χαχαχαχαχαχο αριστερα ειναι ο γλιτσας και ο δεξια ο Κοσμας ??

χαχαχαχαχαχο αριστερα ειναι ο γλιτσας και ο δεξια ο Κοσμας ??
ελπιζω να τον προλαβουμε τον χιονατο μας![]()
δεν νομιζω , αλλα θα σου τον στειλω να τον στολισεις για τα χριστουγεννα , αν σου πουν γιατι ειναι τοσο κοντο το δεντρο σου πες οτι ειναι καραβι
Έχω και τον βάτραχο και τον γλίτσα μαλάκα,πάρε για άλλη μια φορά τ@@ μου!!!!!
![]()
:S :S :S :S :SΝα πάει ένας εκεί και να του τα πατικώσει να ανοίξουν σαν τη συσκευασία του κρουασάν![]()
Ρε κοντέ εσένα σε ξέχασα!!!!Να πάει ένας εκεί και να του τα πατικώσει να ανοίξουν σαν τη συσκευασία του κρουασάν![]()
Ρε κοντέ εσένα σε ξέχασα!!!!
Ναι ρε συ,μπορώ να στέλνω και σε εσένα πμ με το τσουβάλι!!!!
ρε μαλάκα εμείς οι κοντοί αλληλουποστηριζόμαστε,δεν είμαστε σας εσάς τους απατεώνες που στα ζόρια δίνετε ο ένας τον άλλονα καλα![]()
![]()
![]()
καλα ρε τον εχεις καψουρευτει τον φιλο μου;σου εχει πει πολλακις δεν γαμαει κιναιδους.ρε μαλάκα εμείς οι κοντοί αλληλουποστηριζόμαστε,δεν είμαστε σας εσάς τους απατεώνες που στα ζόρια δίνετε ο ένας τον άλλον![]()
Δεν πειράζει ας μην γαμάει,εγώ θα τον γαμήσω έτσι και αλλιώςκαλα ρε τον εχεις καψουρευτει τον φιλο μου;σου εχει πει πολλακις δεν γαμαει κιναιδους.![]()
με την οπισθεν;παλι δεν θα τα καταφερεις.Δεν πειράζει ας μην γαμάει,εγώ θα τον γαμήσω έτσι και αλλιώς![]()
Από τα ταλέντα με τα οποία έπαιξα κομπάρσος.....G. Verdi "Aida"
concertante/ σε συναυλιακή μορφή
3 & 5 /Δεκεμβρίου στο Κρατικό Ωδείο Θεσ/νίκης
Εισητήρια/ tickets: γενική είσοδος 10 ευρώ (10 euros)
Ελεύθερη είσοδος για τους Μαθητές του ΚΩΘ (παρακαλούμε να δείχνετε το βιβλιάριο σπουδών ή κάποια άλλη πιστοιποίηση φοίτησης στο ταμείο, ευχαριστούμε)
Προς μουνί της λάσπης Νιπλ:
Από τα ταλέντα με τα οποία έπαιξα κομπάρσος.....![]()
![]()
Κρατικό Ωδείο Θεσ/νίκης μουνί της λάσπης,που θα μου πεις πως δεν βρέθηκα δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες!!!!!![]()
![]()
![]()
Πως τον είπες ρε μαλάκα τον δικό σου τον Γερμανό τενόρο;![]()
![]()
![]()
Κοντευεις να τα χασεις κοντε .....
Πως τον είπες ρε μαλάκα τον δικό σου τον Γερμανό τενόρο;
Έχει εμφανιστεί αυτός στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης;![]()