Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μαλακα ελληνα αχρηστε , αμορφωτε , εξυπνακια , τσαμπα μαγκα ..... τεμπελαρε , βαρος της κοινωνιας , πουτσα 3 φορες την ημερα πρεπει να σου ριχνουν ,,,

Τραβα δες αυτος που λεω εγω τι εχει κανει , και μετα πηγαινε με τα γονατα μεχρι την Γερμανια να του παρεις ενα τσιμπουκι για να μαθεις να σέβεσαι μαλακα ζωον
Στο ΚΩΘ δεν έχει εμφανιστεί πάντως,πάρε τ@@ μας!!!!! :birdman:

Πού να δω ρε μαλάκα; :birdman: Αφού δεν με λες το όνομά του!!!! :birdman:

Βάζω στοίχημα πάντως πως έχει προτείνει στους δικούς μου να παίξει μαζί τους και του είπαν όχι γιατί δεν ήταν του ίδιου επιπέδου και θα τους έριχνε την παράσταση!!!! :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.804
Πόντοι
12.756
Στο ΚΩΘ δεν έχει εμφανιστεί πάντως,πάρε τ@@ μας!!!!! :birdman:

Πού να δω ρε μαλάκα; :birdman: Αφού δεν με λες το όνομά του!!!! :birdman:

Βάζω στοίχημα πάντως πως έχει προτείνει στους δικούς μου να παίξει μαζί τους και του είπαν όχι γιατί δεν ήταν του ίδιου επιπέδου και θα τους έριχνε την παράσταση!!!! :birdman:

Τι να κλασει βρε μαλακα βλαχο το ΚΩΘ , το εχει για να κατουραει , 20 Φεβρουαριου θα δωσει παρασταση στην Νεα Υορκη , η δικια σου ουτε λεφτα να παει εκει δεν εχει , με καραβι στην καλυτερη περιπτωση ...ουτε για να του σιδερωνει τα κουστουμια δεν κανει ..

βλημαααααααααααα , βλαχοοοοοοοοοοο  , ηλιθιεεεεεεεεεεεε  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Τι να κλασει βρε μαλακα βλαχο το ΚΩΘ , το εχει για να κατουραει , 20 Φεβρουαριου θα δωσει παρασταση στην Νεα Υορκη , η δικια σου ουτε λεφτα να παει εκει δεν εχει , με καραβι στην καλυτερη περιπτωση ...ουτε για να του σιδερωνει τα κουστουμια δεν κανει ..

βλημαααααααααααα , βλαχοοοοοοοοοοο  , ηλιθιεεεεεεεεεεεε  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
Όποιος βγάζει χρήμα δεν κάνει τέχνη αλλά εμπόριο,έτσι λέμε εμείς οι καλλιτέχνες των υπογείων. :birdman:

Λοιπόν όταν την ξανά δω θα την ρωτήσω αν τον ξέρει τον κύριο.....αν τον έχει συναντήσει ποτέ στην μεγάλη καριέρα της. :birdman:

Επίσης θα την ρωτήσω αν τελικά θα μου το πληρώσουν το γαμήμενο το κολλάν που αγόρασα 20e για την παράσταση και τώρα μου είναι άχρηστο!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.804
Πόντοι
12.756
Όποιος βγάζει χρήμα δεν κάνει τέχνη αλλά εμπόριο,έτσι λέμε εμείς οι καλλιτέχνες των υπογείων. :birdman:

Λοιπόν όταν την ξανά δω θα την ρωτήσω αν τον ξέρει τον κύριο.....αν τον έχει συναντήσει ποτέ στην μεγάλη καριέρα της. :birdman:

Επίσης θα την ρωτήσω αν τελικά θα μου το πληρώσουν το γαμήμενο το κολλάν που αγόρασα 20e για την παράσταση και τώρα μου είναι άχρηστο!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

μπουκωνε τωρα  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

το κολαν δεν σου ειναι αχρηστο , βαλτο και ολο και καποιος θα βρεθει να σε γαμησει και να κανεις αποσβεση ... αν και εσενα συνηθως και σε γαμανε και σε κλεβουνε ..

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
A έχει κάνει και like στην σελίδα του στο FB,από συναδελφική αλληλεγγύη προφανώς. :grin:

Η διαφορά μικρή και αμελητέα:  

Jonas Kaufmann
Αρέσει σε 48.711 · 1.989 μιλούν γι' αυτή τη Σελίδα

Kassandra Dimopoulou-ARTISTIC PAGE
Αρέσει σε 680 · 26 μιλούν γι' αυτή τη Σελίδα

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ρε μαλάκα γλίτσα ακόμα να το φτιάξετε;;;; :idiot: :uglystupid:

nPzBXJx.png

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.066
Πόντοι
25.467

Ε όχι κι άχρηστο!!!  Θα το χρειαστείτε όταν θα παίξετε το 5ο κοντάρι στην όπερα Γουλιέλμος Τέλλος.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Και στην τελική ας αφήσουμε τους ξενέρωτους ευρωπαίους τενόρους και τενόρισσες και ας μείνουμε Ελλάδα.....

Για πες μουνί της λάσπης Νιπλ γνωρίζεις κανένα/μία καλύτερο/η;;;;; :birdman: :birdman: :birdman:

Σε γάμησα τώρα!!!!!! :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.804
Πόντοι
12.756
Και στην τελική ας αφήσουμε τους ξενέρωτους ευρωπαίους τενόρους και τενόρισσες και ας μείνουμε Ελλάδα.....

Για πες μουνί της λάσπης Νιπλ γνωρίζεις κανένα/μία καλύτερο/η;;;;; :birdman: :birdman: :birdman:

Σε γάμησα τώρα!!!!!! :zfuck: :zfuck: :zfuck:

μου  :badair: τ αρχιδια  , κοντοπουτανο

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66