TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
πηρες την σκουπακρατησες χρονο ποσο αντεξε το θεμα του λουστ;εχουμε νεο ρεκορ;
μπα το ρεκορ του βαρουλη δεν ξεπερνιεται
πηρες την σκουπακρατησες χρονο ποσο αντεξε το θεμα του λουστ;εχουμε νεο ρεκορ;
του βαρουλη δεν μετραν γιατι ηταν σοβαρα θεματα που δεν ετυγχαναν απλως της προσοχης που αξιζανπηρες την σκουπα
μπα το ρεκορ του βαρουλη δεν ξεπερνιεται
μαν θα μιλήσω στον άντμιν να με κάνει και μένα για πλάκα να σκούζουν οι λούστηδες του σάιτ και να γελάμε
Θα μου δώσεις και εμένα κανένα κοκαλάκι να γλύψω μαν?
εχεις σκεφτει ομως την πιθανοτητα να ειναι ο αντμιν αυτος ο ιδιος και να μπαινει ως κοσνικ26 να μιλαει με μενα τον φιλο του για ξεκαρφωμα;Εσυ μονο για πλακα μπορεις να εισαι οτιδηποτε στην ζωη σου ;)
εχεις σκεφτει ομως την πιθανοτητα να ειναι ο αντμιν αυτος ο ιδιος και να μπαινει ως κοσνικ26 να μιλαει με μενα τον φιλο του για ξεκαρφωμα;
του κανω αναλυση αλεφαντου τωρα για τσαμπιονσλιγκμαν το παλικάρι είναι για τα τσικό κατέβασε λίγο ρυθμούς θα τον σκάσεις ;)
του κανω αναλυση αλεφαντου τωρα για τσαμπιονσλιγκ
θα βαλω ενα γρηγορο χαφ να του κανει ζημια απο τα πλαγια.....θα πετάξει μέσα σισιεςες να του μαζέψει λίγο το κέντρο
το εξεταζουν με προσοχη οι αρχες του σαιτ φιλετελικα με το αιτημα μου τι θα γινει ρε παιδια
δε θα περασει ετσι,μονο αυτο σου λεωενα πραγμα δεν αντεχω τωρα φιλε.....την κλαψα του λουστ.....δεν θα μας μιλαει κανα δυο μερες που του συγχωνευσανε το θεμα.....θα μας κραταει μουτρα
είσαι καψούρης μαν την αγαπάς και δεν το ξέρει
Ούτε μια κριτική δεν έχεις γράψει ρε τσογλανι, είσαι βάρος για το σαιτ
αρχισαμεεεεεεεεδε θα περασει ετσι,μονο αυτο σου λεω