Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συγνωμη ζητησε δημοσιως από την τριτη μερα. Καθοριστικος παραγων όμως ηταν τα δεκάδες πμ που ζητουσαν την επιστροφη μου.
Η Ροζυ δεν ηθελε παντως να επιστρεψω.
τυπε εγω δεν σου ειχα στειλει πμ αλλα ειχα δηλωσει δημοσια σε καποιο θρεντ οτι πρεπει να επιστρεψεις :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
1 νοεμβριου 2014 η ημερα δημιουργιας του αλεξισμου τυπε :grin:

τυπε σημαντικη μερα η σημερινη 1η νοεμβριου. ταυτοχρονη γεννηση νεας θρησκειας και παραλληλα παραδοχης του μεμου οτι ο νωντας ειναι πιρφορος στην κουζινα με φακιολι στο κεφαλι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε σημαντικη μερα η σημερινη 1η νοεμβριου. ταυτοχρονη γεννηση νεας θρησκειας και παραλληλα παραδοχης του μεμου οτι ο νωντας ειναι πιρφορος στην κουζινα με φακιολι στο κεφαλι
τυπε για το δευτερο θα υπαρξουν ενστασεις-εντασεις :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε για το δευτερο θα υπαρξουν ενστασεις-εντασεις :S

καμια ενσταση. καταγραφτηκε, περασε στην ιστορια  :rockon:

εχει μαγειρεψει τουλαχιστο ή θα τον πιασει υστερια αμα δει οτι εχει παει δυομιση και η ελλεηνιδα πειναει?  :grin: :sunglasses:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

:grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
στο μπου τυπε ειναι ολοι πλουσιοι με μεγαλη ψωλη ομορφοι με μαλλια με ακινητα με κοτερα και εχουν 5-6 γκομενες :rockon:

πεστα μαν...εχεις ακουσει τις κορασιδες πως βογγανε οταν τις γαμαω.... ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.137
Πόντοι
2.606
Εγώ ο μπραμπους 67 οικεία και ελευθέρα βουλήσει, ενώπιον του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος αλεξ  και της Σεπτής ταύτης ομηγύρεως των μπουρδελιαριδων , επί του γνώμονος και του διαβήτου, εμβλημάτων της συνειδήσεως, της ευθύτητος και του δικαίου, επί του προφυλακτικου , συμβόλου ασφαλειας, και επί της Βίβλου του Νόμου του αλεξισμου, υπισχνούμαι επισήμως και ειλικρινώς, και ορκίζομαι να μην αποκαλύψω ποτέ τι περί των πιρφορικων μυστηρίων, όσα θέλετε μοι εμπιστευθήτε ειμή εις τακτικόν και αγαθόν πιρφορον  ή εις μεγαλην πιρφορικην Στοάν κανονικώς συγκεκροτημένην.

Υπόσχομαι ωσαύτως τοις εμοίς  Αδελφοίς, αγάπην και άρωγήν εν ταις ανάγκαις αυτών. Υπόσχομαι προς τούτοις πίστιν και υπακοήν εις τα Μεγάλα Συντάγματα του Αλεξισμου, εις το Σύνταγμα και τον Γενικόν Κανονισμόν της Μεγάλης Στοάς του Μπου  ως και τον ειδικόν κανονισμόν και τα ψηφίσματα της Σεπτής ταύτης Στοάς. Έστω η μνήμη μου αποτρόπαιος, εάν ποτέ παραβώ τον όρκον μου στον μεγαλο οδηγητη Αλεξ ».

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγώ ο μπραμπους 67 οικεία και ελευθέρα βουλήσει, ενώπιον του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος αλεξ  και της Σεπτής ταύτης ομηγύρεως των μπουρδελιαριδων , επί του γνώμονος και του διαβήτου, εμβλημάτων της συνειδήσεως, της ευθύτητος και του δικαίου, επί του προφυλακτικου , συμβόλου ασφαλειας, και επί της Βίβλου του Νόμου του αλεξισμου, υπισχνούμαι επισήμως και ειλικρινώς, και ορκίζομαι να μην αποκαλύψω ποτέ τι περί των πιρφορικων μυστηρίων, όσα θέλετε μοι εμπιστευθήτε ειμή εις τακτικόν και αγαθόν πιρφορον  ή εις μεγαλην πιρφορικην Στοάν κανονικώς συγκεκροτημένην.

Υπόσχομαι ωσαύτως τοις εμοίς  Αδελφοίς, αγάπην και άρωγήν εν ταις ανάγκαις αυτών. Υπόσχομαι προς τούτοις πίστιν και υπακοήν εις τα Μεγάλα Συντάγματα του Αλεξισμου, εις το Σύνταγμα και τον Γενικόν Κανονισμόν της Μεγάλης Στοάς του Μπου  ως και τον ειδικόν κανονισμόν και τα ψηφίσματα της Σεπτής ταύτης Στοάς. Έστω η μνήμη μου αποτρόπαιος, εάν ποτέ παραβώ τον όρκον μου στον μεγαλο οδηγητη Αλεξ ».
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

Aν σε παρουν χαμπαρι οι μασόνοι ότι διακωμωδείς τον ορκο τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom