memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
προσεχε μη γαμησει εσενα μεχρι να το αποφασισεις ;)θα γαμησει οταν το αποφασισω εγω
προσεχε μη γαμησει εσενα μεχρι να το αποφασισεις ;)θα γαμησει οταν το αποφασισω εγω
θα το φροντισωπροσεχε μη γαμησει εσενα μεχρι να το αποφασισεις ;)
10 φαλάφελ θες να πεις.
Θα του γαμήσω το είναι!
θα το φροντισω
κατσε να ερθει και βλεπουμε τυπε , μην ανοίγεσαι πολυ ;)
παλι καλα που δεν ειμαι γλ να λεμε δλδ ;)![]()
Σκάσε ρε αποτυχημένε επιχειρηματία που θα με απειλήσεις!Ζήτα συγνώμη από τους γονείς σου που πέταξες τα λεφτά τους στο καμπινέ και κοίταζε χαμηλά όταν απευθύνεσαι σε μαλακες
ανθρώπουςπου μόχθησαν και πέτυχαν.
τυπε ημουν σε κωμα απο την κουραση :-Εχθές που ήσουν......ήμουν με Νώντα - Ιππότη κτλ.............
τυπε ημουν σε κωμα απο την κουραση :-
μονο που συναντηθηκατε με το νωντα αρκει για να γινει αναμνηση για το μελλονΚαλά μη φανταστείς.....λόγω βροχής δεν κάναμε και τίποτα.......![]()
παλι σε ξεκωλιαζαν τα πακια στην πλατεια;τυπε ημουν σε κωμα απο την κουραση :-
Θα του κανεις εξομολογηση τυπε![]()
Αυτη την στιγμη το μονο που θελω ειναι καποιον να τους κρεμμασει η να τους εκτελεσει που με εφεραν σε αυτο το χαλι με προκλητικοτατο τροπο καταπνιγοντας ολα μου τα ονειρα και ισοπεδωνοντας καθε ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο
μονο που συναντηθηκατε με το νωντα αρκει για να γινει αναμνηση για το μελλον![]()
![]()
![]()
Εχθές που ήσουν......ήμουν με Νώντα - Ιππότη κτλ.............
Έπρεπε να ήσουν.....έπεσε τρελό γέλιο εκεί που ήμασταν..... ;)μονο που συναντηθηκατε με το νωντα αρκει για να γινει αναμνηση για το μελλον![]()
![]()
![]()
gl , κοιτα παρεες ο Νωντας, ο γνωστος ιπποτης69 , θα δουμε τον Νωντα και σε καμια φωτο του ιπποτη
![]()
Μην κάνεις τον χαζό ρε.......ξεκόλλα.....gl , κοιτα παρεες ο Νωντας, ο γνωστος ιπποτη
ς69, θα δουμε τον Νωντα και σε καμια φωτο του ιπποτη![]()
καβλώνεις με τις φωτο του ιππότη κίναιδε![]()
καβλώνεις με τις φωτο του ιππότη κίναιδε![]()