kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
στον στρατό είχες πάει ΔΕΑ και είχες καβλώσει τόσο πολύ που σκέφτηκες να μείνεις ;;![]()
δεν με πήρανε μαν είχα δυσχρωματοψία

στον στρατό είχες πάει ΔΕΑ και είχες καβλώσει τόσο πολύ που σκέφτηκες να μείνεις ;;![]()
δεν με πήρανε μαν είχα δυσχρωματοψίασιγά μην πήγαινα έτσι κι αλλιώς
![]()
τότε ως ΕΠΟΠ ήθελες να μείνεις;;;![]()
τον εκραξα κ εγω... απλα ρε τυπε ο ανθρωπος πηρε πιο σοβαρα το φορουμ απ οσο επρεπε... Εκανε την πλακα του όπως εξω και δεν φανταζοταν ότι ένα τρολ θα ηταν αφορμή για να τον μπαναρουν... Και μαλιστα που; στο μπου... Γιατι εκραξε ποιον; τον νικ7...ηταν τυπακι κι εκανε καλο χαβαλε...αλλα εφαγε μαλακισμενο σκαλωμα με τον νικ7...επρεπε να αδιαφορησει κ να τον γραψει στα παπαρια του αλλα αυτος τσιμπησε το τυρακι
πότε είπα εγώ ότι ήθελα να μείνωπιθανόν να έχω πει ότι θα μπορούσα να έχω γίνει στρατιωτικός εννοώντας μέσω πανελληνίων ;)
Νομίζω κάπου το είχες γράψει
Ούτε απο κεί μπορούσες όμως μανΔεν ήταν στην δέσμη σου
Ήσουν σε αυτή με πουστο-αρχαία/λατινικά κλπ![]()
σωστός αλλά είχε το ΣΣΑΣ στρατολογικό![]()
ετσι...απλα ρε τυπε ο ανθρωπος πηρε πιο σοβαρα το φορουμ απ οσο επρεπε... Εκανε την πλακα του όπως εξω και δεν φανταζοταν ότι ένα τρολ θα ηταν αφορμή για να τον μπαναρουν... Και μαλιστα που; στο μπου... Γιατι εκραξε ποιον; τον νικ7...![]()
![]()
![]()
και μισθολογικά δεν ξέρω αν άξιζε πάντως![]()
Πιο σοβαρά το είχε πάρει το σάιτ ο σισιες ή εσείς που αναζητάτε ένα νικ που μπαναριστηκε;
Τροφή για σκέψη ή απλά μία ακόμα μαλακια μου;![]()
έχεις το δεύτερο χειρότερο άβαταρ μετά του μάριου ;)
ο ηρακλής![]()
Ο Κέβιν σορμπο;
αν και δειχνει φιλοσοφικο το ερωτημα σου...η απαντηση είναι το πρωτο...Πιο σοβαρά το είχε πάρει το σάιτ ο σισιες ή εσείς που αναζητάτε ένα νικ που μπαναριστηκε;
εγω εχω παρει πολυ σοβαρα και το σαιτ και την εξουσια μου που απορρεει απο αυτο.....δεν ειδες πως σβηνω τα θρεντ του αγιου;Πιο σοβαρά το είχε πάρει το σάιτ ο σισιες ή εσείς που αναζητάτε ένα νικ που μπαναριστηκε;
Να φοβασαι τον αφορισμο μαν....Μπορει οι κατσικεs να βγαζουνε ασβεστη αντι για γαλαεγω εχω παρει πολυ σοβαρα και το σαιτ και την εξουσια μου που απορρεει απο αυτο.....δεν ειδες πως σβηνω τα θρεντ του αγιου;