Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.607
- Πόντοι
- 12.756
bre bre
ο πακιστανός φταίει αυτός μου την έμαθε![]()
Tι κανεις φιλε μου;
που είσαι βρε φίλε,ανησύχησαμεκαβλώνεις με τις φωτο του ιππότη κίναιδε![]()
που είσαι βρε φίλε,ανησύχησαμε
ολα καλα φιλε μου
αποφασισες τι θα κανεις τελικα ? θα την κανεις ?
που είσαι βρε φίλε,ανησύχησαμε
πως να νιώθει άραγε ο σταμάτησ τώρα που κανείς δεν ασχολείται μαζί του?Αρρωστάκι δεν είχες ορκιστεί ότι δε θα ξαναγράψεις στο σάιτ; Εμείς σε έχουμε χεσμένο και σε διώχνουμε και εσύ όλο επιστρέφεις για να πάρεις τη δόση σου.
Ρε Μήτσο, η Τρώικα φταίει που δε γαμάς;
nai έχεις δίκιο μου ξέφυγεΑκομα δεν εχω αποφασισει, αλλα ειμαι 70-30 στο να παω. Αν δεν το κανω φοβαμαι πως θα καταντησω σαν το βατραχο :S αλλα ειναι ωραια η πουτανα η Ελλαδα, περναω πολυ καλα εδω...
Με το ανησυχησαμε ποιους εννοεις;
πως να νιώθει άραγε ο σταμάτησ τώρα που κανείς δεν ασχολείται μαζί του?
Πρέπει να ναι πολύ επώδυνο να βλέπεις ότι το νικ που είχες σ ένα φόρουμ είναι πιο δυνατό από σένα τον ίδιο.
Έκανε νέο κλώνο και κανείς δεν του δίνει σημασία.όλοι τον σταμ90 ήθελαν,τον σταμάτη κανείς.
Γι αυτό δεν θα ξεκολλήσει ποτέ από δω,γιατί το νικ του είναι ισχυρότερο και σημαντικότερο απ τον ίδιο.
Ο σταμ90 είναι ο κύριος του σταμάτη.
gl , κοιτα παρεες ο Νωντας, ο γνωστος ιπποτης69 , θα δουμε τον Νωντα και σε καμια φωτο του ιπποτη
![]()
Όποιος πιάνει στο στόμα του το Θεό Νώντα έχει την τάση να καταλήγει στην υπογραφή μου...
90 φτάνει στο WoW.....noobaΜου θυμίζει κάτι τύπους που έφτασαν level 100 στο WoW και όταν τους χάκεψαν το λογαριασμό αυτοκτόνησαν.
Γιατί στη ζωή είχαν παραμείνει level 0...
Ελπιζω οχι Τουρκικα....Δεν ειμαι ρατσιστηs , αλλα........έχω κι άλλες ασχολίες στην ζωή μου φίλε πχ να βλέπω ξένες σειρές ;)
Ελπιζω οχι Τουρκικα....Δεν ειμαι ρατσιστηs , αλλα........