ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μυριζει νεο θρεντ αφιερωμενο στον χασοδικη η ατμοσφαιρα
θα του ανοιξει θρεντ φορο τιμης να πιρφοριζουμεσου αλαξε τη ζωη η γνωριμια με τον αλεξ τυπε? θα ξεκινησεις μηπως καμια νεα θρησκεια τον αλεξισμο?![]()
ειχε παραπονεθει οτι δεν ειχε τυπεμυριζει νεο θρεντ αφιερωμενο στον χασοδικη η ατμοσφαιρα
Nαι ρε τύπε. Εμαθα απ΄ εξω όλα τα προιοντα Καλλιμανη και Μπαρμπασταθη.στα κατεψυγμενα τυπε?
Ανοιξε καποτε ο Μυρωνας τυπε και ειχε μεσα βραδιάτικα 180 ατομα την πρωτη ωρα.ειχε παραπονεθει οτι δεν ειχε τυπε![]()
ειχε παραπονεθει οτι δεν ειχε τυπε![]()
δεν σου εκανε εντυπωση το γιατι τυπε? ;)Ανοιξε καποτε ο Μυρωνας τυπε και ειχε μεσα βραδιάτικα 180 ατομα την πρωτη ωρα.
Αλλά το εσβησαν.
αλεξει αλεξεγεβιτς θα κανουμε μια αγωγη για ηθικη βλαβη στην διοικηση εδω να παρουμε κανα μυριο ;Nαι ρε τύπε. Εμαθα απ΄ εξω όλα τα προιοντα Καλλιμανη και Μπαρμπασταθη.
Ηταν μαλλον προβοκατόρικος ο τιτλος του νηματος τύπε.δεν σου εκανε εντυπωση το γιατι τυπε? ;)
κατερρευσε ο σερβερΑνοιξε καποτε ο Μυρωνας τυπε και ειχε μεσα βραδιάτικα 180 ατομα την πρωτη ωρα.
Αλλά το εσβησαν.
οχι του ειχα πει οτι θα το σβησωδεν σου εκανε εντυπωση το γιατι τυπε? ;)
τυπε στημενη φαση, θυμασαι που του ελεγα πως οταν εσπασε κανεις δεν του ανοιξε θρεντ? τωρα προσπαθει ο αλεξουκος να μας πεισει πως υπαρχει εστω ενας ανθρωπος που τον παιρνει στα σοβαρα στα αληθεια ;)ειχε παραπονεθει οτι δεν ειχε τυπε![]()
ή καποιος δεν ηθελε να κανει επιτυχια το θρεντ τυπε ;)Ηταν μαλλον προβοκατόρικος ο τιτλος του νηματος τύπε.
"Ο σκοτεινος ρολος του Alex71 στο σαιτ".
Κι αν μου κανει προταση η διοικηση να είμαι δικηγόρος της?αλεξει αλεξεγεβιτς θα κανουμε μια αγωγη για ηθικη βλαβη στην διοικηση εδω να παρουμε κανα μυριο ;
εγω πληρωνω κασ η διοικηση θα σου δωσει κανενα νικ τιμημενος και καλαΚι αν μου κανει προταση η διοικηση να είμαι δικηγόρος της?
Ανοιξε καποτε ο Μυρωνας τυπε και ειχε μεσα βραδιάτικα 180 ατομα την πρωτη ωρα.
Αλλά το εσβησαν.
εχουμε και δουλειες τυπε.....δεν ειμαστε ολοι μερα στο μπου επειδη γιναμε μοντερατορες αρχιδια δλδ αλλα τεσπα.....δεν βγαινουν ετσι τα εκατομμυρια
Ανοιξε καποτε ο Μυρωνας τυπε και ειχε μεσα βραδιάτικα 180 ατομα την πρωτη ωρα.
Αλλά τον εσβησα