lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
βατραχος δε μπαινει πλεον τα πρωινα
δυσκολεψαν τα πραγματα στην δουλεια ή του πηραν το πισιβατραχος δε μπαινει πλεον τα πρωινα
h milaei στο σκαιπ με τη γκομενα του τη βατράχεναδυσκολεψαν τα πραγματα στην δουλεια ή του πηραν το πισι
μπορει να κανει και εξωτερικες δουλειες
μπορει να μαθε για το βατραχολες η γκομενα του να εχει πισι ? ή αν εχει να ξερει να το χρησιμοποιεί ?
δεν παιζει αυτο.....h milaei στο σκαιπ με τη γκομενα του τη βατράχενα
h milaei στο σκαιπ με τη γκομενα του τη βατράχενα
oπως?μπορει να κανει και εξωτερικες δουλειες
ντελιβερι,αλληλογραφια,λογαριασμους,τραπεζες,εφοριες,στησιμο σε ουρες κλπ.....
ντελιβερι,αλληλογραφια,λογαριασμους,τραπεζες,εφοριες,στησιμο σε ουρες κλπ.....
ειναι δυνατον να εχεις τον τιτλο του πορνορεπορτερ μωρη αδερφαρα?περα απ την πλακαο γκεοντολ θα ηταν καλος πιστευω στο να στηνεται σε ουρες επισης......
ο γκεοντολ θα ηταν καλος πιστευω στο να στηνεται σε ουρες επισης......του ταιριαζουν αυτες οι δουλειες ...
ε αφου ειμαι αξιωματουχος ρε φιλε....πρεπει να ξεχωριζω απο την πλεμπα.....ειναι δυνατον να εχεις τον τιτλο του πορνορεπορτερ μωρη αδερφαρα?περα απ την πλακα
εχεις προσφερει πολυ λιγα για να φερεις τον τιτλοε αφου ειμαι αξιωματουχος ρε φιλε....πρεπει να ξεχωριζω απο την πλεμπα.....
εσυ μαν πως δεχεσαι να εισαι τιμημενη αδερφη του ελεους στην ιδια θεση με τον διομηδη ;θα ειχα αυτοκτονησει αν ημουν εσυεχεις προσφερει πολυ λιγα για να φερεις τον τιτλο
ξεφτιλα πραγματικα...
ειναι τιμημενος ο διομηδης?ελεοςεσυ μαν πως δεχεσαι να εισαι τιμημενη αδερφη του ελεους στην ιδια θεση με τον διομηδη ;θα ειχα αυτοκτονησει αν ημουν εσυ
ειδες που λεμε τα ιδια.....ηταν και ο απολυτος αλλα ευτυχως τον ξετιμησανε.....τωρα μενει να γινεις εσυ πορνορεπορτερ για να ησυχασει η γκλαβα μας απο την κλαψαειναι τιμημενος ο διομηδης?ελεος
εγω δεν αξιζω για πορνορεπορτερειδες που λεμε τα ιδια.....ηταν και ο απολυτος αλλα ευτυχως τον ξετιμησανε.....τωρα μενει να γινεις εσυ πορνορεπορτερ για να ησυχασει η γκλαβα μας απο την κλαψα