μην λες ψεμματα σφουγγαριζεις κιολαςνα δικαιολογηθει αυτος που τα συγχωνευεσε μαν....εγω τι σχεση εχω ;εγω ειμαι στις συλλογες![]()

μην λες ψεμματα σφουγγαριζεις κιολαςνα δικαιολογηθει αυτος που τα συγχωνευεσε μαν....εγω τι σχεση εχω ;εγω ειμαι στις συλλογες![]()
τραβα ψοφα ρε που τολμας και μιλας στον σλαβι αθλιε υπανθρωπε γαμω τις φλεβες σου και το αιμα σου παπαρα![]()
θα σας ψεκάσω σαν κατσαρίδες![]()
![]()
Ο Μαριος δεν εχει μπει ακομα , περιμενε να πεθανει αυτος ..
έλα παραδίπλα είναι καλύτερα![]()
τραβα ψοφα ρε που τολμας και μιλας στον σλαβι αθλιε υπανθρωπε γαμω τις φλεβες σου και το αιμα σου παπαρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα σου ξηλώσω όλο το αναπνευστικό από τα ρουθούνια αν μου ξαναγράψεις τέτοιες μαλακίες ;)
μεταγγιση με το καυλι μου θα σου κανω μπινε.Θα σου κανω τις φλεβες πρωκτο-τρυπαθα σου ξηλώσω όλο το αναπνευστικό από τα ρουθούνια αν μου ξαναγράψεις τέτοιες μαλακίες ;)
καλα ξηγηθηκεςφιλε μου το δανείστηκα λιγο ... ;)
κριμα και σε συμπαθουσα πολυ ;) ετοιμασου θα σημανουν οι καμπανες και για σενα αθλιε υποστηρικτη του πρασινου κουφαριου
φιλε μου το δανείστηκα λιγο ... ;)
εχω μια μεγαλη ;)να του ραψεις την πουτσοτρυπα με σακοράφα![]()
![]()
οταν το εβαζα αυτο ο πακιστανος δεν υπηρχε ;)Πακιστανιζεις επικίνδυνα ...προσεχε ...
μεταγγιση με το καυλι μου θα σου κανω μπινε.Θα σου κανω τις φλεβες πρωκτο-τρυπα![]()