Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Είπα εγώ ρε μαλάκα σε κάποιο σημείο ότι δεν έχεις λεφτά;και πως πληρωνω ρε μαλακα ?? τα εχεις χασει εντελως μου φαινεται
Έχεις αλλά και αυτά που έχεις τα χρωστάς!!!!
Είπα εγώ ρε μαλάκα σε κάποιο σημείο ότι δεν έχεις λεφτά;και πως πληρωνω ρε μαλακα ?? τα εχεις χασει εντελως μου φαινεται
θα ενωσουμε τα καυλια μας για να γαμησουμε εσεναΤον γαμάς ή σε γαμάει;;;;
Tα οποία καυλιά σας τώρα είμαι βέβαιος πως τα τρίβετε μεταξύ σας.θα ενωσουμε τα καυλια μας για να γαμησουμε εσενα
αρχιζω και τον λυπαμαι ρε θα παθει τιποτα.Εχει καταθλιψη που του εκοψες τα πμ
ουτε καν τα ακουμπαμε τα φυλαμε για να σε ανοιξουμε οπως τα φουρνελα ανοιγουν τα βουναTα οποία καυλιά σας τώρα είμαι βέβαιος πως τα τρίβετε μεταξύ σας.
σε παρακαλω στο ονομα της ανθρωπιας σου μην το αφησεις για πολυ ακομα.Θα πεθανει απο τον καημο του ρελες ...? θα τα εχω κομμενα ακομα λιγο να δω τι αλλες παρενεργειες μπορει να βγαλει , πειραματοζωο θα το κανω το πουστρακι
αφησε τα κοκκαλα του σε μια υπογεια σηραγγα που ενωνει ΗΠΑ ΜΕΞΙΚΟ.....δυστυχως για το παιδακι ηταν σκληρος ο αγωνας του για μια θεση στον ηλιοπου ειναι ο γουλφακης?
σε παρακαλω στο ονομα της ανθρωπιας σου μην το αφησεις για πολυ ακομα.Θα πεθανει απο τον καημο του ρε
ρε μαν καπου ακουσα οτι εισαι ανθρωπος των σπορ.....αληθευει;σε παρακαλω στο ονομα της ανθρωπιας σου μην το αφησεις για πολυ ακομα.Θα πεθανει απο τον καημο του ρε
άλμα εις μήκος με ψωλή στο στόμα....ρε μαν καπου ακουσα οτι εισαι ανθρωπος των σπορ.....αληθευει;
ελπιζω να τον προλαβουμε τον χιονατο μαςπρεπει και αλλο φιλε μου ..... να ζησει στην απομόνωση , οπως του αξιζει ....
Έχω και τον βάτραχο και τον γλίτσα μαλάκα,πάρε για άλλη μια φορά τ@@ μου!!!!!πρεπει και αλλο φιλε μου ..... να ζησει στην απομόνωση , οπως του αξιζει ....
οχι ειμαι τιγκα στην χοληστερινη σαν και σεναρε μαν καπου ακουσα οτι εισαι ανθρωπος των σπορ.....αληθευει;
άλμα εις μήκος με ψωλή στο στόμα....
τι σου ειπα ρε;πολυ λαο το σπαμ σημερα, με την σειρα ολοι θα παρετε
παιζεις και ξιφασκια με κρεατινα ξιφη εμαθαοχι ειμαι τιγκα στην χοληστερινη σαν και σενα
Έχω και τον βάτραχο και τον γλίτσα μαλάκα,πάρε για άλλη μια φορά τ@@ μου!!!!!
δεν μου αρεσει το αθλημαπαιζεις και ξιφασκια με κρεατινα ξιφη εμαθα