alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Το θυμαμαι.τυπε εγω δεν σου ειχα στειλει πμ αλλα ειχα δηλωσει δημοσια σε καποιο θρεντ οτι πρεπει να επιστρεψεις![]()
Το θυμαμαι.τυπε εγω δεν σου ειχα στειλει πμ αλλα ειχα δηλωσει δημοσια σε καποιο θρεντ οτι πρεπει να επιστρεψεις![]()
Aν σε παρουν χαμπαρι οι μασόνοι ότι διακωμωδείς τον ορκο τους...
Γκουγκλ ιζ γιορ φρεντ.Έχεις δώσει όρκο και ξέρεις.![]()
Θα συσκεφθω με την αρχιερεια Ροζυ και θα δουμε αν θα ανοιχθεί σχετικο θρεντ που θα ιδρυει επισήμως τον Αλεξισμό.παει να στο κλεισει το μαγαζι ακομα δεν το ανοιξες ο προβοκατορας
Θα μας γράψεις 10 τρόπους να την πέφτουμε σε γυναίκες.Γκουγκλ ιζ γιορ φρεντ.
Όχι ολοι. Εγω ας πουμε δεν εχω κοτερο, ουτε μονο 5-6 γκομενες.στο μπου τυπε ειναι ολοι πλουσιοι με μεγαλη ψωλη ομορφοι με μαλλια με ακινητα με κοτερα και εχουν 5-6 γκομενες![]()
Τον δεκαλογο του πιρφορισμού ας πουμε?Θα μας γράψεις 10 τρόπους να την πέφτουμε σε γυναίκες.![]()
Θα συσκεφθω με την αρχιερεια Ροζυ
Θα πιτσιλήσουμε την αρχιδοιέρεια για μύηση?Θα συσκεφθω με την αρχιερεια Ροζυ και θα δουμε αν θα ανοιχθεί σχετικο θρεντ που θα ιδρυει επισήμως τον Αλεξισμό.
as you wish.Τον δεκαλογο του πιρφορισμού ας πουμε?
Και σπαθιά. ;)αλεξ ειμαι ετοιμος για βαφτιση στον χασοδικισμο πανε παρε μαρτυρικα και λαδι
γιαυτο εκανε συλλαλητηριο στο συνταγμα σημερα το ΠΑΜΕ?1 νοεμβριου 2014 η ημερα δημιουργιας του αλεξισμου τυπε![]()
Και σπαθιά. ;)
ο σλαβι περναει φαση λεμε, θελει φορματ τι δεν καταλαβαινεις?καμια ενσταση. καταγραφτηκε, περασε στην ιστορια![]()
τυπε θα απαρνηθεις τον μπολντισμο για χαρη του χασοδικισμου?τελικα ειναι λογικο την μερα της κηδειας της τελευταιας πιρφοροθρησκειας νωντοτυπων να γεννιεται απο τις σταχτες η συνεχεια της, η νεα πιρφοροθρησκεια αλεξοτυπων.
...τυπε,πες περι αποχώρησης νωντοτυπων...έχουμε χασει τον υπνο μας.... :- :'(ο σλαβι περναει φαση λεμε, θελει φορματ τι δεν καταλαβαινεις?![]()
τυπε θα απαρνηθεις τον μπολντισμο για χαρη του χασοδικισμου?![]()
τελικα ειναι λογικο την μερα της κηδειας της τελευταιας πιρφοροθρησκειας νωντοτυπων να γεννιεται απο τις σταχτες η συνεχεια της, η νεα πιρφοροθρησκεια αλεξοτυπων.