Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.786
- Πόντοι
- 12.756
ειναι ενα ακομη bug που θα φτιαξω οταν αγορασω το σαιτ.....
μπαναρε τον μαλακα ..κανονισε το
ειναι ενα ακομη bug που θα φτιαξω οταν αγορασω το σαιτ.....
λιγο ποιο μεγαλος
κανα πιτσιρικι ειναι και αυτος ? σαν τον νεο ..?
ο μπος δε ξεχναει γαμαειδεν θα με ξεχασεις μπος
στα αρχιδια σου;εχεις ξεφτιλιστει στα ματια των σημαινων νικς του μπου θα ελεγα εχεις στιγματιστει.Χρωστας μια απαντησηδεν θα με ξεχασεις μπος
ο γλίτσας είναι φιλαράκι,τ @@ μας θα πάρεις κακιασμένε αρχίδη!!!!!!μπαναρε τον μαλακα ..κανονισε το
μαλακα σιγουρα το εχεις πηδηξει το μποςο μπος δε ξεχναει γαμαει
η έρευνα συνεχίζεται δεν χρειάζονται βιασύνες ;)
ο παπατρολ ειναι ενα ακομη bug που θα φτιαξω οταν αγορασω το σαιτ.....μπαναρε τον μαλακα ..κανονισε το
θελω τον δηκηγορο μου πρωταστα αρχιδια σου;εχεις ξεφτιλιστει στα ματια των σημαινων νικς του μπου θα ελεγα εχεις στιγματιστει.Χρωστας μια απαντηση
τον βατραχο τον γαμαω πρωτος θελω το πρωτο αιμαθα σας γαμησω παρεακι τοτε , αφου ειστε και φιλεναδες ..στημενοι και οι 2 σας στα 4 και μια στο κωλο σου και μια στον Μαριο , για να μην ζηλευει και αυτος ;)
φωναζω τον χασοδικη Αλεξ για ελα απο δω να αναλαβεις τον ταφταρθελω τον δηκηγορο μου πρωτα
τον βατραχο τον γαμαω πρωτος θελω το πρωτο αιμα
δεν υποσχομαι ισως μεινει λιγο κωλαντεροκαλα , αλλα μην τον σκισεις στα 2 , να μεινει και κατι και για μας ... ;)
ο χασοδικης γαμαει τωραφωναζω τον χασοδικη Αλεξ για ελα απο δω να αναλαβεις τον ταφταρ
καλα , αλλα μην τον σκισεις στα 2 , να μεινει και κατι και για μας ... ;)
ο χασοδικης γαμαει τωρα
στα πολιτικα θρεντ
δεν υποσχομαι ισως μεινει λιγο κωλαντερο
προσεχε δεν σε σωνει ουτε η πρωκτοραφη οταν φυγεις απο τα χερακια του ccssθα σου φυλάξω το καβλί μου μαν να χαρεί ο κώλος σου ψωλή
θα σου φυλάξω το καβλί μου μαν να χαρεί ο κώλος σου ψωλή