gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εχω ενα κομποσχοινι απο πηγασιο δωροΝα φοβασαι τον αφορισμο μαν....Μπορει οι κατσικεs να βγαζουνε ασβεστη αντι για γαλα
εχω ενα κομποσχοινι απο πηγασιο δωροΝα φοβασαι τον αφορισμο μαν....Μπορει οι κατσικεs να βγαζουνε ασβεστη αντι για γαλα
μην τον ακους ζηλευει...Ποιος το λέει αυτό;
Μπορει να ειναι fake.......Εσυ τουπεs να ειναι απ την Βρεφοκρατουσα κι αυτοs ακουσε Πεοκρατουσαεχω ενα κομποσχοινι απο πηγασιο δωρο
πλακα πλακα μεγαλη αηδια το αβαταρ του λαιον....μπορουσε να βαλει αυτομην τον ακους ζηλευει...
αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι παιζει και να το εννοει, αφου δεν ειναι και πολυ φιλοζωος, αν δεν κανω λαθος.....μονο τα βατραχια αγαπαει...ε κοσνικ?
ο ιόλαος έμοιαζε με μια γεροντοκόρη στο χωριό μου είχαν ακριβώς το ίδιο μαλλί![]()
τι κάνεις φίλεο ηρακλής![]()
![]()
και αυτο θα ηταν ενα καλο αβαταρ για τον ρεντμαν
μην τον ακους ζηλευει...
αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι παιζει και να το εννοει, αφου δεν ειναι και πολυ φιλοζωος, αν δεν κανω λαθος.....μονο τα βατραχια αγαπαει...ε κοσνικ?
τι κάνεις φίλε
παλι καλα που ειναι κι σκιουρος και εχω αυξησει τα λεφτα μου.....κοντευω να φτασω τον ματζεστικΖηλεύεις επειδή μας δίνει να φάμε ψωμάκι........![]()
Ευθανασια μαν????μόνο το μπος αγαπάω γι'αυτό θέλω να το πατήσω για να γλιτώσει το μαρτύριο του να έχει βλάκα αφεντικό ;)
παλι καλα που ειναι κι σκιουρος και εχω αυξησει τα λεφτα μου.....κοντευω να φτασω τον ματζεστικ
δικός μου κι ο νειμαρ?εδώ τα λέγαμε πριν με τον νεϊμάρσε κομπλάρω με την τελειομανία μου που βάζω διαλυτικά στο νεϊμάρ ;)
Ευθανασια μαν????
δικός μου κι ο νειμαρ?
Όχι δε με κομπλάρεις ,όλα καλά![]()
μπαρος ακουει;...οβερ.μόνο το μπος αγαπάω γι'αυτό θέλω να το πατήσω για να γλιτώσει το μαρτύριο του να έχει βλάκα αφεντικό ;)
τωρα ακουειμπαρος ακουει;...οβερ.
τωρα ακουει
σε ζαβα δεν δινω σημασια μαν
πατησε ο βατραχος στη στερια και κανει κωλοτουμπες![]()