baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.184
- Πόντοι
- 6.035
ρε αντε γαμησουεμείς όμως δεν είμαστε βάρβαροι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ δηλαδή ΧΟ πρώτα και ΧΑ αν θέλει ο θεός![]()
ρε αντε γαμησουεμείς όμως δεν είμαστε βάρβαροι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ δηλαδή ΧΟ πρώτα και ΧΑ αν θέλει ο θεός![]()
ρε αντε γαμησου
Oυτε χαρτοπετσετα δεν μπορεις να τσακισεις εσυ.συμφωνείς ότι ο σισιες έφυγε επειδή τον είχα τσακίσει σαν νικ![]()
εμείς όμως δεν είμαστε βάρβαροι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ δηλαδή ΧΟ πρώτα και ΧΑ αν θέλει ο θεός![]()
τωρα που το λεμε σκέφτομαι να φτιαξω τον σισιεσισισμο να![]()
μερικα ατριχα κωλαρακια
![]()
Oυτε χαρτοπετσετα δεν μπορεις να τσακισεις εσυ.
αστειευομαι με ολους και με ολαθα κριθείς γι'αυτό βάρε όπως θα κριθώ και εγώ που αστειεύομαι με τέτοια θέματα ;) εσύ θα κριθείς με μεγαλύτερη επιείκεια πάντως καθότι βλάκας ;)
αν και δεν ειχα πολλα πολλα μαζι του, γουσταρα κι εγω σισιες...ωραιο τυπακι, αλλα τα παιρνε πολυ τοις μετρητοις για ανουσια πραγματατωρα που το λεμε σκέφτομαι να φτιαξω τον σισιεσισισμο να![]()
μερικα ατριχα κωλαρακια
![]()
πιο γαματο τυπακι απο μενα δεν υπαρχειαν και δεν ειχα πολλα πολλα μαζι του, γουσταρα κι εγω σισιες...ωραιο τυπακι, αλλα τα παιρνε πολυ τοις μετρητοις για ανουσια πραγματα
αστειευομαι με ολους και με ολα
και με θεους και με δαιμονες
για να μας κανουν πλακα μας εχουν για να τους βριζουμε και να τους κοροιδευουμε τους εχουμε
εσυ σα προβατο τρεμε
Πρεπει να γινει η σχολη μονο για Ελληνες. Θα το προτεινω στην Χ.Α για να οργανωσει τις αναλογες κινητοποιησεις.τι έγινε μάριε πάλι τις μάζεψες στο σπάρινγκ από τ'αλβανά![]()
![]()
Σκασε κλωνε.αν και δεν ειχα πολλα πολλα μαζι του, γουσταρα κι εγω σισιες...ωραιο τυπακι, αλλα τα παιρνε πολυ τοις μετρητοις για ανουσια πραγματα
αυτονοητο μανπιο γαματο τυπακι απο μενα δεν υπαρχει![]()
ετσιαν και δεν ειχα πολλα πολλα μαζι του, γουσταρα κι εγω σισιες...ωραιο τυπακι, αλλα τα παιρνε πολυ τοις μετρητοις για ανουσια πραγματα
ως νικνέιμς είστε βάρβαροι για τον πούτσο![]()
μην κάνεις κυβισθήσεις , κάποτε με έλεγες πολύ εντάξει νικ ;)
σε εκθέτω ανεπανόρθωτα![]()
Κυβισθησεις η κυβιστησεις;μην κάνεις κυβισθήσεις , κάποτε με έλεγες πολύ εντάξει νικ ;)
σε εκθέτω ανεπανόρθωτα![]()
δεν θελω να σου χαλασω την ψυχολογια φιλε μου αλλα εσενα σε γουσταρει... Θελει να σεμαν τον τσάκισα μία θα τον τσακίσω και δεύτερη μην τον βάζεις σε τέτοιες περιπέτειες ;)
ηταν τυπακι κι εκανε καλο χαβαλε...αλλα εφαγε μαλακισμενο σκαλωμα με τον νικ7...επρεπε να αδιαφορησει κ να τον γραψει στα παπαρια του αλλα αυτος τσιμπησε το τυρακιετσιγια παμε να μαζευόμαστε οι κρυφοσισιεσικοι
![]()
στη συνέχεια απέδειξες ποιός είσαι άθλιελύκος με προβιά
![]()