, και επί της Βίβλου του Νόμου του αλεξισμου, υπισχνούμαι επισήμως και ειλικρινώς, και ορκίζομαι να μην αποκαλύψω ποτέ τι περί των πιρφορικων μυστηρίων, όσα θέλετε μοι εμπιστευθήτε ειμή εις τακτικόν και αγαθόν πιρφορον ή εις μεγαλην πιρφορικην Στοάν κανονικώς συγκεκροτημένην.
Υπόσχομαι ωσαύτως τοις εμοίς Αδελφοίς, αγάπην και άρωγήν εν ταις ανάγκαις αυτών. Υπόσχομαι προς τούτοις πίστιν και υπακοήν εις τα Μεγάλα Συντάγματα του Αλεξισμου, εις το Σύνταγμα και τον Γενικόν Κανονισμόν της Μεγάλης Στοάς του Μπου ως και τον ειδικόν κανονισμόν και τα ψηφίσματα της Σεπτής ταύτης Στοάς. Έστω η μνήμη μου αποτρόπαιος, εάν ποτέ παραβώ τον όρκον μου στον μεγαλο οδηγητη Αλεξ ».
1 Νοεμβριου δεν ηταν περσι που εκτελεστηκαν οι δυο χρυσαυγιτες?1 νοεμβριου 2014 η ημερα δημιουργιας του αλεξισμου τυπε![]()
Έχεις δώσει όρκο και ξέρεις.Aν σε παρουν χαμπαρι οι μασόνοι ότι διακωμωδείς τον ορκο τους...