life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
δεν ερχεται ο ccss πισω τυπε ξενερωσε με τους κλωνους...με τον ccss τι θα γινει ρε μαν ?
δεν ερχεται ο ccss πισω τυπε ξενερωσε με τους κλωνους...
μια χαρα παιδι είναι μονο που δεν εχει ανοχη στους χεστες τρολ.σοβαρό άτομο φαίνεται αυτός ο σισιες πολύ συγκροτημένος
στο μεταξύ...
Πήρε εξιτήριο ο Σταματάκης![]()
μια χαρα παιδι είναι μονο που δεν εχει ανοχη στους χεστες τρολ.
Τωρα εχει νέο χομπυ μαζευει φεισμπουκια και ψαχνει. και ξερεις οποιος ψαχνει βρισκει ;)
εξελαβε ότι με το μιουτ που εγινε μοντερειτιντ το σαιτ εκανε την επιλογή του... Το μονο που τον νοιαζει είναι να γαμησει τον πουστροκλωνο και πιστευω θα το κανει... Στο σαιτ παρολο συμπαθει πολλους από εσας δεν επιστρεφει. Οποιος θελει ξερει που θα τον βρει...γιατί να μην έχει ανοχή σε ένα τρολ ρε μαν μήπως επειδή δεν είναι και τόσο συγκροτημένος ;) λέω εγώ τώρα ;)
γιατί να μην έχει ανοχή σε ένα τρολ ρε μαν μήπως επειδή δεν είναι και τόσο συγκροτημένος ;) λέω εγώ τώρα ;)
μπα αγαπάει βατραχοαμα βρει και εσενα θα γινει μεγαλο γλεντι![]()
μπα αγαπάει βατραχο![]()
![]()
![]()
οντως , δεν θα τον γαμησει , θα του κανει ερωτα
![]()
![]()
;)
γιατί να μην έχει ανοχή σε ένα τρολ ρε μαν μήπως επειδή δεν είναι και τόσο συγκροτημένος ;) λέω εγώ τώρα ;)
bre bre![]()
συμφωνείς ότι ο σισιες έφυγε επειδή τον είχα τσακίσει σαν νικ![]()
ο σισιες έκανε το λάθος να υποστηρίξει έναν άνθρωπο του οποίου το νίκ έχει μεγαλύτερη αξία απο τον ίδιο![]()
μαν ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί τραμπουκίστηκε τόσο ακραία αυτό το παιδί ήταν μόνο για διασκέδαση ή και κάτι παραπάνω![]()
απο τον τραμπουκισμό μας, θα μπορούσε να αποκομίσει την σκληραγώγηση, δηλ. να μάθει να επιβάλλεται στην σκληρή μπουρδελοκοινωνία, να πιάσει δουλειά και να γίνει ανεξάρτητος, να κόψει τις πιρφοριές κλπ...
αλλά μαν, κάθε πείραμα έχει και τις επιπλοκές του![]()
το γαμήσατε και ψόφησε μανδεν ξέρω αν ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ έχετε καθόλου μέτρο πάντως ως νικνέιμς είστε βάρβαροι για τον πούτσο
![]()
ετσι χωρις οικτο πουθενα![]()