memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
συμφωνα με μαρτυριες δε μπορει να γαμησει ουτε στα αληθεια....φαντασου στα θρεντ.....ο χασοδικης γαμαει τωρα
στα πολιτικα θρεντ
συμφωνα με μαρτυριες δε μπορει να γαμησει ουτε στα αληθεια....φαντασου στα θρεντ.....ο χασοδικης γαμαει τωρα
στα πολιτικα θρεντ
δεν εχεις το αναστημα εσυ κλωνε για τετοιαε αφηστε να γαμησω και εγω λιγο βατραχο
Μωρή κακογαμημένη παρτάλω, πάλι τεμπελιάζεις; Άντε γύρνα στη Συγγρού που σε περιμένουν οι πάκηδες με τις ψωλές στο χέρι.
οταν φυγεις απο τα χερακια του ccss
O χασοδίκης διακατέχεται από τον σύνδρομο του Ναπολέων όπως και όλο το κόμμα του,θα συνέλθουν αμφότεροι μόλις πάνε να συναντήσουν το ΠΑΣΟΚ στον πάτο της πολιτικής ανυπαρξίας.ο χασοδικης γαμαει τωρα
στα πολιτικα θρεντ
σβηστα ολα μονοκονδυλια και κρατα το πρωτο και το τελευταιο.Κοριτσαρα θα σε κανωιούλιος καίσαρας-τσάκας-πορνόπαπος-σισιεςες
τι προτεινεις μωρη αδερφω;O χασοδίκης διακατέχεται από τον σύνδρομο του Ναπολέων όπως και όλο το κόμμα του,θα συνέλθουν αμφότεροι μόλις πάνε να συναντήσουν το ΠΑΣΟΚ στον πάτο της πολιτικής ανυπαρξίας.
Ο δεξιός ψηφοφόρος μπορεί να'ναι πιο στενοκέφαλος και να αλλάζει δυσκολότερα από τον καιροσκόπο πασόκο,αλλά τώρα η επίθεση είναι στις τσέπες και εκεί τους τσούζει όλους(αριστερούς,δεξιούς,κεντρώους).
μηδεν φαντασια....ανουσια επαναληψη..... λογικο.....που να βρει νεα εμπνευση αλλωστε οταν ολη τηνημερα ειναι με μια πουτσα στο στομα και 2 τυρομπιχλιασμενα αρχιδια στα ματια....Μωρή κακογαμημένη παρτάλω, πάλι τεμπελιάζεις; Άντε γύρνα στη Συγγρού που σε περιμένουν οι πάκηδες με τις ψωλές στο χέρι.
ιούλιος καίσαρας-τσάκας-πορνόπαπος-σισιεςες
Ευθανασία.
εσυ θες εμπνευσμενο γαμησι μαν.....ολο κωλο κωλο κωλο τον βαρεθηκες.....μηδεν φαντασια....ανουσια επαναληψη..... λογικο.....που να βρει νεα εμπνευση αλλωστε οταν ολη τηνημερα ειναι με μια πουτσα στο στομα και 2 τυρομπιχλιασμενα αρχιδια στα ματια....
ξεκινα διαδικασιες για την δικη σου
ελα να μου δειξεις πανω στον σλαβυανκα αμα εχεις κακαλαεσυ θες εμπνευσμενο γαμησι μαν.....ολο κωλο κωλο κωλο τον βαρεθηκες.....
όταν βρεθείς πίσω από τα κάγκελα υπόσχομαι να έρθω στο επισκεπτήριο σου και να πιω κώνειο μπροστά σου!!!!ξεκινα διαδικασιες για την δικη σου
οχι μη στασου η σουφρα σου ειναι πολυτιμηόταν βρεθείς πίσω από τα κάγκελα υπόσχομαι να έρθω στο επισκεπτήριο σου και να πιω κώνειο μπροστά σου!!!!
όταν βρεθείς πίσω από τα κάγκελα υπόσχομαι να έρθω στο επισκεπτήριο σου και να πιω κώνειο μπροστά σου!!!!
θα μου κλασει ενα αρχιδι ο γαμιας σου......ελα να μου δειξεις πανω στον σλαβυανκα αμα εχεις κακαλα
Μωρή κουφάλα έχεις τουλάχιστον τα κάκαλα να ανοίξεις τα πμ σου;ξεκινα να πινεις αυτο