Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.804
Πόντοι
12.756
Ναι τον Jonas Kaufmann κολλητό τον έχεις δηλαδή :2funny: :2funny:

Αεί ρε :2on1: :2on1: :2on1:

για βαλε λινκ που λεω οτι τον εχω κολλητο πουστρακι της βορειας Ελλαδος ?? αλλιως μπουκωνε παλι  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με τις δευτερατζες , ουτε να τους θυμαμαι ... εσυ αντιθετως μονο σκουπιδια γνωριζεις και επειδη πηγες κομπαρσος εκει νομιζεις οτι εγινες σημαντικος ...Βλακα απολίτιστε , που εκραζες και τον κοσμο που δεν ερχοντουσαν να δουν το θεατρο σκιων που ειχατε στησει ...Μεχρι και οι χασαπηδες στην θεσσαλονικη εχουν καλυτερη πολιτιστικη κουλτουρα απο εσενα  

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
για βαλε λινκ που λεω οτι τον εχω κολλητο πουστρακι της βορειας Ελλαδος ?? αλλιως μπουκωνε παλι  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με τις δευτερατζες , ουτε να τους θυμαμαι ... εσυ αντιθετως μονο σκουπιδια γνωριζεις και επειδη πηγες κομπαρσος εκει νομιζεις οτι εγινες σημαντικος ...Βλακα απολίτιστε , που εκραζες και τον κοσμο που δεν ερχοντουσαν να δουν το θεατρο σκιων που ειχατε στησει ...Μεχρι και οι χασαπηδες στην θεσσαλονικη εχουν καλυτερη πολιτιστικη κουλτουρα απο εσενα  
Λοιπόν Ελλάδα σε έχω πουστράκο,μέχρι να βρεις κάποιον/α γνωστότερο τενόρο από αυτούς τους οποίους γνώρισα και έπαιξα στην παράστασή τους :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Στην τελική Έλληνες είμαστε,δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι ξενέρωτοι οι Ευρωπαίοι,εμείς εδώ κάνουμε τέχνη ποιοτική και όχι ποσοτική!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.804
Πόντοι
12.756
Λοιπόν Ελλάδα σε έχω πουστράκο,μέχρι να βρεις κάποιον/α γνωστότερο τενόρο από αυτούς τους οποίους γνώρισα και έπαιξα στην παράστασή τους :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Στην τελική Έλληνες είμαστε,δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι ξενέρωτοι οι Ευρωπαίοι,εμείς εδώ κάνουμε τέχνη ποιοτική και όχι ποσοτική!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

δεν θα βρω γιατι δεν υπαρχει , μεινε εσυ με τα σκουπιδια να κανεις παρεα που σου ταιριαζουν κιολας ...παρε και κανα τσιμπουκι μπας και κανεις το ταξιθέτη σε καμια παρασταση του Σεφερλη ...
Κανε τεχνη με τους Πακιδες σου , να εισαι εσυ η πρωταγωνίστρια και αυτοι να σε γαμανε  :fuck1: :fuck1:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

δεν θα βρω γιατι δεν υπαρχει , μεινε εσυ με τα σκουπιδια να κανεις παρεα που σου ταιριαζουν κιολας ...παρε και κανα τσιμπουκι μπας και κανεις το ταξιθέτη σε καμια παρασταση του Σεφερλη ...
Κανε τεχνη με τους Πακιδες σου , να εισαι εσυ η πρωταγωνίστρια και αυτοι να σε γαμανε  :fuck1: :fuck1:
E όχι δα και Πάκιδες....ANTIGONE Opera πουστράκο!!!!!! :birdman:

Στο θέατρο ράδιο city,εκεί που παίζει τώρα ο Σεφερλής έπαιξα!!!!!! :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.804
Πόντοι
12.756
E όχι δα και Πάκιδες....ANTIGONE Opera πουστράκο!!!!!! :birdman:

Στο θέατρο ράδιο city,εκεί που παίζει τώρα ο Σεφερλής έπαιξα!!!!!! :birdman:

Πακιδες ρε μαλακα , πακιδες ...και μπορει και στο Πακισταν να εχουν καλυτερους και να τους προσβαλουμε τους ανθρωπους

Μεχρι και η μοιρα σου εκει σε παει , προς τον Σεφερλη  :2funny: :2funny: :2funny: 

ελα τωρα μην ξεχνιεσαι , πέσε και παίρνε  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: 

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Πακιδες ρε μαλακα , πακιδες ...και μπορει και στο Πακισταν να εχουν καλυτερους και να τους προσβαλουμε τους ανθρωπους

Μεχρι και η μοιρα σου εκει σε παει , προς τον Σεφερλη  :2funny: :2funny: :2funny:  

ελα τωρα μην ξεχνιεσαι , πέσε και παίρνε  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:  
Κακιασμένε,εγώ θα γίνω μεγάλος και τρανός μια μέρα και θα με παρακαλάς για κανένα εισιτήριο. :2on1:

Είδη γνωρίζω τόσους σημαντικούς ανθρώπους της τέχνης!!!!! :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.804
Πόντοι
12.756
Κακιασμένε,εγώ θα γίνω μεγάλος και τρανός μια μέρα και θα με παρακαλάς για κανένα εισιτήριο. :2on1:

Είδη γνωρίζω τόσους σημαντικούς ανθρώπους της τέχνης!!!!! :2on1:

Οταν γινεις εσυ μεγαλος και τρανος , θα παω να παραδοθώ μονος μου στον Κορυδαλλό  , καλυτερα στην φυλακη απ το να δω παρασταση σου

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δεν καταδέχομαι ούτε το play να πατήσω ρε πούστη και άσχημε,εγώ είμαι ένας άνθρωπος της κουλτούρας!!!!!!! :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μαλάκα προς στιγμήν τρόμαξα πως έτσι το χα γράψει και δεν το πείραξες και λέω: ''καρφώνομαι και μόνος μου'' :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.804
Πόντοι
12.756
Μαλάκα προς στιγμήν τρόμαξα πως έτσι το χα γράψει και δεν το πείραξες και λέω: ''καρφώνομαι και μόνος μου'' :birdman:

εισαι σκηνοθεταρα , ετσι επρεπε να λεγεται το βιντεο που σου εβαλα , αυτος ειναι πιασαρικος τιτλος ...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
[size=10pt]εισαι σκηνοθεταρα [/size], ετσι επρεπε να λεγεται το βιντεο που σου εβαλα , αυτος ειναι πιασαρικος τιτλος ...
Όχι παίζουμε :sunglasses:

Αν και άργησες τουλάχιστον αναγνώρισες το ταλέντο μου :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom