apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και εγω ειχα ρωτησει τυπε και μου ειπαν οτι τον εφαγε ο μπος :SΜε τον βαρούλη τι παίχτηκε τύπε?
και εγω ειχα ρωτησει τυπε και μου ειπαν οτι τον εφαγε ο μπος :SΜε τον βαρούλη τι παίχτηκε τύπε?
μπορει να χεζει ή να καπνιζει "μαλμπουρο"...gl περιμενω απαντηση...μην κωλοβαρας.![]()
πιασε ενα μαλμπουρο που ελεγαν τυπεμπορει να χεζει ή να καπνιζει "μαλμπουρο"...![]()
σωστα...ας απαντησει σαν μαβερικ ή σαν θεσσαλος...μπορει να χεζει ή να καπνιζει "μαλμπουρο"...![]()
τυπε μου ειναι γνωστο οτι ο χασοδικης του μπου κανει δημητρακοπουλους κουγιες καπερναρους να φανταζουν νανοι της δικονομιαςΑλάνια μου θα μου επιτρεψετε να εκφρασω μια αναγκη μου.
Θελω δημοσια να ευχαριστησω τον alex71 που απο το καλοκαιρι και μετα,ολο αυτο το διαστημα με ΒΟΗΘΗΣΕ παρα παρα πολυ με τις νομικες του συμβουλες και καταφερα να βγαλω ακρη σε μια υποθεση που πολλοι δικηγοροι μου πουλαγαν φουμαρα πως ηταν χαμενη κ δεν θα επρεπε καν να προσπαθησω να τη λυσω..
Οταν συναδελφοι του μου ελεγαν ΜΑΛΑΚΙΕΣ πως δεν αξιζει καν να προσπαθησω,ο ιδιος μου ανοιξε τα ματια και με ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ στο να βρω τον σωστο νομικο δρομο.
Υ.Γ. Για οσους βιασουν και επειδη σιγουρα καποιοι θα το πεταξουν:οχι δεν με γλιτωσε απο χρεη ή φυλακη ΑΛΛΑ εκανε κατι καλυτερο:μου εδειξε το νομικο τροπο να εξασφαλισω την ψυχικη μου ηρεμια και να μην αφησω την περιουσια μου στα χερια ψευτομαφιοζων αληταραδων.
εχουμε και δουλειες τυπε.....δεν ειμαστε ολοι μερα στο μπου επειδη γιναμε μοντερατορες αρχιδια δλδ αλλα τεσπα.....δεν βγαινουν ετσι τα εκατομμυριαgl περιμενω απαντηση...μην κωλοβαρας.![]()
αυτος---->ποιος ?![]()
πολλοι δικηγοροι μου πουλαγαν φουμαρα πως ηταν χαμενη κ δεν θα επρεπε καν να προσπαθησω να τη λυσω..
Οταν συναδελφοι του μου ελεγαν ΜΑΛΑΚΙΕΣ πως δεν αξιζει καν να προσπαθησω,
τυπε τελικα ο αλεξ ειναι δικηγοραραναι αλλα οταν του λεω του χασοδικη πως τα παιδια εδω τα ξερουν ολα καλυτερα απο τους δικηγορους κανει τον κινεζο ;)
αδελφε ειναι γαματος και πολυ ξηγημενος.χωρις να με ξερει με βοηθησε απλοχερα,σε μια εποχη που ολοι οι δικηγοροι ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ.τυπε μου ειναι γνωστο οτι ο χασοδικης του μπου κανει δημητρακοπουλους κουγιες καπερναρους να φανταζουν νανοι της δικονομιας![]()
που ειναι χαμενος σημερα τυπε? λες να εχει δικαστηριο?τυπε τελικα ο αλεξ ειναι δικηγοραρα![]()
γαμαει την ροουζ συνηθως τετοια ωραπου ειναι χαμενος σημερα τυπε? λες να εχει δικαστηριο?
ειχε γραψει νωριτερα τυπεπου ειναι χαμενος σημερα τυπε? λες να εχει δικαστηριο?
τυπε να φανταστεις αν ειχε αναλαβει τους σατανιστες της παλληνης θα χε βγαλει αθωο και τον σατανααδελφε ειναι γαματος και πολυ ξηγημενος.χωρις να με ξερει με βοηθησε απλοχερα,σε μια εποχη που ολοι οι δικηγοροι ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ.
και τελικα με καθοδηγησε και ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ.
Μακαρι ολοι οι δικηγοροι να ηταν σαν τον alex71![]()
![]()
![]()
τυπε μηπως εισαι γκομενακι? ετσι θα λυθουν πολλα ερωτηματικααδελφε ειναι γαματος και πολυ ξηγημενος.χωρις να με ξερει με βοηθησε απλοχερα,σε μια εποχη που ολοι οι δικηγοροι ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ.
και τελικα με καθοδηγησε και ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ.
Μακαρι ολοι οι δικηγοροι να ηταν σαν τον alex71![]()
![]()
![]()
γκαμαει και αυτος σαν τον βατραχο τυπε?γαμαει την ροουζ συνηθως τετοια ωρα
μαλακιες λες, στο σουπερμαρκετ παει και περιμενει μηπως ξαναπερασει το γκομενακι που ειχε πιρφορισει στα κατεψυγμεναγαμαει την ροουζ συνηθως τετοια ωρα
τυπε μπορει η υποθεση του τυπου να ηταν μια προκληση για τον δικηγορο αλεξτυπε μηπως εισαι γκομενακι? ετσι θα λυθουν πολλα ερωτηματικα![]()