apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
την ντανιελα λες μαν;μαν εγώ ενημέρωνα στα μαζαζοθρέντ πριν βγουν οι κριτικές των μασάζ και μέχρι να με δώσει ένας τύπος σε μια μασατζού και να τα κόψω και αυτά
ανέβασα μερικές παραδίπλα όμως
για φαλαφελ με τον νωντα τυπεo filos μου ο μεμος που ειναι?
για φαλαφελ με τον νωντα τυπε
την ντανιελα λες μαν;
ηρθα γαμιολα στησουκάποιος μλκς που είχε διαβάσει την ενημέρωση για μια καινούρια κατ'οίκον (και φουλ ερασιτέχνη στο πολύ ξεκίνημα) και όταν την πήρε της είπε ο μλκς να μπει στο σάιτ να δει τι είχα γράψει γι'αυτήν και μετά που την είχα ξαναπάρει μου άρχισε ύπουλα την ανάκριση εγώ το 'πιασα με την μία όμως και το'παιξα αλέκος κάποιος άλλος θα την πάτησε μετά γιατί μου είπε ότι αφού δεν ήμουν εγώ θα ήταν ένας νίκος που ήξερε και της φάνηκε λογικό κιόλας (κόσνικ=νίκος)
από τότε τέρμα οι ενημερώσεις από μένα στο μπου, όταν τις φέρνεις σπίτι σου υπάρχει θεματάκι απαιτείται εχεμύθεια
προσεχε τι ευχεσαι στο κωλο σου θα μπει
ελα ρε φιλε.Μπηκα νωρις μια φορα και δεν σε βρηκατι κριμα και χασαμε εναν πορνορεπορτερ σαν και εσενα :'( :'(
θα πετάξει μέσα σισιεςες να του μαζέψει λίγο το κέντρο
τεστ Νιπλ;
τον γνωρισαμε ρεΕίσαστε τυχεροί που δεν γνωρίσατε χαστουρα ;)
κάποιος μλκς που είχε διαβάσει την ενημέρωση για μια καινούρια κατ'οίκον (και φουλ ερασιτέχνη στο πολύ ξεκίνημα) και όταν την πήρε της είπε ο μλκς να μπει στο σάιτ να δει τι είχα γράψει γι'αυτήν και μετά που την είχα ξαναπάρει μου άρχισε ύπουλα την ανάκριση εγώ το 'πιασα με την μία όμως και το'παιξα αλέκος κάποιος άλλος θα την πάτησε μετά γιατί μου είπε ότι αφού δεν ήμουν εγώ θα ήταν ένας νίκος που ήξερε και της φάνηκε λογικό κιόλας (κόσνικ=νίκος)
από τότε τέρμα οι ενημερώσεις από μένα στο μπου, όταν τις φέρνεις σπίτι σου υπάρχει θεματάκι απαιτείται εχεμύθεια
τον λουστ και τις ενημερωσεις του ξεχαστε τους για πολυ καιρο ;)κρατησες χρονο ποσο αντεξε το θεμα του λουστ;εχουμε νεο ρεκορ;
τι κριμα και χασαμε εναν πορνορεπορτερ σαν και εσενα :'( :'(
σε λιγο θα παρει χαπι και θα κουλουριασει σαν το φιδι.Αργησε κιολαςπαρακολουθουσα βατραχο