Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.804
- Πόντοι
- 12.756
Πες ένα/μία καλύτερο/η Έλληνα/ίδα τενόρο ρε μουνί της λάσπης
Δεν τους ξερει η μανα τους και θα τους ξερω εγω ??
Πες ένα/μία καλύτερο/η Έλληνα/ίδα τενόρο ρε μουνί της λάσπης
Άρα Ελλάδα σε έχω,άρα πάρε τ''@@ μου!!!!!Δεν τους ξερει η μανα τους και θα τους ξερω εγω ??
Ναι τον Jonas Kaufmann κολλητό τον έχεις δηλαδήδεν ασχολουμαι με δευτερατζες γενικα , γι αυτο εκλεισα και τα πμ σε εσενα ...
Άρα Ελλάδα σε έχω,άρα πάρε τ''@@ μου!!!!!
Ναι τον Jonas Kaufmann κολλητό τον έχεις δηλαδή
Αεί ρε
Λοιπόν Ελλάδα σε έχω πουστράκο,μέχρι να βρεις κάποιον/α γνωστότερο τενόρο από αυτούς τους οποίους γνώρισα και έπαιξα στην παράστασή τουςγια βαλε λινκ που λεω οτι τον εχω κολλητο πουστρακι της βορειας Ελλαδος ?? αλλιως μπουκωνε παλι
Δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με τις δευτερατζες , ουτε να τους θυμαμαι ... εσυ αντιθετως μονο σκουπιδια γνωριζεις και επειδη πηγες κομπαρσος εκει νομιζεις οτι εγινες σημαντικος ...Βλακα απολίτιστε , που εκραζες και τον κοσμο που δεν ερχοντουσαν να δουν το θεατρο σκιων που ειχατε στησει ...Μεχρι και οι χασαπηδες στην θεσσαλονικη εχουν καλυτερη πολιτιστικη κουλτουρα απο εσενα
Λοιπόν Ελλάδα σε έχω πουστράκο,μέχρι να βρεις κάποιον/α γνωστότερο τενόρο από αυτούς τους οποίους γνώρισα και έπαιξα στην παράστασή τους
Στην τελική Έλληνες είμαστε,δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι ξενέρωτοι οι Ευρωπαίοι,εμείς εδώ κάνουμε τέχνη ποιοτική και όχι ποσοτική!!!!!
E όχι δα και Πάκιδες....ANTIGONE Opera πουστράκο!!!!!!
δεν θα βρω γιατι δεν υπαρχει , μεινε εσυ με τα σκουπιδια να κανεις παρεα που σου ταιριαζουν κιολας ...παρε και κανα τσιμπουκι μπας και κανεις το ταξιθέτη σε καμια παρασταση του Σεφερλη ...
Κανε τεχνη με τους Πακιδες σου , να εισαι εσυ η πρωταγωνίστρια και αυτοι να σε γαμανε
E όχι δα και Πάκιδες....ANTIGONE Opera πουστράκο!!!!!!
Στο θέατρο ράδιο city,εκεί που παίζει τώρα ο Σεφερλής έπαιξα!!!!!!
Κακιασμένε,εγώ θα γίνω μεγάλος και τρανός μια μέρα και θα με παρακαλάς για κανένα εισιτήριο.Πακιδες ρε μαλακα , πακιδες ...και μπορει και στο Πακισταν να εχουν καλυτερους και να τους προσβαλουμε τους ανθρωπους
Μεχρι και η μοιρα σου εκει σε παει , προς τον Σεφερλη
ελα τωρα μην ξεχνιεσαι , πέσε και παίρνε
Έτσι θα παίζω μαλάκα:Οταν γινεις εσυ μεγαλος και τρανος , θα παω να παραδοθώ μονος μου στον Κορυδαλλό , καλυτερα στην φυλακη απ το να δω παρασταση σου
Κακιασμένε,εγώ θα γίνω μεγάλος και τρανός μια μέρα και θα με παρακαλάς για κανένα εισιτήριο.
Είδη γνωρίζω τόσους σημαντικούς ανθρώπους της τέχνης!!!!!
Έτσι θα παίζω μαλάκα:
Δεν καταδέχομαι ούτε το play να πατήσω ρε πούστη και άσχημε,εγώ είμαι ένας άνθρωπος της κουλούρας!!!!!!!
Μαλάκα προς στιγμήν τρόμαξα πως έτσι το χα γράψει και δεν το πείραξες και λέω: ''καρφώνομαι και μόνος μου''
Όχι παίζουμε[size=10pt]εισαι σκηνοθεταρα [/size], ετσι επρεπε να λεγεται το βιντεο που σου εβαλα , αυτος ειναι πιασαρικος τιτλος ...
Όχι παίζουμε
Αν και άργησες τουλάχιστον αναγνώρισες το ταλέντο μου
παρε και κανα τσιμπουκι μπας και κανεις το ταξιθέτη σε καμια παρασταση του Σεφερλη ...